• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۷۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
معاون ذی‌حساب وزارت آموزش و پرورش؛

نهاد‌های عمومی مکلف به ثبت و اجرای تکالیف مالیاتی هستند

معاون ذی‌حساب وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ماهیت سازمان دانش‌آموزی معاف از مالیات است، اما این به معنای انجام ندادن تکالیف قانونی نیست، گفت: باید در همان سامانه، مشخصات موسسه و سازمان خود را ثبت کنید و مراحل را انجام دهید.

 

نهادهای عمومی مکلف به ثبت و اجرای تکالیف مالیاتی هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سعید معلمی در سومین دوره تخصصی معاونان مالی سازمان دانش‌آموزی سراسر کشور گفت: در خصوص تکالیف قانونی، نه‌تنها شما بلکه حتی ما که بخش دولتی هستیم نیز درباره مؤدیانی که طرف حساب ما هستند، تکالیف قانونی داریم. در حقیقت شما باید تکالیف قانونی خود را انجام دهید؛ از جمله بحث پرداخت مالیات بر ارزش افزوده برای مؤدیان که مشمول ارزش افزوده هستند، یا در صورتی که پرداخت‌هایی در خصوص حقوق و دستمزد دارید، مالیات‌های مربوط به آن را مطابق قوانین و مقررات مربوط رعایت کنید.

معلمی افزود: درخصوص اینکه پرداخت‌ها از طریق شما و به‌صورت متمرکز انجام می‌شود، اگر وضعیت به این شکل است، در خود اظهارنامه‌ها در حقیقت سرفصل‌ها مشخص شده‌اند. یعنی آن قسمتی که شما تعریف می‌کنید، مربوط به همان بخش است.

وی افزود: قاعدتا شما باید جزو مودیان مالیاتی باشید و پرونده مالیاتی داشته باشید. با توجه به نوع و ماهیت فعالیت، که در اینجا نهاد عمومی محسوب می‌شود، گزینه مربوط را انتخاب می‌کنید و طبق روال، دریافت‌ها و پرداخت‌ها و حتی گزارش‌های حسابرسی را که ظاهرا دارید بارگذاری می‌کنید.

معاون ذی‌حساب وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: حداقل نظر شخصی من این است که شاید باورتان نشود، اما میزان تغییرات قوانین آن‌قدر خلق‌الساعه شده که مسئله اصلی در اطلاع‌رسانی است. پیشنهاد موکد من این است که حتما یک نفر به‌عنوان مسئول پیگیری داشته باشید که این قوانین و مقرراتی را که دائما در حال تغییر است رصد و پایش کند.

معلمی ادامه داد: حتما پیشنهاد می‌کنم از همکاران ما در سازمان امور مالیاتی استفاده کنید، چون بعضی از سوالات واقعا تخصصی است و ممکن است حتی من در حوزه خودم آگاهی کامل نداشته باشم. آنچه به‌صورت کلی می‌توان گفت این است که ماهیت سازمان شما معاف از مالیات است، اما این به معنای عدم انجام تکالیف قانونی نیست. یعنی باید در همان سامانه، مشخصات موسسه و سازمان خود را ثبت کنید و مراحل را انجام دهید.

وی افزود: در خصوص پایانه فروشگاهی و معاملات فصلی هم اگر پرونده دارید، باید توجه داشته باشید. قانون پایانه‌های فروشگاهی بیشتر در بحث اعتبار مالیاتی مطرح است. اگر عملا فروش کالا یا خدمات ندارید و صرفا خدمات دریافت می‌کنید، کار شما از این حیث ساده‌تر است.

معلمی تصریح کرد: با توجه به اینکه به نظر می‌رسد ردیف‌های درآمدی شما از بخش دولتی تامین می‌شود و حتی اگر کمک‌هایی هم دریافت می‌کنید، طبق توضیح خودتان اعتبارات شما از طریق فصل ۵ وزارت تامین و به استان‌ها تخصیص داده می‌شود؛ بنابراین مجددا تاکید می‌کنم که امور مالی را حتمامکتوب انجام دهید. من همیشه به همکاران می‌گویم که کار مالی با گفتن و برداشت شفاهی حل نمی‌شود.

وی ادامه داد: حتی اگر منابع مالی شما مستقیما از منابع عمومی و از طریق وزارتخانه تامین می‌شود و کمک مستقیم یا خیری دریافت نمی‌کنید، باز هم توصیه می‌کنم یک استعلام رسمی از سازمان امور مالیاتی بگیرید.

معاون ذی‌حساب وزارت آموزش و پرورش افزود: بهتر است این استعلام را به همراه اساسنامه سازمان و آیین‌نامه مالی و معاملاتی ارسال کنید تا تکلیف سازمان به‌صورت مکتوب و شفاف مشخص شود. چون معمولا برداشت‌ها از قانون با تغییر اشخاص متفاوت می‌شود و گاهی تفسیر‌های شخصی در اجرا دخیل است. اگر یک استعلام رسمی در این خصوص داشته باشید، خیال خودتان آسوده‌تر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)