• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۳۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

آغاز نوسازی آمبولانس‌های بیمارستانی پس از ۱۵ سال

در آیینی رسمی با حضور مسئولان حوزه سلامت، نخستین مرحله ارتقای ظرفیت ناوگان فوریت‌های بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی کشور کلید خورد.

آغاز نوسازی آمبولانس‌های بیمارستانی پس از ۱۵ سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در آیین رسمی نخستین مرحله ارتقای ظرفیت ناوگان فوریت‌های بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی کشور که با حضور مسئولان حوزه سلامت برگزار شد، علیرضا عسکری، رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، با اشاره به حجم  زیاد مأموریت‌های انتقال بیماران اظهار داشت: آمبولانس‌های بیمارستانی ویژه اعزام بیماران از یک مرکز درمانی به مرکز دیگر، از یک شهر به شهر دیگر و در بسیاری موارد از یک استان به استان دیگر هستند.

وی با اشاره به حجم زیاد مأموریت‌های انتقال بیمار افزود: ماهانه بیش از ۲۵ هزار بیمار میان مراکز درمانی کشور جابه‌جا می‌شوند. با توجه به اینکه امکان استقرار تمام تجهیزات و خدمات فوق‌تخصصی در همه بیمارستان‌ها وجود ندارد، اعزام بین‌بیمارستانی یک ضرورت قطعی در نظام ارجاع و ادامه درمان بیماران، به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار، محسوب می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی تأکید کرد: تمرکز خدمات فوق‌تخصصی در برخی مراکز، ضرورت ایجاد یک شبکه منسجم و توانمند حمل‌ونقل درمانی را دوچندان کرده و هرگونه ضعف در این حوزه می‌تواند روند درمان بیماران را با اختلال مواجه سازد.

دکتر عسکری با اشاره به فرسودگی گسترده ناوگان آمبولانس‌های بیمارستانی کشور تصریح کرد: پیش از ۱۵ سال گذشته، هیچ تزریق مؤثر و هدفمندی در حوزه آمبولانس‌های بیمارستانی انجام نشده بود و همین موضوع موجب شکل‌گیری ناوگانی فرسوده و کم‌توان در برخی مراکز درمانی شد.

وی افزود: برآورد‌ها نشان می‌دهد کشور با کمبود حدود ۱۷۰۰ دستگاه آمبولانس بیمارستانی مواجه است؛ کمبودی که طی سال‌های متمادی انباشته شده و اکنون با آغاز این طرح ملی، روند جبران آن آغاز شده است.

دکتر عسکری این مراسم را آغاز فاز نخست توزیع آمبولانس‌های جدید و تجهیزشده در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانست و افزود: این اقدام، شروعی جدی برای رفع نواقص گذشته و تقویت زیرساخت‌های انتقال بیمار است و ان‌شاءالله شاهد ادامه روند توزیع و تقویت ناوگان بیمارستانی خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: توزیع آمبولانس‌ها بر اساس نیازسنجی‌های انجام‌شده در دانشگاه‌های علوم پزشکی و با هدف ارتقای عدالت در دسترسی به خدمات درمانی صورت می‌گیرد. این طرح ملی، علاوه بر بخش بیمارستانی، در هماهنگی با حوزه پیش‌بیمارستانی اجرا می‌شود تا انسجام بیشتری میان خدمات اورژانس بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی ایجاد گردد. هدف اصلی این برنامه، کاهش زمان انتقال بیماران، افزایش ایمنی حین انتقال و ارتقای کیفیت مراقبت‌های حیاتی در مسیر جابه‌جایی است.

دکتر عسکری گفت: نوسازی ناوگان فوریت‌های بیمارستانی را می‌توان یکی از اقدامات زیربنایی در مسیر تعالی و ارتقای کیفیت خدمات بالینی دانست؛ چرا که ایمنی، سرعت و استاندارد بودن انتقال بیماران بین مراکز درمانی، حلقه‌ای حیاتی در زنجیره درمان است. با اجرای این طرح، انتظار می‌رود کیفیت اعزام‌های بین‌بیمارستانی و بین‌استانی ارتقا یافته و نظام سلامت کشور در پاسخ‌گویی به موارد پیچیده و تخصصی، توانمندتر از گذشته عمل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های آب و فاضلاب در سفر رئیس جمهور به مازندران
نمایش برخط «مست عشق»
کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
کاهش دوباره محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین حد
امضای سند همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان در ۱۰ سرفصل
تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های فضایی در پایش محیط‌زیست
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت قطار‌های نوروزی از ۱۰ اسفند ماه
جام رمضان پدل دبی؛ برتری مراکش برابر ایران
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی پنجم اسفند به افق آبادان و خرمشهر
یازدهمین شکست مهرگان نور در لیگ برتر والیبال
هشدار نارنجی بارش باران و برف در استان زنجان برای سه‌شنبه ۵ اسفند
تولید ۴۰ هزار مگاوات برق از انرژی‌های تجدید پذیر در ترکیه
در ماه مبارک رمضان باید سحری بخوریم یا خیر؟
خنثی‌سازی حمله بزرگ تروریستی در بلوچستان پاکستان
ارائه خدمات مشاوره تخصصی، تربیتی و ازدواج به بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن
­خلیفه‌اصل: خوب آغاز کردیم اما تحت‌تأثیر سپاهان بازی را از دست دادیم
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطقی از کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۵ اسفند
سه دانشجوی زنجان به اردوی تیم ملی فراخوانده شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۸ استان
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)