• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۷۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال

سرمربی استقلال مورد حمایت ما است

سخنگوی باشگاه استقلال گفت: تا زمانی که خود فکری بخواهد در استقلال بماند هیچ مشکلی نیست، چون مورد حمایت مدیران باشگاه است.

سرمربی استقلال مورد حمایت ما استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت نظری در گفتگوی با برنامه ورزش و مردم گفت: قبل از اینکه عضو هیات مدیره باشگاه باشم هوادار این تیم هستم و هوادار استقلال باید با خودش جمع‌بندی کند که وقتی حال بازیکن و آن‌ها خوب نیست طبیعتا حال مدیریت هم خوب نیست.
وی افزود: ما میراث‌دار مدیریتی هستیم که تزلزل زیادی داشته و به بدهی‌های زیادی وجود دارد، البته با وجود همه نواقص، هواداران صحه می‌گذارند که وضع ما نسبت به فصول قبل بسیار بهتر است.
نظری درباره اینکه آیا تائید می‌کند که هیات مدیره فعلی قول داده ارقام غیر عرف فصل قبل را اصلاح کند، گفت: یکی از اتفاقاتی که افتاد این بود که سازمان بازرسی و دیگر نهاد‌های نظارتی به قرارداد‌هایی که هنوز نهایی نشده بود ورود کردند و در تابستان این بحث جدی‌تر شد و نهاد‌های نظارتی این بحث را مطرح کردند که ارقام مشخص نیست و باید به آن‌ها رسیدگی شود، مدیرعامل وقت هم به هر دلیلی تشخیص داد اینگونه قرارداد‌ها منعقد شود و بعد از آن هم نهاد‌های نظارتی به آن ورود کردند.
وی افزود: بخشی از این قرارداد‌ها کسر شد و برخی را هم برخی از بازیکنان نپذیرفتند، به هر حال قرارداد‌ها در ابتدای فصل ثبت شد، اما در این بین بازیکن تقصیری نداشته، چون طبیعی است بازیکنان ارقام خود را بالا ببرد و این باشگاه است که باید مدیریت کند که آیا می‌تواند بازیکن را با رقم مد نظرش جذب کند یا خیر.
سخنگوی باشگاه استقلال با اشاره به اینکه طبیعتا دلخوری بین بازیکنان و باشگاه وجود داشته که این مباحث عنوان شده است گفت: هیچ زمان دنبال این نبودیم که قرارداد را تغیر بدهیم و هر کدام از بازیکنان هم قبول نکردند قراردادشان کسر شود همان قرارداد اصلی در هیات فوتبال ثبت شد، دیروز هم یکی از مدیران باشگاه اعلام کرد که همه بازیکنان ما ۶۰ درصد قرارداد خود را دریافت کردند که این موضوع اصلا به این مدیر ارتباط نداشته و من حتما با او برخورد خواهم کرد، بازیکنان ما به ترتیب ۱۲ تا ۳۰ درصد دریافتی داشته اند و این مطلب توسط آقای عبدیان هم عنوان شد، ولی اینکه یکی از مدیران باشگاه اعلام کرده بازیکنان ۶۰ درصد دریافتی داشته اند اصلا کار درستی نیست و ما حتما با این مسائل برخورد خواهیم کرد.
وی ضمن تشکر از کارگزار باشگاه گفت: عمده مبالغی که دریافت کردیم صرف تسویه برخی بدهی‌ها شد و ما نتوانستیم همه مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم. البته ظرف روز‌های آینده بخش بیشتری از مطالبات بازیکنان پرداخت خواهد شد. عزیزان کارگزار این اطمینان را به ما دادند که نگذارند مشکلی پیش بیاید.
عضو هیات مدیره استقلال که با برنامه ورزش و مردم صحبت می‌کرد در خصوص مشکلات مالی این باشگاه که منجر به اعتراض بازیکنان پیرامون زمین تمرین و ... شده است گفت: کمپ مرحوم حجازی پیش از مسئولیت ما واگذار شده و به بخش خصوص اجازه داده شده است. البته در تلاش هستیم از طریق بخش حقوقی باشگاه قرارداد را اقاله و از زمین خودمان استفاده کنیم. زمین مرغوبکار هم با وجود اینکه وزارت ورزش آن را به ما برگردانده هنوز در اختیار ما نیست و به پیمانکار سپرده شده است.
وی گفت: در کوتاه مدت باید با کارگزار باشگاه هماهنگ‌تر باشیم، ولی خیلی از امکانات را در اختیار نداریم، چون پیش از ما این امکانات به بخش خصوصی واگذار شده است. مثلا کمپ حجازی تا پایان سال ۱۴۰۰ در اختیار ما نیست. در تلاش هستیم همه توانمان را تجمیع کنیم و با کمک‌های بسیار خوب کارگزار و هواداران شرایط را بهتر کنیم. خیلی از عزیزان اعلام آمادگی کرده‌اند که به باشگاه کمک کنند و حتی قرار است توسط آقای نامداری در قالب کارت هواداری این بحث را پیش ببریم.
نظری در خصوص اینکه آیا ضرب العجلی توسط هیات مدیره به فکری داده شده است گفت: این حرف از اساس کذب است و هیچ صحبتی با هیچ مربی نداشتیم. خود آقای فکری هم از این موضوع مطلع است و چند وقت پیش به همراه اعضای هیات مدیره با سرمربی تیم نهار صرف کردیم و این مسائل را به خود او گفتیم. تا زمانی که خود فکری بخواهد در استقلال بماند و مشکلی نداشته باشد و البته ما هم تصمیم گیر باشیم حتما از او حمایت بی قید و شرط خواهیم کرد.
عضو هیات مدیره استقلال در خصوص اینکه آیا دیاباته مصدوم است یا پول نگرفته گفت: تا جایی که من می‌دادم او مصدوم است، ولی این بازیکن هفته گذشته مبلغ قراردادش را گرفته است. فکر می‌کنم او هیچ طلبی از باشگاه ندارد. اگر در خصوص بازی نکردن وی ملاحظه‌ای وجود دارد من از آن بی اطلاع هستم، اما او طلبی از استقلال ندارد.
نظری در خصوص آخرین وضعیت میلیچ گفت: ما این موضوع را در هیات مدیره مطرح کردیم و حتما مقدمات بازگشت او را فراهم می‌کنیم. الان تنها مشکل ما پرداخت مبلغ به صورت ارزی به وی هستیم. مبلغی حدود ۵۰ هزار دلار در دوره مدیریت گذشته ضبط شده که قرار است تا هفته آینده این مبلغ به حساب باشگاه بیاید و بعد از واریز به حساب میلیچ او به ایران برگردد.
وی در خصوص دلخوری‌های غفوری گفت: هیچ مساله‌ای بین آقای غفوری و کادر فنی نبوده است. در برج ۸ نامه‌ای از طرف فدراسیون و کمیته اخلاق به باشگاه زده شده که توضیحاتی پیرامون این قرارداد ارائه شود.۲-۳ هفته بعد هم آقای مددی نامه‌ای را به کمیته اخلاق نوشت و توضیحات را ارائه کرد. البته برای من خیلی عجیب بود که این نامه چگونه و در چه مقطعی منتشر شده است. به هر حال اینکه نامه در این مقطع و بعد از ۲ ماه منتشر شده است عجیب است، چون دقیقا انتشار این قرارداد در زمانی صورت گرفت که تیم مستعد حاشیه بود. ما هنوز در خصوص انتشار این قرارداد به نتیجه نرسیدیم، چون یک نسخه از آن در اختیار باشگاه، یک نسخه در اختیار فدراسیون فوتبال و یک نسخه هم در اختیار هیات فوتبال است.
عضو هیات مدیره استقلال تصریح کرد: آقای سعادتمند خودش چندی پیش در یکی از جلسات هیات مدیره مدعی شده یک نسخه از قرارداد‌ها را به نهاد‌های نظارتی ارائه کرده است، ولی چون نامه در اختیار خیلی از نهاد‌ها است اینکه پیدا کنیم این قرارداد از کجا درز کرده کار بسیار سختی است.
نظری در خصوص حضور افراد غیر مرتبط در تمرین استقلال و مشکلاتی که در این زمینه به وجود آمد گفت: ما به هیچ وجه این اتفاقی که رخ داده را تائید نمی‌کنیم و با این موضوع برخورد خواهد شد. بعد از این اتفاق طی ابلاغیه‌ای به تیم مقرر شد دیگر فرد متفرقه‌ای در تمرینات حاضر نشود. حتی قرار شده حضور میهمانان با مدیریت باشگاه هماهنگ شود تا مشکلی به وجود نیاید.
وی با اشاره به مشکلات تیم استقلال گفت: بازیکنانی که تا امروز با کم و زیاد ساخته‌اند ناملایمت‌ها را بر همه ما ببخشند. اعضای هیات مدیره و مددی ضعف‌هایمان را می‌پذیریم. بخشی از انتقادات را پذیرفته ایم و شاید در بخشی از آن‌ها هم بزرگ‌نمایی شده، اما تلاش می‌کنیم تا بهترین اتفاقات را برای استقلال در پایان فصل رقم بزنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز آبگیری تالاب بین المللی قوپی‌باباعلی مهاباد
شمس‌آذر میهمان فجر در جستجوی جبران
عوارض ۴۰ درصدی برای گاز‌های فلر در بودجه ۱۴۰۵
آغاز اردوی تیم ملی فوتبال از سوم فروردین
هوا سرد می شود
برگزاری دوره تربیت مربی هلال احمر به میزبانی آباده و لارستان
جشن تکلیف هزار دانش‌آموز دختر منطقه زرین‌شهر
بررسی و پیگیری فوری مشکلات جاده‌ای شهرستان میرآباد
ترسیم راهبرد‌ها و برنامه‌های آینده بسیج علمی برای سال ۱۴۰۵
کمینه و بیشینه دمای یکم اسفند ماه
ثبت ملی جشنواره چهل آش در شهر طاد فلاورجان
مهار بحران زیرمیزی با اصلاح ساختار مدیریتی
شناسایی ۳۰۰ مورد تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان مهاباد
کشف محموله ۴ تنی کودشیمیایی قاچاق در کرمانشاه
توزیع ۱۱۰ بسته معیشتی در مسجد امام حسین (ع) قم
نام‌نویسی حدود ۱۴ هزار داوطلب در انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای فارس
تعیین تکلیف ترافیک ، معابر و قنات حسین آباد چرمهین
دانش‌آموزان نباید از حکمرانی فاصله داشته باشند
معرفی برگزیدگان مسابقات قرآنی روستایی و عشایری در فارس
۲ بُرد و ۲ شکست کاراته‌کا‌های کردستانی در سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)