ثبت رکورد جدید تولید تختال در فولاد هرمزگان
شرکت فولاد هرمزگان با افزایش بهره وری و استفاده بهینه از تجهیزات با تولید ماهانه 112 هزار و 763 تن تختال رکورد جدیدی ثبت کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر عامل شرکت فولاد هرمزگان گفت:از ابتدای سال تاکنون مراحل ذوب از از 18 ذوب متوالی ریخته گری به نزدیک به 19 ذوب افزایش یافته که در ثبت رکورد جدید تولید تختال تاثیر زیادی داشته است.
رکورد قبلی تولید تختال در شرکت فولاد هرمزگان در فروردین پارسال به میزان 110 هزار و 695 تن ثبت شد.
امیر مسعود هراتیان افزود: از ابتدای سال تا کنون 95 هزار تن تختال از شرکت فولاد هرمزگان صادر شده است که که این میزان بیش از 16 درصد از کل فروش فولاد در امسال را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: از ابتدای سال تا کنون 894 هزار و 360 تن اسلب تولید کرده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 4 درصد افزایش داشته است.
هراتیان با اشاره به ثبت رکورد روزانه 22 ذوب در کوره شماره یک گفت: آخرین رکورد این کوره شهریور سال 92 به تعداد 21ذوب بوده است.
مدیر عامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: تغییر و بروز رسانی روشها و دستورالعملهای کاری و تعمیراتی ،کنترل موثر و مداوم و اجرای تعمیرات پیشگیرانه در کسب این رکوردها موثر بوده است.
شرکت فولاد هرمزگان دومین کارخانه بزرگ تولید فولاد بعد از انقلاب، در زمینی به مساحت 95 هکتار در 13 کیلومتری غرب شهر بندرعباس و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس واقع شده است که با وجود این شرکت استان هرمزگان به قطب سوم فولاد کشور تبدیل می گردد.
شرکت فولاد هرمزگان دارای ظرفیت اسمی 1.5 میلیون تن تختال(اسلب) به ضخامت 200 و 250 میلی متر، عرض 900 تا 2000 میلی متر و طول 6000 تا 12000 میلی متر می باشد.
همچنین این شرکت قادر به تولید محصولات یک میلیون و 650 هزار تن آهن اسفنجی در سال است.