• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
سیاسی » مجلس

وظیفه مسئولان گره گشایی از کار مردم است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای قالیباف صبح امروز در مراسم تشییع پیکر شهید امیر سرتیپ خلبان «بیرجند بیک محمدی» در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش حضور یافت و به مقام والای آن شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

وی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نسل جوان و مجاهدان کنونی نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: امروز همه ما به یاد شهید بیک‌محمدی گرد هم آمدیم و ده‌ها هزار شهید دیگر همچون این شهید والامقام وجود دارند که از همه فرصت‌ها و امکانات دنیا که حقشان بود، گذشتند و با انتخاب آگاهانه و آزادانه در مسیر دفاع از اسلام ناب محمدی قرار گرفتند.

اقای قالیباف اضافه کرد: حضرت امام (ره) مرد بزرگ الهی بود که جز برای خدا و در راه خدا گامی برنداشت و جز برای خدا کلامی نگفت و موجب شد اسلام مجدداً احیا شود و عزت مسلمین افزایش یابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید والامقام بیک محمدی نشان داد سنت‌های الهی به هیچ عنوان تغییر نمی‌یابد و تا ابدیت ادامه دارد، به عبارتی این شهید عزیز به ما یادآور شد مکتب قرآن و اهل بیت در این سرزمین زنده است.

وی اضافه کرد: مردم و جامعه‌ای که دل در گرو خداوند داشته باشند تحول عظیم ایجاد می‌کنند؛ پیش از زمان پیروزی انقلاب اسلامی مردان بزرگی همچون شهید بیک محمدی و همرزمانش با عزت و غیرت ایرانی به رهبری حضرت امام (ره) لبیک گفتند و همه زندگی خودشان را فدا کردند و این در حالی بود که در آن زمان رژیمی تا بن دندان مسلح، وابسته به ظلم و استبداد وجود داشت، ولی سنت‌های الهی اینگونه رقم زدند.

اقای قالیباف با اشاره به اینکه در دوران جوانی شخصاً مشاهده کردم که رزمندگان در دفاع مقدس چه افتخاراتی آفریدند، افزود: خلبانان نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس هرگاه اوج می‌گرفتند و هرگاه در پایین‌دست حرکت می‌کردند در تیررس دشمن قرار می‌گرفتند، اما هرگز در اجرای مأموریت‌های خود درنگ نکردند و این نشان‌دهنده ایمان داشتن به باور‌های الهی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بدون شک با هر سلیقه و هر گرایش در بعد مادی و معنوی مدیون شهدا و خانواده آن‌ها هستیم؛ در واقع ما مدیون صبر و استقامت خانواده شهدا هستیم، زیرا تصور اینکه بیش از ۳۰ سال منتظر عزیزترین فرد خانواده باشیم، سخت است.

وی تصریح کرد: امروزه شهدا و رزمندگان نیروی هوایی نماد مبارزه در جنگ اقتصادی و خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه آمریکا هستند؛ اگر امروزه تحریم‌ها در بعد اقتصادی برای ما محسوس است؛ تحریم‌ها برای نیروی هوایی از ۱۹ بهمن ماه و بیعت همافران با رهبر انقلاب آغاز شده است.

اقای قالیباف خاطرنشان کرد: در زمان آغاز دفاع مقدس و بروز حوادث کردستان همه تصور می‌کردند نیروی هوایی که در دوران طاغوت وابسته به آمریکا بود نمی‌تواند کمر راست کند، اما در همه این فراز و نشیب‌ها با همت و مجاهدت کادر ارتش، خلبانان از جانشان مایه گذاشتند؛ همچنین افرادی همچون شهید ستاری خلاقانه امور را مدیریت کردند و افرادی همچون شهید اردستانی و بابایی در میدان نبرد شجاعانه جنگیدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خاطرم هست در عملیات والفجر ۸ که شرایط سخت و سرنوشت‌ساز بود، با ایجاد تحول در سیستم پدافند هوایی بیش از ۷۰ فروند از هواپیما‌های دشمن در دهانه فاو سرنگون شد و این اقدام سبب تقویت روحیه رزمندگان در پشت خاکریز‌ها شده بود؛ البته نباید رشادت خلبانان نیروی هوایی را در عملیات‌هایی همچون فتح المبین، بیت‌المقدس، کربلای ۴ و ۵ از خاطر ببریم.

وی با اشاره به اینکه خلبانان و کادر نیروی هوایی نمادی از مقاومت و مبارزه با تحریم و خلاقیت و خودکفایی به شمار می‌روند، بیان کرد: امروز نیز مسیر افتخارآفرینی برای ایران عزیز ایستادگی و مقاومت در برابر تحریم‌های یک جانبه است.

اقای قالیباف افزود: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است؛ باید بتوانیم گرانی و مشکلات اقتصادی را حل کنیم و کارآمد باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئولان باید باور کنند که امروزه در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: بدون شک سنت‌های الهی تغییر ناپذیرند لذا همان خدایی که در دوران دفاع مقدس با ما همراه بود در جنگ اقتصادی نیز همراه مان است به شرط آن که درنگ نکنیم و با مجاهدت در این راه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه رزمنده‌ای که دیروز در مقابل دشمنان سر فرو نیاورد و امروز بازنشسته شده در مقابل خانواده‌اش شرمنده است و این برای ما باعث شرمساری است تاکید کرد: امروزه حل مشکلات مردم مجاهدت است، با توجه به وجود امکانات و ظرفیت‌های جوانان می‌توانیم از سختی‌ها خارج شویم به شرط آن که به فرموده امام راحل مبنی بر «ما می‌توانیم» باور داشته باشیم و این ظرفیت‌ها را از دشمن تمنا نکنیم؛ اگر چنین موضوعی محقق شود می‌توانیم بگوییم انقلابی، حزب‌اللهی، مجاهد، خدمتگزار و پیرو شهدا هستیم.

اقای قالیباف اضافه کرد: باید با تلاش خود کارآمدی دین در جامعه را نشان دهیم، زیرا این موضوع سبب رفع مشکلات می‌شود.

امیر سرتیپ خلبان بیک محمدی در سال ۱۳۲۶ در تهران به دنیا آمد و بعد از گذراندن دوران ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۹ به عنوان همافر به استخدام نیروی هوایی درآمد و دوره‌های تخصصی با هواپیما F ۴ را در ایران و آمریکا گذراند.

هواپیمای شهید بیک محمدی چند ماه پیش از پایان جنگ در منطقه شلمچه، مورد اصابت پدافند دشمن قرار گرفت و وی مفقود الاثر شد.

پیکر پاک این شهید والامقام در عملیات تفحص پس از حدود ۳۱ سال کشف و شناسایی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۲ درصدی سهم بانوان متقاضی آزمون دکتری ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته
۲۴ بهمن، شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا در خوزستان
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)