• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۰۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس خبرگان رهبری:

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است

آیت الله یزدی: دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است و شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کل نظام اگر با ولایت فقیه مرتبط نباشد مشروعیت ندارد، گفت: مجلس خبرگان در واقع در طول رهبری است و وظیفه مراقبت دارد که این ماهیت تبدیل به حکومت‌های دیگر نشود.
 آیت‌الله محمد یزدی در اختتامیه نوزدهمین اجلاس خبرگان رهبری که عصر امروز در مجلس قدیم برگزار شد با بیان اینکه دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است تصریح کرد : شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.
وی افزود : امام راحل به صراحت فرمود حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر اسلام است یعنی ماهیت نوع حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر و ائمه خداست.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وظایف اصلی مجلس خبرگان تصریح کرد: وظیفه اصلی مجلس خبرگان تعیین رهبری به هنگام لازم و مراقبت بر استمرار شرایط رهبر منتخب است که شرایط عدالت، اجتهاد و سایر مسائل در او استمرار داشته باشد.
وی مسئله سوم را مراقبت از هویت حاکمیت ولایت فقیه دانست و افزود: شاید برخی دوستان به منظور اصلی بنده در این موضوع توجه نکرده‌اند، اطلاعات من می‌گوید کسانی از قبل در خارج و داخل دنبال این نکته بوده و هستند که این حکومت آهسته به حکومت‌های دیگری که در دنیا وجود دارد تبدیل شود که در آن فردی برای مدتی حاکم می‌شود.
آیت‌الله یزدی اضافه کرد: این درحالی است که مشروعیت تک تک مسئولان و مدیران ادارات و سازمان‌های وابسته به حاکمیت نظام اسلامی به ولایت فقیه است و تا وقتی رابطه‌ آنها با ولایت فقیه مرتبط نباشد، مشروعیت ندارند.
وی با تاکید بر اینکه پشتیبانی و همراهی مردم لازم است گفت: این مسئله مربوط به مقبولیت است.
رئیس مجلس خبرگان با اشاره به مشروعیت بخشی ولایت فقیه به رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: تنفیذ رهبری برای مقام رئیس جمهور و انتصاب شخص اول دستگاه قضا از سوی رهبر معظم انقلاب عامل مشروعیت بخشی به آن‌هاست و نمایندگان مجلس نیز بدون حضور شورای نگهبان که فقهای این شورا از سوی رهبری منصوب می‌شوند و بر مصوبات مجلس مراقبت می‌کنند، مشروعیت ندارند.
آیت‌الله یزدی گفت: اگر کل نظام با ولایت فقیه ارتباط نداشته باشد مشروعیت نخواهد داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جایگاه مجلس خبرگان رهبری در طول رهبری است اظهار داشت: انتخاب رهبری توسط خبرگان صورت می‌گیرد و نظارت بر استمرار شرایط و مراقبت از ماهیت ولایت فقیه برای تبدیل نشدن آن به سایر سیستم‌های حکومتی برعهده مجلس خبرگان است.
وی با تاکید بر اینکه نوع حاکمیت ولایت فقیه همان چیزی است که پیامبر و ائمه داشته‌اند یادآور شد: در قرون متمادی فقها مراقبت داشتند که چنین نظامی به وجود بیاید و در عرصه عمل حضور یابد و ما خدا را شکر می‌کنیم که این نظام به دست امام تحقق یافت و رهبری با انتخاب خبرگان در جایگاه ولی فقیه قرار دارند و ما در سایه ولایت فقیه زندگی می‌کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: اگر دشمنان برای تغییر ماهیت نظام ولایت فقیه برنامه دارند، نقشه‌هایشان نقش بر آب شود.
آیت‌الله یزدی با اشاره به کتاب «بازگشت از نیمه راه» خاطرنشان کرد: این کتاب بسیار دقیق خواندنی و عبرت آموز است و بیان می‌کند که چه کسانی همراه امام بودند و حتی در هواپیما با امام حضور داشتند اما در وسط راه بازگشتند.
وی خطاب به اعضای خبرگان گفت : اکثریت دوره بعدی خبرگان نیز از همفکران شما هستند که به مسئله ولایت فقیه و مسئله فقهی ما معتقدند و دوره پنجم طبق قانون کار خود را شروع خواهد کرد.
دری نجف آبادی نیز در پایان با بیان اینکه زمان اجلاس بعدی 4 و 5 خرداد 95 است، گفت: زمان این اجلاس تا 7 خرداد خواهد بود و کشور یک روز نیز بدون مجلس خبرگان نمی‌ماند.
در پایان این اجلاس آیت الله دری نجف آبادی بیانیه پایانی اجلاس دوره چهارم خبرگان رهبری را قرائت کرد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهاباد میزبان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
ارائه خدمات رایگان پزشکی با حضور ۱۲ متخصص در کبودراهنگ
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۳ بهمن
یاد و نام شهیدی که در راه مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی شد
توقف تیم فوتبال شهید قندی در بوشهر
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از فردا
تأمین آب شرب پایدار برای بیش از ۲۴۰۰ نفر در سرخکلا
سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور
اجرای یک حکم سبز برای متخلف محیط‌زیست در ری
آغاز دورانی نو بعد از انقلاب اسلامی در کردستان
پیشرفت طرح ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی در هشت استان کشور
دولت برای کاهش آثار و پیامد‌های حوادث اخیر تلاش می‌کند
اجرای عملیات راهسازی در ۵۱ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو
ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی
خدمات پزشکی و درمانی رایگان در روستای لیلیم شهرستان املش
حجم ذخایر سوخت نیروگاهی افزایش یافت
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از گیت خروجی منطقه آزاد ماکو
شهرداری گرگان صدر را در اختیار گرفت
تکریم و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی
تأکید بر بی‌طرفی کامل هیأت‌های نظارت در بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)