• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی:

اجماع دانش و معرفت در دانشگاه اتفاقی مبارکی است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اجماع دانش و معرفت در دانشگاه، اتفاق مبارکی است که افتخار و اعتلا برای جامعه را به دنبال دارد.

 

اجماع دانش و معرفت در دانشگاه اتفاقی مبارکی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمد علی اکبری در نشست رابطان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد‌های استانی دانشگاه، هم‌افزایی دانش و معرفت را اتفاقی مبارک نامید که افتخار و اعتلای جامعه انسانی در گرو تحقق آن است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های مشترک دانشگاه و حوزه گفت: کشورمان ایران امروز بیش از هر زمان به انجام کار به نحو احسن چه در حوزه و چه در دانشگاه برای دستیابی به علم نافع نیازمند است.

وی افزود: دانشگاه بخش مهمی از تربیت نیروی انسانی را بر عهده دارد ولیکن هدف ما این است که دانشجو پس از اتمام تحصیلات و ورود به جامعه علاوه بر مهارت در زمینه علمی، توامان به مهارت عملی و مهارت معنوی مجهز باشد.

علی اکبری در ادامه اظهار داشت: همانگونه که با اتکا صرف به دین نمی‌توان زندگی کرد، فراگیری مهارت‌های فرهنگی، اجتماعی و حل مسئله برای دانشجویان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و این هدف مشترکی است که تحقق آن بر عهده دو نهاد حوزه و دانشگاه است.

وی در تبیین این موضوع بیان کرد: مصداق بارز آن نحوه برخورد با مسایل کشور در شهر‌های مختلف است و ما شاهدیم که در دو شهر مختلف، مهارت حل مسئله تفاوت بسیاری دارد، از این رو اعتقاد ما بر این است به همان میزان که مدرس در دانشگاه نقش کلیدی ایفا می‌کند، خبرگان حوزه نیز نقش بسزایی در تقویت مهارت‌های زندگی اعم از اخلاقی، سیاسی و اجتماعی دارند.

علی اکبری در ادامه سخنان خود گفت: چالش‌ها و کمبود‌ها را کتمان نمی‌کنیم، اما پذیرفته‌ایم کار را به سرانجام برسانیم و با گفتن پاسخ «آری» یا همان کنش کلامی، با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، سرمایه تجربه‌های گذشته تا تحقق اهداف آموزش مهارتی پای کار ایستاده‌ایم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: وحدت دانشگاه و حوزه در کنش و رفتار دانشجو پس از تحصیل نمایان می‌شود آنجا که وی علاوه بر سواد، معرفت هم داشته باشد و این جمع دانش و بینش اتفاق مبارکی است که باعث افتخار است.

علی اکبری در ادامه سخنان خود تاکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای یکی شدن این دو نهاد نیست، بلکه وحدت یعنی اندیشه و مقصد مشترک که این مهم باید به پاس حضور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به رسمیت شناخته شود و به تنوع فرهنگ توام با معرفت دست یابیم.

در ادامه این نشست، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اهمیت امیدبخشی بر مدار مهارت گفت: سه عنصر کلیدی آرامش، انسجام و تحول از مفاهیم اساسی هستند که اهم آنها برای قشر روحانیت ایجاد آرامش است.

وی ادامه داد: ایجاد آرامش و محیط آرام در جامعه بر عهده قشر روحانیت است چرا که روحانیت قابل اعتماد، آرامبخش و امیدبخش برای اقشار جامعه است.

حجت السلام والمسلمین موسوی ادامه داد: پس از آرامش، به فرموده مقام معظم رهبری که آنچه کشور ما را حفظ کرده است انسجام است، انسجام و زندگی حول محور ولایت، عاملی حیاتی است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اگر توانستیم این دو عامل آرامش و انسجام را در جامعه حکمفرما کنیم آنگاه تحول رخ می‌دهد و این مهم از دانشگاه و به ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز می‌شود، زیرا قشر عظیمی از نیروی جوان و فرهیخته کشور را در اختیار دارد.

‍حجت السلام والمسلمین موسوی با اشاره به امیدبخشی به قشر جوان جامعه بر اساس مهارت افزود: حفظ ارتباط با جوانان، حفظ سنگر کشورمان ایران است.

در ادامه این نشست رابطان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد‌های استانی دانشگاه به بیان نقطه نظرات، چالش‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)