• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
امام جمعه موقت یاسوج؛

بسیج مدافع میهن اسلامی در همه عرصه‌ها

حجت‌الاسلام درخشی در خطبه های نماز جمعه یاسوج گفت: بسیج در همه عرصه‌ها مدافع میهن اسلامی است.

بسیج مدافع میهن اسلامی در همه عرصه‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه موقت یاسوج در خطبه‌های این هفته مرکز استان آغاز هفته بسیج را گرامیداشت و گفت: یاد شهدای خوشنام که جوانی خود را فدای امنیت مردم کردند گرامی میداریم.
حجت‌الاسلام حسین درخشی افزود: بسیج شجره طیبه ایی است که علاوه در هشت سال دفاع مقدس، در فتنه‌ها و آشوب‌های گوناگون سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸، ۱۴۰۰ با سپر کردن سینه، از انقلاب و نظام اسلامی  با جانفشانی دفاع کرد.
حجت‌الاسلام درخشی با نقل قول از امام راحل (ره) در مقام قدردانی از بسیج افزود: قشر بسیج با دریافت کمترین کمک‌ها ییشترین خدمت و فایده را برای نظام داشته است.
وی با اشاره به خواست‌های رهبر معظم انقلاب از بسیجییان اضافه کرد: سه خواسته رهبر معظم انقلاب از بسیجیان، یعنی بصیرت، اخلاص و عمل به هنگام و به اندازه، به عنوان نقشه راه این نهاد انقلابی تبیین شده است.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به تشییع شهدای گمنام در شهرهای مختلف استان گفت: شهرهای کهگیلویه و بویراحمداین روز‌ها میزبان ۶ شهید خوشنام است، کسانیکه شجاعت و اخلاص در عمل خودشان را نشان دادند. 
حجت‌الاسلام درخشی با اشاره به ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و سالروز شهادت بانوی جهان اسلام ایشان را اسوه تقوا دانست و افزود: با توجه به نیاز بشریت به الگو حضرت فاطمه بهترین الگو برای همه اقشار بویژه نسل جوان است. 
وی راه حل مشکلات امروز خانواده‌ها را پیروی از سیره حضرت زهرا دانست و گفت: بیشتر گرفتاری‌ها و نزاع‌های خانوادگی ناشی از برخی خواست‌های نامعقول و نابجاست و اگر سیره حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی قرار دهیم بسیاری از مشکلات خانوادگی رفع می‌شود.
 امام جمعه موقت یاسوج در بخش دیگری از خطبه‌ها با خطاب قرار دادن استاندار و نمایندگان مجلس، خواستار به سرانجام رساندن طرح‌های نیمه کاره در استان شد و افزود: مسئولان تمام تلاش خودر را بر روی تکمیل این طرح‌های نیمه تمام نیمه تمام بگذارند.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های نفت، گاز، روان‌آب‌ها و جنگل‌های اضافه کرد: با داشت این همه ظرفیت وجود محرومیت‌ها در حوزه‌ها و بخش مختلف در استان پس از چهل و چند سال از انقلاب، غیرقابل قبول است.
حجت‌الاسلام درخشی گره اصلی مشکلات استان را در  اجرا و تکمیل راه‌های ارتباطی و مواصلاتی دانست و گفت: با توجه به معدود بودن پرواز‌های فرودگاه یاسوج ، نبود راه آهن ، متصل نبودن استان به شبکه ریلی کشور و رفع نشدن این گره مواصلاتی استان، کهگیلویه و بویراحمد منطقه مناسبی برای سرمایه گذاری و ترغیب سرمایه گذاران به سرمایه گذاری تبدیل نخواهد شد.
وی به موضوع پایین بودن نمرات معدل دانش آموزان استان در سال تحصیلی گذشته اشاره و تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش، خانواده و کادر آموزشی برای رفع این مشکل چاره اندیشی کنند.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به برگزاری انتخابات پارلمانی کشور، عراق گفت: نتیجه این انتخابات، پیروزی جبهه مقاومت بود و کارشکنی‌ها و تلاش دشمنان جبهه مقاومت به نتیجه نرسید.
حجت‌الاسلام درخشی با هشدار در خصوص غفلت نکردن از دشمنان، بر لزوم حفظ هوشیاری مداوم تأکید کرد و گفت: دشمنان دین، دشمنان نظام و دشمنان ملت ایران، یک لحظه  از توطئه، تهدید  غفلت نمی کنند و باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار بود و مغلوب فریب دشمن نشد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)