• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

جزئیات پوشش رسانه‌ای مراسم وداع در معاونت سیمای رسانه ملی

معاونت سیما با راه‌اندازی استودیوی متمرکز و بسیج همه ظرفیت‌های سازمان، پوشش فراگیر مراسم تشییع پیکر مطهر امام مجاهد شهید انقلاب اسلامی را در تهران، قم، مشهد و عراق بر عهده گرفته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای کوروش مفاخری رئیس طرح و برنامه معاونت سیما با حضور در استودیو شبکه خبر درخصوص چگونگی پوشش مراسم تشییع رهبر مجاهد شهید انقلاب اسلامی گفت: پوشش مراسم هفته آینده به مجموعه سیما سپرده شده و این بخش با استفاده از همه ظرفیت‌های سازمان، مأموریت دارد رویدادی با این وسعت را به‌صورت هماهنگ و متمرکز پوشش دهد.

به گفته کوروش مفاخری، رئیس طرح و برنامه معاونت سیما، برای این کار فراخوان عمومی صادر شده تا از تجربه نیرو‌های فعال در معاونت‌های مختلف، استان‌ها و حتی همکاران بازنشسته نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه این رویداد، واقعه‌ای بی‌نظیر و منحصر‌به‌فرد است، گفت: طراحی انجام‌شده به‌گونه‌ای است که با توجه به زمان‌بندی مراسم، پوششی کامل و متمرکز از این جریان ارائه شود.

مفاخری تأکید کرد که در کنار برنامه‌های جاری شبکه‌ها، دو محور مهم برای این پوشش پیش‌بینی شده است؛ نخست پویش سراسری «روایت مردم» یا «بدرقه روایت» که از مردم می‌خواهد نگاه، خاطره و حضور خود را به‌صورت تصویری ثبت کنند، و دیگری استودیوی متمرکزی که در مجموعه سیمرغ راه‌اندازی شده و اطلاعات لازم را به‌موقع در اختیار شبکه‌ها و مخاطبان قرار می‌دهد.

به گفته او، با توجه به گستردگی حضور مردم و احتمال شکل‌گیری یکی از بی‌نظیرترین تجمع‌های سال‌های اخیر، وظیفه رسانه تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه آگاهی‌بخشی، مدیریت هیجانات و کمک به ساماندهی تجمع نیز بر عهده این مجموعه است.

مفاخری افزود : این استودیو با شعار «بدرقه بزرگ» فعال شده و چند روزی است که با دعوت از مسئولان و متولیان امر، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مناسب این تجمع در سطح کشور را دنبال می‌کند.

این هماهنگی‌ها حوزه‌های امداد، حمل‌ونقل و اطلاع‌رسانی به مردم را نیز دربر می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این بدرقه در چند شهر و همچنین در کشور عراق انجام می‌شود، گفت : ضرورت هماهنگی رسانه‌ای در این شرایط دوچندان است و این مسئولیت به مجموعه سیما واگذار شده است.

مفاخری ادامه داد : شبکه‌های مختلف به‌ویژه شبکه‌های عمومی، به‌صورت مکرر آنتن را در اختیار این مأموریت قرار خواهند داد تا بازتابی مناسب از رویداد فراهم شود.

او همچنین درباره تغییرات جدول پخش شبکه‌ها توضیح داد: طبیعتاً کنداکتور شبکه‌ها دستخوش تغییر می‌شود، اما برخی شبکه‌ها مانند نسیم، نمایش، تماشا و کودک، در چارچوب مأموریت‌های خود به فعالیت ادامه می‌دهند.

شبکه‌های عمومی بیشترین تغییر را در جدول پخش خواهند داشت و برنامه‌های زنده نیز افزایش می‌یابد تا اتفاقات میدان به‌صورت مطلوب بازتاب داده شود.

مفاخری با اشاره به برنامه‌ریزی شبکه‌ها گفت: شبکه یک به‌عنوان شبکه اصلی، برنامه «شهید ایران» را به‌صورت ۲۴ ساعته در دستور کار دارد. شبکه دو نیز برنامه «زمانه» را به عنوان برنامه اصلی خود برگزیده و شبکه سه با برنامه «میدان‌دار» این رویداد را دنبال می‌کند.

به گفته او، شبکه‌های دیگر نیز تلاش کرده‌اند ضمن بازتاب این رخداد، با آماده‌سازی تولیدات خود، تنوع لازم را در آنتن حفظ کنند تا از یکنواختی جلوگیری شود.

وی درباره پوشش مراسم در مصلی توضیح داد: این بخش مبتنی بر پخش زنده خواهد بود و از روز آغاز مراسم، به‌ویژه با حضور سران کشورها، مسئولان و نمایندگان کشور‌های مختلف، شبکه یک به عنوان شبکه اصلی تلاش می‌کند لحظه‌به‌لحظه ورود و حضور آنان را با نگاه حداکثری و بین‌المللی پوشش دهد.

از روز بعد نیز با توجه به حضور گسترده مردم در مصلی، تمام ظرفیت رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی، پوشش جریان مراسم و همراهی با مردم به کار گرفته خواهد شد.

مفاخری درباره پوشش مراسم در عراق نیز گفت: این بخش به دلیل تفاوت فضای رسانه‌ای، نیازمند برنامه‌ریزی ویژه بوده و با درخواست کشور عراق و حضور پیکر در عتبات عالیات، هماهنگی مفصلی برای ورود پیکر به فرودگاه، وداع دیپلماتیک و حرکت به نجف انجام شده است.

او افزود: یکی از مدیران شبکه‌ها به عنوان متولی پروژه عراق انتخاب شده و با هماهنگی رسانه‌ای با دوستان عراقی، تلاش می‌شود بخش‌های قابل تصویربرداری به‌صورت حداکثری ثبت و پخش شود.

در ادامه، وی به پوشش مراسم در قم و مشهد نیز اشاره کرد و گفت: در قم، تمرکز بر جمکران است و بنا بر این شده که مراسم در آنجا برگزار شود تا از ازدحام و آسیب احتمالی به مردم جلوگیری شود.

به گفته او، نماز باشکوهی در جمکران برگزار خواهد شد و با هماهنگی مرکز قم و فضای رسانه‌ای موجود در جمکران، تصاویر این رویداد به بهترین شکل ممکن مخابره می‌شود.

مفاخری ابراز امیدواری کرد که تصاویر خوبی از این مراسم مهم به جهان ارسال شود.

او در پایان با تأکید بر اهمیت مستندسازی این رویداد تاریخی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی مجموعه سیما، ثبت قصه‌ها، رویدادها، چهره‌ها و صحنه‌های متعدد این مراسم است تا قاب‌هایی ماندگار برای آینده کشور باقی بماند.

به گفته او، مجموعه‌ای در سیمرغ نیز برای به‌کارگیری نیرو‌های جوان فعال شده و با فراخوان گسترده، افراد علاقه‌مند برای ثبت و مستندسازی این بدرقه مردمی به کار گرفته شده‌اند.

مفاخری تأکید کرد که این بدرقه، بدرقه‌ای مردمی است و خود مردم مهم‌ترین راویان و ثبت‌کنندگان این اتفاق تاریخی خواهند بود تا ان‌شاءالله به یک آرشیو ملی بزرگ تبدیل شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
بررسی مشکلات مالیاتی بازاریان در فراکسیون نظارت بر اصناف مجلس
تخصیص بیش از ۹۷۵ میلیارد تومان سرمایه به حوزه گردشگری کرمانشاه
مراکز ارائه‌دهنده خدمات رایگان در پویش ضربتی پایش سلامت زنان در کیش
دومین روز عملیات انهدام مهمات عمل‌نکرده دشمن در شهرستان پاکدشت
پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی منفک از پذیرش با آزمون انجام پذیرد
خارجی‌هایی که به عشق آقا فارسی یاد گرفتند
میزبانی تابلوی داخلی بورس انرژی از ۵۱ هزار و ۳۵۰ تن هیدروکربور
حمله باند تروریست آمریکایی صهیونی به نقاطی در استان بوشهر
ماهیگیری در حاشیه رودخانه هادیشهر بابلسر
قدردانی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تولیت آستان مسجد جمکران
بررسی گزارش نقشه راه نظارت بر سیاست‌های اقتصادی
تساوی تیم فوتبال شناور سازی قشم مقابل آریو اسلامشهر
پویش برنامه «محفل ستاره ها»
تقویت زیرساخت‌های پناهگاهی در پایتخت ؛ شناسایی ۳۳۵ فضای امن
برپایی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مسیر زوار اربعین
تشییع شهید مدافع امنیت در بردسکن
دستگیری قاتل افسر شهید انتظامی در نقطه صفر مرزی توسط مرزبانان
رهبر شهید انقلاب اسلامی نخبگان را «ثروت عظیم ملی» و «سرمایه راهبردی کشور» می‌دانستند
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
جریمه ۱۴ میلیارد ریالی مرغداری متخلف در مازندران
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
هشدار به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو می شود
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)