• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۵۸۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
بین الملل » اروپا

جنبش بی دی اس و هراس صهیونیست‌ها از آن

تحریم رژیم اسراییل در ابعاد مختلف از جمله اقتصادی مدت هاست در جهان رواج یافته و تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه بر توجه و اهمیت آن افزوده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، به گفته فعالان مدنی جنبش تحریم اقتصادی صهیونیست ها موسوم به بی. دی. اس در انگلیس، برغم مخالفت حکومت انگلیس با آن، موفقیت های درخشانی، به ویژه در سال ۲۰۲۵ میلادی داشته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

یک فعال مدنی در انگلیس گفت: به احتمال زیاد تحریم کالاهای اسراییلی و شرکت های حامی این رژیم مؤثرتر از چیزی است که مردم فکر می‌کنند. هر چیزی که باعث اعمال فشار بر صهیونیسم شود، خوب است. ممانعت از حرکت کشتی‌های اسرائیلی، تحریم محصولات اسرائیل و شرکت های حامی آن، همه ضروری اند. همبستگی در این کار لازم است. می دانم که یهودیان هم پشت این جنبش اند. مبارزه با اسرائیل، موضوع، جهانی و انسانی است.

"شورای جهانی کلیساها" ( World Council of Churches) با بیش از 590 میلیون عضو در سراسر جهان، خواهان تحریم اسرائیل شده است ( World Council of Churches (WCC))، اغلب کلیساهای انگلیس هم سرمایه های خود را از اسرائیل و شرکت های اسرائیلی بیرون آوردند. در سال 2025 میلادی، دانشگاه "کالج ترینیتی دوبلین" ( Trinity College Dublin ) هم همکاری های خود را با دانشگاه های اسرائیل لغو کرد. شورای شهر آکسفورد، هرگونه همکاری با شرکت های اسرائیلی را تا زمان پایان اشغال فلسطین، قطع کرد. شمار فراوانی از دانشگاه های انگلیس در پی فشار افکارعمومی، شماری از استادان و دانشجویان، از همکاری با شرکت های اسرائیلی دست کشیدند و به علت خرید نکردن مردم از شرکت های حامی اسرائیل، از جمله مک دونالد، استارباکس و مارکس اند اسپنسر، فروش این شرکت های صهیونیستی کم و تعدادی از شعب آن ها به علت کاهش مشتری و زیان انباشته، بسته شدند.

یک فعال مدنی حامی حقوق فلسطینیان و عضو جنبش بی.دی.اس گفت: کار، تازه شروع شده است. ما نمی خواهیم باز هم به وضعیت قبلی که دولتی آپارتاید بر سر کار بود، باز گردیم. اوضاع در فلسطین باید تغییر کند و ما باید جنبش تحریم کالاهای اسرائیلی را با قدرت و شتاب حفظ کنیم. رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی، با فشار تحریم ها و نیز انزوای بین المللی از پا در آمد و شرکت های همکار با آن رژیم ناچار شدند از همکاری با نژادپرستان دست بردارند.

وی افزود: ما مردم جهان، به عنوان مصرف کنندگان، همان قدرت را امروز هم داریم. گزارشگر ویژه سازمان ملل، فرانچسکا آلبانیزه، گفت: اگر غزه یک صحنه‌ی جرم بود، اثر انگشت همه‌ی ما روی آن بود، چون ما همه داریم از محصولات شرکت های صیونیستی استفاده می کنیم.

پس از این که دولت و صهیونیست ها در انگلیس تلاش کردند تا فعالیت جنبش بی. دی. اس را غیرقانونی کنند، ائتلاف همبستگی با فلسطین در این کشور توانست در دادگاه، این توطئه را شکست دهد و تحریم اسرائیل را حق قانونی مخالفان رژیم آپارتاید اسرائیل دانسته است. منزوی ، تحریم و دوری کردن از اسرائیل، واقعا در جریان و دستاوردهای آن، به ویژه پس از نسل کشی بیش از دو سال اخیر این رژیم در غزه، چشمگیر است حتی یهودیان انگلیس می گویند تحریم اسرائیل، به اقدامی عمومی و مردمی مبدل شده است و چنین پدیده ای تاکنون دیده نشده است.

یک شهروند انگلیسی گفت: بی دی اس، مسالمت آمیزترین راه برای دستیابی به صلح و دفاع از حقوق فلسطینیان در نقاط مختلف جهان است. شرکت هایی که با پول عمومی با اسرائیل همکاری می کنند، باید تحریم شوند. اکر ما مردم، شرکت های اسرائیلی و شرکت هایی را که با صهیونیست ها همکاری می کنند، تحریم کنیم، دستکم می توانیم تاحدودی، آینده را تغییر دهیم.

کارزار منزوی کردن، تحریم و جلوگیری از سرمایه‌گذاری دراسرائیل که در انگلیسی به اختصار "بی دی اس" نامیده می شود، جنبشی جهانی است که اعلام شد هدف آن فشار آوردن به رژیم نسل کش اسرائیل و حامیانش، با اهرم‌های اقتصادی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی است. این جنبش در صدد پایان اشغال سرزمین فلسطین، رفع تبعیض و به رسمیت شناختن حق بازگشت میلیونها آواره فلسطینی به کشور خودشان است.

بسته شدن شعب فروشگاه های حامی اسرائیل در خیابان های انگلیس، از جمله این جا در لندن، نشان می دهد پس از 20 سال، جنبش بی دی اس، با قدرت به پیش می رود و در ناتوانی رژیم صهیونی، کاملا موثر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما چهارم اسفند ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۲ میلیون و ۸۶۷ تراکنش در گیلان
پایان بررسی اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها تا دهم اسفند
تصویب کلیات تأمین سهم ۲ درصدی تحقیق و توسعه
جدول لیگ برتر فوتبال ایران در پایان هفته بیست و دوم؛ استقلال در صدر
بزرگ‌ترین مجموعه تجاری، فرهنگی و ورزشی استان افتتاح شد
برپایی موزه‌های محلی در روستاها با مشارکت اهالی در نوروز
۵۱ هزار متر مربع زمین در سیرجان رفع تصرف شد
مهیا شدن شرایط اهدای خون پس از افطار درانتقال خون مهاباد
توزیع بیش از ۱۹ هزار تن انواع نهاده‌ کشاورزی در اهواز
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق بندر ماهشهر
واکنش ایرانیان به درخواست دشمن
چراغ روشن سفره‌های ساده افطاری در مساجد کیش
هفته ۱۹ لیگ برتر والیبال؛ بازگشت شهداب به مسیر پیروزی با عبور از سد پاس
کسب رتبه دوم قم در ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان به مردم در کشور
۱۵ دهیار خاطی رشت راهی دادگاه شدند
تلاش برای تأمین اعتبارات طرح جوانی جمعیت در مازندران
برخورد ۲ پژوپارس، ۲ کشته و یک زخمی برجای گذاشت
هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال؛ برتری صنعتگران امید مقابل استقلال گنبد
برپایی نمایشگاه هنر دانش آموزان دبیرستان حضرت زینب (س) رامشیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
بیانیه بسیج دانشجویی خواجه نصیر درباره اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
کمپین «همه ما ایران هستیم» در برزیل
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)