• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۰۹۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
اجتماعی » انتظامی و حوادث

محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد در محور‌های مواصلاتی کشور همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید و افزایش سفر‌های برون‌شهری اجرا می‌شود.

محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌های استان‌های مرتبط

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار احمد کرمی‌اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به پیش‌بینی افزایش سفر‌های برون‌شهری و افزایش حجم تردد وسایل نقلیه همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید، از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور خبر داد و گفت: به منظور ارتقای ایمنی، تسهیل عبور و مرور و مدیریت ترافیک، محدودیت‌های ترافیکی از امروز چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ آغاز و تا شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ در برخی محور‌های کشور اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: تردد انواع موتورسیکلت از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ تا ساعت ۰۶:۰۰ روز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ در محور‌های کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

وی گفت: در محور کرج-چالوس و آزادراه تهران-شمال تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج-چالوس همچنان ممنوع است. در روز‌های چهارشنبه ۱۰ تیر، پنجشنبه ۱۱ تیر و دوشنبه ۱۵ تیر در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه در مسیر رفت (جنوب به شمال) از ساعت ۱۰:۰۰ و یا در مسیر برگشت (شمال به جنوب) از ساعت ۱۱:۰۰ اجرا خواهد شد.

سردار کرمی‌اسد افزود:  تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۲:۰۰ روز جمعه ۱۲ تیرماه تا ساعت ۰۷:۰۰ روز دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ در مسیر (جنوب به شمال) محور کرج-چالوس ممنوع خواهد بود. در صورت تغییر شرایط ترافیکی، ساعت یا نحوه اجرای محدودیت‌ها قابل تغییر خواهد بود.

به گفته رئیس پلیس راه راهور فراجا، تردد ساکنان محلی از جاده قدیم کرج-چالوس تا محدوده پل زنگوله آزاد است، اما خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس را در زمان اعمال محدودیت دارند، از ساعت اعلام‌شده اجازه تردد از میدان امیرکبیر به سمت چالوس را نخواهند داشت.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به اینکه تردد کلیه تریلر‌ها در محور هراز همچنان ممنوع است، تصریح کرد: تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه ۱۰ تیر و همچنین از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز‌های پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر در این محور ممنوع خواهد بود. در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در روز‌های ۱۰ تا ۱۵ تیرماه در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا می‌شود.

وی گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید پلیس راه، تردد انواع تریلر به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز‌های جمعه ۱۲ تیر و دوشنبه ۱۵ تیر در محور تهران-فیروزکوه-قائمشهر و بالعکس ممنوع خواهد بود.

سردار کرمی‌اسد افزود: از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ محدودیت یک‌طرفه از انتهای محور (پل حاجی‌آباد یا ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع تریلر و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز پنجشنبه ۱۱ تیر و همچنین از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز‌های جمعه ۱۲ تیر و دوشنبه ۱۵ تیر در محور قدیم رشت-قزوین ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۴:۰۰ روز دوشنبه ۱۵ تیر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۷ تیر در تمامی محور‌های منتهی به استان قم ممنوع است. رانندگان ناوگان باری که از استان‌های جنوبی و غربی به سمت تهران حرکت می‌کنند، می‌توانند از مسیر آزادراه سلفچگان-ساوه-تهران استفاده کنند و رانندگانی که از آزادراه قم-کاشان به سمت تهران در حرکت هستند نیز از آزادراه قم-گرمسار تردد کنند.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: تردد خودرو‌های حامل مواد سوختی (بنزین) از پنجشنبه ۱۱ تیر تا پایان جمعه ۱۹ تیر در آزادراه قم-تهران ممنوع است و مسیر‌های جایگزین، محور قدیم قم-تهران، آزادراه قم-گرمسار و آزادراه سلفچگان-ساوه-تهران خواهد بود.

وی گفت: تردد خودرو‌های سواری شخصی که از استان‌های جنوبی و غربی کشور به مقصد تهران در حرکت هستند نیز از ساعت ۱۴:۰۰ روز دوشنبه ۱۵ تیر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۷ تیر در محور‌های منتهی به استان قم ممنوع بوده و این خودرو‌ها باید از آزادراه سلفچگان-ساوه-تهران استفاده کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد تمامی وسایل نقلیه باری شامل تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۰۸:۰۰ روز چهارشنبه ۱۷ تیر تا ساعت ۲۰:۰۰ روز جمعه ۱۹ تیر در محور‌های بزرگراهی و آزادراهی منتهی به مشهد شامل محور‌های سبزوار-مشهد، گناباد-مشهد، قوچان-مشهد و فریمان-مشهد ممنوع است.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: از ساعت ۱۴:۰۰ روز پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ تردد در جاده قدیم ملک‌آباد-مشهد از سمت ملک‌آباد به مشهد ممنوع بوده و مسیر خروجی مشهد به سمت ملک‌آباد به صورت یک‌طرفه خواهد بود. تردد تمامی موتورسیکلت‌ها به استثنای موتورسیکلت‌های نظامی و امدادی در معابر بزرگراهی و آزادراهی استان خراسان رضوی ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: خودرو‌هایی که از استان‌های قزوین، البرز، آزادراه ساوه-تهران و آزادراه قم-تهران قصد عزیمت به شرق کشور را دارند، می‌توانند بدون ورود به استان تهران از آزادراه غدیر استفاده کنند. همچنین تردد ناوگان مسافربری اتوبوسی از پنجشنبه ۱۱ تیر تا جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ از مسیر آزادراه غدیر امکان‌پذیر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
لطفا هفته آینده کل کشور تعطیل بشه باحضور انبوه جمعیت برای تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران و سایر شهرها مواجه میشم مردم برای رهبر شهید عزاداری نکردند بتونن خودشون رو برسونن و تشییع باشکوه قائد شهید امت این بغص درگلو ها مانده ،مردم سوگوارند لطفا ،ازشنبه کل کشور تعطیل بشه به احترام رهبر فقید انقلاب ره
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، مهیای بدرقه‌ای تاریخی
دومینوی استعفاء در پنتاگون؛ کناره گیری یک ژنرال ارشد دیگر
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
شلیک مرگبار پلیس آمریکا به یک زن
عراق، آماده استقبال از رهبر شهید امت
رسانه صهیونیستی: ایران قدرتمند از جنگ خارج شد
تداوم حملات شبانه رژیم صهیونیستی به لبنان
متحد ترامپ، او را به خیانت به آمریکا متهم کرد
هشدار استانداری قدس درباره گسترش شهرک‌ سازی‌ها در کرانه باختری
دیدار جمعی از نمایندگان مجلس لبنان با قالیباف
درگیری‌های شدید نیروهای حکومت موقت با دروزی‌های سوریه
اجرای زنده اثر «یا لثارات الحسین» از محمد روح‌الامین
آماده‌سازی موکب سلام شهید برای خدمت‌رسانی در آیین بدرقه رهبر شهید
وداع خانواده‌ معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
برتری سایپا و پارس جنوبی جم در روز نخست هفته سی‌ودوم لیگ یک فوتبال
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
فراهم شدن ظرفیت اسکان برای ۴ میلیون زائر در تهران
رئیس جمهور کوبا: از جنگ نمی‌ترسیم
آمریکا تعداد نظامیانش را در استونی کم می کند
امروز عزت یک امت بر دوش دلدادگان راه او است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
شنیده‌شدن صدای چند انفجار در اقلیم کردستان عراق
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۰۴ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد