• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

محاکمه عناصر اصلی اقدامات تروریستی اخیر، بدون هرگونه ارفاق و اغماض

رئیس قوه قضائیه گفت: تاکید ما به مقامات قضایی این است که در محاکمه و مجازات عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی، در نهایت قاطعیت و به دور از هرگونه ارفاق و اغماض عمل کنند.

محاکمه عناصر اصلی اقدامات تروریستی اخیر ، بدون هرگونه ارفاق و اغماض

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در سفر به استان اصفهان، طی سخنانی در جمع برخی قضات دادگستری این استان که مسئول رسیدگی به پرونده‌های امنیتی هستند، گفت: باید همه نهاد‌ها و اشخاص مسئول و ذی‌صلاح، ماهیت فتنه خشن اخیر که شبیه به کودتا بود را به درستی بشناسند؛ باید بدانیم که این فتنه عوامل پشت‌پرده‌ای داشت که لزوماً در میدان نیز حاضر نبودند؛ باید این دسته را در زمره عناصر اصلی اغتشاشات و اعمال تروریستی بگنجانیم؛ از سویی دیگر ممکن است عناصری از روی غفلت یا کم‌اطلاعی و یا هیجان‌زدگی به خیابان‌ها و معابر آمده باشند و بعضاً مبادرت به جنایات سنگینی کرده باشند؛ در مواجهه با این عناصر نیز باید بدون اغماض و قاطعانه، اما وفق مرّ قانون و عدالت عمل کنیم.

رئیس قوه قضاییه افزود: تاکید مؤکد ما خطاب به مقامات قضایی آن است که در محاکمه و مجازات عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی، در نهایت قاطعیت و به دور از هرگونه ارفاق و اغماض عمل کنند؛ البته طبیعتاً در این راستا، هرگز نباید از دایره شرع و قانون، پای خود را فراتر بگذاریم.

اژه ای گفت: نباید در صدور کیفرخواست‌های مرتبط با عناصر اصلی اغتشاشات تأخیر داشته باشیم؛ مردم از ما انتظارات و توقعات به‌حقی در خصوص محاکمه و مجازات این عناصر دارند؛ البته همگان باید بدانند که ممکن است روند تحقیقات و مستندسازی‌ها در قبال پرونده‌های برخی از عناصر اصلی اغتشاشات به سبب چند لایه بودن اقدامات آنها اندکی به درازا بکشد؛ با این وجود، تأخیر بلاوجه در رسیدگی به پرونده‌های این عناصر قابل قبول نیست.

رئیس دستگاه قضا در ادامه، اطلاع‌رسانی درست در قبال پرونده‌های عناصر اغتشاشگر و دستگیر‌شده را یک اصل اساسی دانست و گفت: به مقامات قضایی ذی‌ربط دستور داد‌ه‌ام تا در چهارچوب قواعد و مقررات لازم‌الاجرا، دادگاه‌های محاکمه آن دسته از عناصر اصلی اغتشاشات و اقدامات تروریستی، که منع قانونی ندارد را به صورت علنی برگزار کنند و در راستای آگاهی‌بخشی به مردم و تنویر افکار عمومی، در چهارچوب قانون و مقررات، نسبت به نشر عمومی محتوای این دادگاه‌ها با هماهنگی مرکز رسانه اقدام کنند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: باید در راستای آگاهی‌بخشی به مردم و تنویر افکار آنان، اطلاع‌رسانی درست و قاعده‌مندی را در قبال پرونده‌های عناصر اغتشاشگر و دستگیرشده، انجام داد. در این راستا، وظیفه و تکلیف دستگاه‌های امنیتی و ضابطان بسیار حائز اهمیت است. دستگاه امنیتی و ضابط ما وقتی به مردم اطلاع می‌دهد که فلان مقدار در جریان اغتشاشات دستگیر شده‌اند باید تفکیک‌های لازم را انجام دهد و بداند که لزوماً هر دستگیرشده‌ای جزو متهمین نیست و ممکن است عده‌ای از دستگیرشدگان به‌واسطه بی‌گناهی، همان ابتدا به سرعت آزاد شوند.

حجت الاسلام اژه ای افزود: ما کاملاً از دستگاه‌های امنیتی و ضابطین خود حمایت می‌کنیم و معتقدیم که آنها چه در قبال قضایای اخیر و چه در سایر قضایا، در حال جهاد مستمر هستند. نباید پنداشت که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما صرفاً با معدودی از سرویس‌های متخاصم، مواجه‌اند؛ بلکه کثیری از سرویس‌های متخاصم در کنار سرویس‌های جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی و امریکا قرار دارند نباید بگذاریم بر ما القا ضعف کنند امروز یک دستگاه امنیتی و اطلاعاتی ما با کثیری از دستگاه‌های کشور‌های مختلف روبروست و الحمدالله بسیاری از اقدامات ضد ایرانی خنثی شده است البته نباید کتمان کرد که حتماً در هر دستگاهی، اشکالاتی وجود دارد که ما موظفیم در جهت شناسایی و رفع آنها اقدام کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)