اگر به دنبال یک میوه با طعمی متفاوت و سرشار از ویتامینهای مختلف هستید «میوه به» را به خاطر بسپارید.
عکاس :آزاده عزیزیان
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۷/۱۰ - ۱۰:۱۰
در ۲۸ کیلومتری اصفهان روستایی به نام سهروفیروزان قرار دارد که بیش از ۲۲۰ هکتار باغ "به" دارد و این روزها چند صد نفر کشاورز و باغبان و کارگر از صبح تا بعد از ظهر به مزرعه می آیند تا در آخر هفته دوم پاییز بتوانند چندین تن "به" مرغوب این باغ ها رو برداشت ، دسته بندی و بسته بندی کنند. میوه "به" استان اصفهان مشهور است که از ارقام مرغوب، تجاری و بازارپسند محسوب میشود.این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب مردم استان اصفهان ،"به" را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک و دم نوش مصرف میکنند.میوه به براي درمان بسياري از بيماريها از جمله عفونتهاي رودهاي و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خوني، سوزش مجاري ادرار، تنگي نفس، سردردهاي مزمن و التهابهاي مختلف مفيد است.