• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۲۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
گیلان » اجتماعی

برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان

نشست هماهنگی برگزاری دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلان صبح امروز در سپاه قدس برگزار شد.

برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ، فرمانده سپاه قدس گیلان در این نشست با اشاره به اهمیت و نقش اثرگذار فضای مجازی در زندگی اجتماعی افراد به ویژه در ایام کرونا گفت : برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج ، فرصتی ارزشمند در جذب ایده ها ، کشف استعدادها ، ساماندهی گروههای منسجم تولید محتوا در بستر فضای مجازی و کمک به رفع مشکلات و چالش های استان است.
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانسردار عبدالله پور با بیان اینکه از فضای مجازی نباید غافل شد افزود:هم افزایی و همگرایی دستگاههای مرتبط در تولیدات تخصصی و کاربردی در بستر فضای مجازی علاوه بر آگاهی بخشی و اطلاع رسانی می تواند در بحث اقتصادی هم اثرگذار باشد.
 
 
 
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانوی با اشاره به اینکه فضای مجازی کشورمان نباید به خارج از کشور وابسته باشد گفت: ما هزینه‌های بسیاری متحمل و متقبل شدیم تا استقلال ارضی و حقیقی کشورمان حفظ شود بنابراین باید با اراده جهادی و انقلابی و با تولید محتوا در حوزه های مشکلات واقعی جامعه و مقاومت و ایثار جدی در فضای مجازی ورود کنیم.
 
معاون فضای مجازی سپاه قدس گیلان گفت: این رویداد برای دومین بار در سطح استان همزمان با ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز می شود.
 
برگزاری جشنواره تولید محتوای دیجیتال بسیج گیلانسجاد ستوده با بیان اینکه در مدت ۴۵ روزایده ها و پیشنهادات گروههای فعال در حوزه فضای مجازی به دبیرخانه ارسال می شود افزود: دراین مدت ایده ها داوری و گروهها مشخص می شود و با کمک مربیان ایده‌ها به محصول تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هر محصول باید وارد بازار کسب و کار شود تصریح کرد : در این جشنواره علاقمندان می توانند در ۳ بخش عمومی با ارایه ایده های خود در موضوعات آسیب های اجتماعی با اولویت ازدواج ،فرزندآوری ، پایین آمدن نرخ طلاق، آسیب‌های اقتصادی ناشی از کرونا و مهاجرت و تغییر کاربری های در گیلان شرکت کنند.
 
ستوده اضافه کرد : در کنار این موضوعات عمومی بخش ویژه شهدای هسته‌ای محور مقاومت با نماد مقاومت سردار سلیمانی و شهید فخری زاده هم قرار دارد که فعالان فضای مجازی و فعالان این عرصه می توانند ایده ها خود را ادسال کنند.
معاون فضای مجازی سپاه قدس گیلان گفت: ایده تولیدات در قالب بازی موبایلی در حوزه انیمیشن ،موشن گراف و مستند کوتاه خواهد بود علاقه مندان می توانند از همزمان با سالروز شهادت حاج قاسم به مدت ۱۰ روز برای دبیرخانه ارسال کنند .
وی همچنین از حمایت صندوق‌های نوآوری و صندوق‌های حمایتی برای ورود ایده ها و محصولات به بازار کسب و کارخبر داد.
در ادامه این نشست هریک از مدیران کل صدا وسیما ؛ منطقه آزاد انزلی، فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ پارک علم و فناوری، ارتباطات و فناوری ، اطلاعات و مخابرات در خصوص  تبدیل تهدید فضای مجازی به فرصت، حمایت از ایده های خلاقانه، تامین زیر ساخت های مناسب برای تبدیل ایده به  کسب و کار ، تولید محتوای مناسب ، حمایت از  محصولات تولیدی و نحوه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و میزان مشارکت دستگاه مربوطه در حوزه تولیدات دیجیتال بسیج دید گاه های خود را بیان کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)