• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۹۸۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

هنر رسالت است

محسن رهبری گفت: مردم بدانند که نقاشیخط یک هنر گران و لاکچری نیست؛ در کنار توجه مجموعه داران به این هنر، مردم هم می‌توانند با خرید اشیای امیخته به نقاشیخط از زیبایی‌های این هنر با قیمت کمتر بهره‌مند شوند.

محسن رهبری هنرمند خوشنویس و از هنرمندان حاضر در سیزدهمین دوره چترنویسی «باز باران»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: باز بازان یک گفتگوی زنده با شهر است؛ از همان نخستین دوره آقای عظیم فلاح به عنوان دبیر جشنواره، در کنار توجه به جلوه‌های بصری و مسائل زیبایی شناسی نقاشیخط روی چترها، به موضوع رسالت و پیام هنری این آثار توجه داشت.

وی افزود: در هر دوره هنرمندان با آگاهی از رسالت واقعی چتر‌های مزین به نقاشیخط، استقبال بیشتری از این رویداد نشان دادند، زیرا دانستند که رنگ و طرح‌ها از این بابت روی چتر‌ها نقش می‌بندند که بگویند دنیای پیرامون ما با هنر زیبا می‌شود؛ در فصل‌های بارانی سال عموم مردم با یک چتر در خیابان تردد می‌کنند حال اگر چتر‌های مردم شهر به هنر نقاشیخط آمیخته باشد، شهری زیبا خواهیم داشت که چشم‌ها را از آلودگی میرهاند و به تماشای آرامش دعوت می‌کند.

این هنرمند که بار‌ها در جشنواره‌های ملی، تندیس و مقام نخست رشته نقاشیخط را به نام خود ثبت کرده، اظهار داشت: تفاوت هنرمند با دیگر افراد جامعه در نوع نگاه او به جهان پیرامونش نمایان می‌شود؛ او دنیای اطراف خود را آغشته به رنگ می‌بیند تا در واقعیت هم این دنیا را به رنگ آغشته کند؛ فرق نمیکند که بوم باشد یا بشقاب؛ این تفکر هنرمند است که به صفحه کارش جان می‌بخشد.

هنر رسالت است

وی با اشاره به نقش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مدیریت هنری شهر افزود: در سیزدهمین دوره چترنویسی باز باران فرصتی مهیا شد تا مردم عادی هم در کنار هنرمندان قلم به دست بگیرند و روی چتر نقش آفرینی کنند که این اتفاق بخشی از رسالت سازمان فرهنگی هنری برای ارتباط شهر با هنر است.

رهبری گفت: مدیریت محصولات سازمان فرهنگی هنری با زحمات جناب آقای امیرحسین راه‌نمایی به عنوان مدیر این بخش، باعث شد که چترنویس‌ها در بند هنر باغ‌موزه قصر، جایی که دیوار‌ها سال‌ها حافظ خاطره‌های خاموش و نفس‌های حبس‌شده بودند، قصه‌ای متفاوت آغاز کنند.

وی با بیان اینکه هنر برای مردم است تاکید کرد: مردم باید در هر بخش از زندگی خود ردپای هنر را تماشا کنند. به همین منظور در هفته ملی خوشنویسی به دل مردم رفتیم و در ایستگاه مترو کیانشهر، با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی مترو تهران، نمایشگاه «نقطه نقاشیخط» را برگزار کردیم تا مردم بدانند که نقاشیخط یک هنر گران و لاکچری نیست؛ در کنار توجه مجموعه داران به این هنر، مردم هم می‌توانند با خرید اشیای امیخته به نقاشیخط از زیبایی‌های این هنر با قیمت کمتر بهره‌مند شوند.

هنر رسالت است
 گفتنی است محسن رهبری که با خلق مجموعه «عشق»، در میان اهالی هنر نام آشناست، در جشنواره‌های ملی هنر‌های تجسمی مانند جشنواره تجسمی جوانان، جشنواره ملی رضوی، جشنواره شکوفا و جشنواره شمسه خوش درخشیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی ۱۲ زندانی زن جرایم غیرعمد در گیلان
تعطیلی اداره‌ها، مدارس و بانک‌ها در مراغه
سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی
غیرحضوری شدن مدارس سنندج و سقز
تعطیلی مدارس و ادارات در مراغه
وجود گره‌های ترافیکی با وجود اصلاح هندسی خیابان‌ها در سال‌های گذشته در شهر قم
قدردانی مسئولان صداوسیما از عملکرد شبکه خاوران در پوشش سفر رئیس‌جمهور
موفقیت سمنان در تولید برق خورشیدی در کشور
تخلف درج نکردن قیمت
برنامه ۲۰ بندی دولت
برد پرگل بانوان ملوان بندرانزلی مقابل ایساتیس کران فارس
پیام تقدیر مدیر آموزش وپرورش آبادان در پی کسب رتبه نخست رادیو آبادان
مشکل ۳۰ ساله اسناد شهرک فرهنگیان نرماشیر برطرف شد
شورای برنامه‌ریزی محور پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان است
ثبت اسناد ؛ راهکاری مهم برای امنیت و شفافیت معاملات
سپیدان میزبان اردوی تیم ملی اسکی آلپاین
مهر و موم مرغ فروشی متخلف در آستارا
مساجد سیستان و بلوچستان آماده‌ی میزبانی از معتکفین
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضا
امضای تفاهم‌نامه استراتژیک برای توسعه مدل زبانی بزرگ بومی در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
ورود سامانه بارشی به استان اصفهان از فردا شب
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
همه باید از ایران دفاع کنیم
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)