• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۶۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش:

بسیج دانش‌آموزی ظرفیت بزرگ فرهنگی و تربیتی کشور است

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نقش تشکل‌های دانش‌آموزی در تربیت نسل آینده، گفت: بسیج دانش‌آموزی یکی از ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی، تربیتی و اعتقادی کشور است که باید به‌صورت هدفمند در خدمت رشد نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد.

 

بسیج دانش‌آموزی ظرفیت بزرگ فرهنگی و تربیتی کشور استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا کاظمی؛ در نشست با مسئولان بسیج دانش‌آموزی استان‌ها که با حضور سردار مسلمی رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد مبارک شعبانیه و گرامیداشت یاد شهدا، اظهار کرد: شهدا تفاوت‌های معنوی بسیاری با ما دارند و امیدواریم خداوند توفیق دهد که ما نیز از این فضای معنوی بهره‌مند شویم و بتوانیم سربازان خوبی برای نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

وی با اشاره به تحولات و رخداد‌های اخیر کشور، گفت: توطئه‌های اخیر یکی از بزرگ‌ترین توطئه‌های دشمن پس از انقلاب بود، اما حضور مردم در صحنه نشان داد که ملت ایران همواره در دفاع از نظام پای کار است و در بزنگاه‌ها، حماسه‌آفرینی می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت قدردانی از تلاش فعالان حوزه تعلیم و تربیت، افزود: باید با تلاش مضاعف پای انقلاب بایستیم و درخت انقلاب را آبیاری کنیم و لحظه‌ای از مأموریت اصلی خود غافل نشویم. وی تصریح کرد: امروز در کنار مأموریت‌های جاری، باید مدیریت بحران را جدی بگیریم و برای شرایط بحرانی الگو‌های عملیاتی طراحی کنیم؛ چراکه دشمن همواره جامعه معلمان و آموزش و پرورش را هدف قرار داده است.

کاظمی با تأکید بر اهمیت وحدت و همدلی در کشور، تصریح کرد: وفاق، همدلی و وحدت از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی کشور است و باید از همه ظرفیت‌ها برای تقویت آن استفاده کنیم. همچنین لازم است نقدپذیری خود را افزایش دهیم و با نگاه راهبردی و کلان، پیشنهاد‌های سازنده ارائه دهیم.

وزیر آموزش و پرورش بسیج را یکی از قدرت‌های نرم کشور دانست و گفت: بسیج خاستگاه مردمی، فرهنگی، اعتقادی و معنوی دارد و یک تفکر راهبردی عمیق است. بسیج دانش‌آموزی نیز ظرفیت بزرگی در آموزش و پرورش است که باید به‌صورت هدفمند در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد و نقش‌آفرینی کند.

کاظمی با تأکید بر نقش تشکل‌های دانش‌آموزی در تربیت نسل آینده، افزود: تشکل‌های دانش‌آموزی ظرفیت بزرگی برای ایجاد موقعیت‌های تربیتی دارند و باید به هر دانش‌آموز یک نقش داده شود و عضو یک تشکل شود.

وی گفت: ما مکلف هستیم مجموعه‌ای از نقش‌ها و فعالیت‌های تشکلی متناسب با ذائقه دانش‌آموزان طراحی کنیم تا بتوانند آگاهانه انتخاب کنند.

وی با تأکید بر این‌که فعالیت تشکل‌های دانش آموزی باید در متن مدرسه باشد، گفت: تشکل‌ها نباید از مدرسه فاصله بگیرند و باید اثرگذاری آنها در میدان مدرسه و بر دانش‌آموزان محسوس باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت فضای مجازی، اظهار کرد: باید در فضای مجازی شبکه‌سازی کنیم و با گفت‌و‌گو و تبیین، روشنگری کنیم؛ چراکه دشمن به‌دنبال نفوذ و انحراف ذهن نوجوانان و جوانان است. هدف این است که پیام‌ها و برنامه‌ها به کف مدرسه و دانش‌آموزان به‌عنوان مخاطبان اصلی برسد.

کاظمی در پایان با اشاره به مأموریت‌های تشکل‌ها، گفت: تشکل‌های دانش‌آموزی باید در دو بخش مدرسه‌ای و بیرونی فعالیت کنند و در گام دوم توسعه عدالت آموزشی، تقویت هویت ملی و مأموریت‌های اجرایی و تبلیغاتی نقش‌آفرینی داشته باشند. تقسیم مأموریت میان تشکل‌ها و برنامه‌ریزی راهبردی می‌تواند به تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)