• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۲۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
البرز » اجتماعی

رونمایی از نخستین محصول تولید انبوه واکسن "کوو ایران برکت"

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در مراسم رونمایی از محصول تولید انبوه شده واکسن ایرانی کرونا گفت: ماهانه ۳۰ میلیون دز واکسن تا شهریور سال جاری تولید خواهد شد.

رونمایی از نخستین محصول تولید انبوه واکسن به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز البرز، محمد مخبر،  رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خصوص اولین رونمایی از تولید واکسن کوو ایران برکت گفت: ما به مردم قول داده بودیم که در اردیبشهت ماه یک میلیون دز واکسن تحویل وزارت بهداشت و درمان  بدهیم  که موفق شدیم اولین محموله آن را که  ۳۰۰ هزار دز است را امروز تحویل بدهیم. 

 رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بابیان اینکه این دو خط ظرفیت تولید سی میلیون دز واکسن در ماه تا پایان شهریور ماه امسال را پیدا می‌کند گفت: در اردیبهشت یک میلیون  دز و در خرداد ماه بین سه تا چهار میلیون دز و در تیرماه  ۱۲ میلیون دز و در مرداد به ۲۰ میلیون دز خواهد رسید و در شهریور نیز قادر خواهیم بود ۳۰ میلیون دز تحویل بدهیم.

 مخبر گفت: از مسیرهای دیگر تولید واکسن دنبال می کردیم  از قبیل دی ان ای، فایزر که خداروشکر  همه این ها به مرحله تست انسانی رسیده و تولیدشان در ستاد ایجاد شده است.

او در خصوص آزمایش‌های بالینی که تا کنون انجام شده افزود: نتایج این کار تقریبا ۱۰۰ در صد مثبت بوده و تا امروز در فاز یک و دو ۱۰۰ درصد تاثیر  داشته  و امیدواریم در فاز۳  تاثیر صد در صدی بگذارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

واکسن کوو ایران برکت تا کنون عارضه ای نداشته است

مینو محرز، محقق اصلی پروژه و مسئول تیم نظارت بر فاز مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت گفت کارآزمایی بالینی این واکسن تا کنون عوارض جدی نداشته است و به طور کلی واکسن‌های ضعیف شده، معمولا عارضه‌ محدودی دارند و کم عارضه محسوب می‌شوند و حتی اگر عوارضی هم داشته باشند، معمولی و از نوع درجه یک شناخته شده است.

محرز افزود این روزها که با جهش های مختلف ویروس کرونا مواجهیم واکسن های تولید شده به روش ویروس کشته شده تاثیر بهتر و بیشتری در افزایش ایمنی بدن دارند.

او ادامه داد البته با وجودی که خیلی در مورد ویروس‌های جهش یافته و اثر واکسن، مقاله کار نشده، اما واقعیت این است که هر چه ویروس‌های جهش یافته بیشتر شود، مقاومتشان در برابر واکسن بیشتر می‌شود، بنابراین با واکسن و یا بدون واکسن باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایجاد ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون دوز واکسن کرونا تا فروردین سال آینده در کشور ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: در شرایطی که بیش از ۱۰۰ سال بود که در کشور توفیقی در بخش واکسن سازی نداشتیم، کرونا در کنار تمام مشکلاتی که برای کشور و مردم ایجاد کرد، در یک شرایط نابرابر و تحریم توانستیم خودمان را به جمع چهار تا پنج کشور برتر دنیا برسانیم.

رییس سازمان غذا و دارو گفت: به این منظور تا فروردین سال آینده در کف تولید تنها توسط پنج شرکت در کشور برآوردمان این است که ظرفیت تولید ۱۹۷ میلیون دوز واکسن کرونا را در کشور ایجاد کنیم که موفقیت بسیار بزرگ و در واقع می توان گفت که معجزه گونه است.

وی ادامه داد: همچنین در کنار واکسن امروز می توانیم صادر کننده تمام اقلام مرتبط با ویروس کرونا باشیم که این موفقیت با تکیه بر توان خودمان به دست آمده است.

معاون وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه ۱۶ برنامه توسط ۱۲ شرکت در کشور در زمینه واکسن در حال اجرا است خاطر نشان کرد: به زودی در زمینه تولید واکسن در دنیا جزء کشورهای برتر خواهیم شد.

شانه ساز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رشد امروز ۸۸ درصد بازار دارویی کشور در اختیار تولیدات داخلی است افزود: در سال ۹۷ یک چهارم بازار ما در اختیار واردات و ۷۵ درصد در اختیار تولید بود که امروز این رقم در زمینه تولیدات داخلی به ۸۸ درصد و واردات به ۱۲ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین از ۹۷ نسبت به سال ۹۲ حدود ۲۱ درصد کاهش واردات در بخش دارویی داشته ایم که حدود ۲۹ درصد ارزبری را در این بخش موفق شدیم که کاهش دهیم.

رونمایی از نخستین محصول تولید انبوه واکسن

البرز قطب تولید دارو و واکسن کشور

استاندار البرز در مراسم رونمایی از اولین محصول تولید شده واکسن کووایران برکت گفت واکسن های دیگری نیز مراحل تحقیقاتی خود را در موسسه رازی، پاستور و اکتوورکو که در البرز مستقر هستند به پایان رسانده اند.

عزیزاله شهبازی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه  این استان با ظرفیت های موجود در حال تبدیل شدن به هاب دارویی کشور است افزود: ۷۰ درصد از تولید داروی کشور در این استان است.

وی با بیان اینکه شهرک دارویی برکت در منطقه ویژه اقتصادی ساوجبلاغ مستقر است، ادامه داد: همچنین در این روز به صورت رسمی اعلام شد که ساوجبلاغ به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

عکس های رونمایی از اولین محصول تولید شده واکسن کوو ایران برکت را در اینجا ببنید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)