• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۵۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴
اقتصادی » مسکن

تدوین نقشه راه بازآفرینی بم و سرمایه‌گذاری بومی

معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست بررسی ظرفیت‌های بازآفرینی شهری بم، بر طراحی طرح‌های سرمایه‌پذیر با محور حفاظت از قنوات، نخلستان‌ها و هویت تاریخی این شهر تأکید کرد و گفت: بازآفرینی بم باید به الگویی برای توسعه پایدار و مردم‌محور تبدیل شود.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ،  نشست تخصصی بررسی ظرفیت‌های اجرایی، اقتصادی و تحقق‌پذیری طرح‌های بازآفرینی شهری شهرستان بم با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مسئولان استانی، مدیران محلی و مشاوران تخصصی در ارگ جدید بم برگزار شد.

در این نشست، ظرفیت‌های توسعه پایدار شهر بم با رویکرد حفظ هویت تاریخی، منابع طبیعی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به قرار گرفتن بم در جمع ۱۷ شهر پیشران بازآفرینی کشور، بر تسریع در اجرای طرح‌های عملیاتی تأکید کرد.

عبدالرضا گلپایگانی گفت: بازآفرینی شهری در بم باید فراتر از اقدامات کالبدی بوده و بر احیای سرمایه‌های طبیعی، تاریخی و اجتماعی استوار باشد.

وی افزود: قنوات، نخلستان‌ها و ساختار محله‌محور این شهر از مهم‌ترین ظرفیت‌های توسعه و جذب سرمایه‌گذاری به شمار می‌روند.

گلپایگانی گفت: حفاظت از منابع آب، احیای باغات، توسعه گردشگری، ایجاد اشتغال و ارتقای کیفیت زندگی باید به صورت همزمان در طرح‌های بازآفرینی دنبال شود.

وی تأکید کرد: هر محله بم با توجه به ویژگی‌های فرهنگی، تاریخی و اجتماعی خود نیازمند برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های متناسب است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گفت: برای ۲۴ محله شهر بم باید بسته‌های اجرایی و اقتصادی مشخصی تدوین شود.

مجید روستا افزود: این بسته‌ها باید میان ظرفیت‌های بومی، میراث تاریخی، نیازهای معیشتی مردم و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ارتباط مؤثر ایجاد کنند.

وی هدف این رویکرد را افزایش مشارکت مردم، مدیریت شهری و بخش خصوصی در اجرای طرح‌های بازآفرینی عنوان کرد.

در ادامه، مشاور طرح بازآفرینی شهری بم گزارشی از مطالعات میدانی، شناسایی باغات، قنوات، شبکه جوی‌های آب و ظرفیت‌های اجتماعی و محیطی شهر ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، اطلاعات لازم برای تعریف طرح‌های سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه شهری به صورت جامع مستندسازی شده است.

مشاور طرح تأکید کرد: توسعه پایدار بم تنها با ایجاد توازن میان حفاظت از میراث طبیعی و تاریخی، رونق اقتصادی و مشارکت مردم محقق خواهد شد.

در این نشست، بر تدوین مدل‌های مالی شفاف و بسته‌های اجرایی قابل تحقق برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تأکید شد.

همچنین مقرر شد طرح‌های بازآفرینی ضمن انطباق با ضوابط شهرسازی، از قابلیت اجرایی و پایداری اقتصادی برخوردار باشند.

حاضران، هم‌افزایی میان دولت، مدیریت شهری، مشاوران تخصصی و جامعه محلی را از الزامات موفقیت برنامه‌های بازآفرینی دانستند.

مسئولان همچنین بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های تاریخی و زیست‌محیطی بم برای رونق اقتصاد محلی، توسعه گردشگری و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال تأکید کردند.

در پایان این نشست، تدوین نقشه راه اجرای طرح‌های بازآفرینی با محوریت مشارکت مردمی، حفاظت از قنوات و نخلستان‌ها و جذب سرمایه‌گذاری در دستور کار قرار گرفت.

هدف از این برنامه‌ها، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، حفظ هویت تاریخی بم و دستیابی به توسعه‌ای پایدار و متوازن عنوان شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ جای امنی برای آمریکا در منطقه نیست
مراکز و پایگاه آمریکا در بحرین آماج حمله‌های پهپادی ارتش 
نمایش در انتظار روی صحنه رفت
تلاش بی‌وقفه کارکنان صنعت برق در جنوب کشور
حمله دشمن آمریکایی به یکی از مناطق ویسیان
فراخوان ملی برای یاری هموطنان جنوب کشور
نقص فنی، عامل خاموشی برق بخشی از محدوده نوبنیاد کیش
آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به محله تپه الله و اکبر بندرعباس
حملات هوایی دشمن آمریکایی به شهر بستان استان خوزستان
حمله دشمن آمریکایی به انشعاب راه آهن بندرعباس
دو کوهنورد در علم‌کوه مازندران نجات یافتند
اوقات شرعی ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
حمله دشمن آمریکایی به پل کهورستان در غرب هرمزگان
ضرورت افزایش سهم اعتبارات خوزستان برای راهپیمایی اربعین حسینی
شنیدن صدای ۲ انفجار لحظاتی پیش در شهر بوشهر
برگزاری مراسم شب هفت رهبر شهید انقلاب اسلامی در تبریز
لزوم استمرار پایش ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه در خوزستان
پیش بینی وزش باد شدید و گردوخاک در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
حملات شدید به پایگاه ارتش تروریست آمریکا در بحرین
واحد آسیب‌دیده نیروگاه تبریز وارد مدار تولید می‌شود
بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیا است
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین
هشدار جدی به بدمصرف‌های برق
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
حملات موشکی به پایگاه‌ تروریست های آمریکا در اردن
اولویت ما باید مدیریت مصرف باشد و نه افزایش تولید
هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم
قطعی سراسری دوباره برق در کوبا
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
آماده شدن نخستین واحد‌های طرح مسکن سبحان قرچک  (۱ نظر)
اعمال خاموشی های بخش خانگی در استان اصفهان  (۱ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا  (۱ نظر)
پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، ادامه پیشرفت است  (۱ نظر)
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات  (۱ نظر)
آمریکا همچنان کوبا را تحریم می کند  (۱ نظر)
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است  (۱ نظر)