• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۹۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
خوزستان » اجتماعی

لزوم پرداخت حقوق ویژه برای جلوگیری از مهاجرت معلمان خوزستان

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش جدی مهاجرت معلمان از خوزستان بر لزوم پرداخت حقوق ویژه برای ایجاد انگیزه ماندگاری معلمان در شرایط نامساعد آب و هوایی تاکید کرد.

لزوم پرداخت حقوق ویژه برای جلوگیری از مهاجرت معلمان خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد امیر دوشنبه‌شب در ویژه برنامه بررسی مسائل و مشکلات حوزه آموزش و پرورش خوزستان بر ضرورت جبران کمبود‌های جدی در فضا‌های آموزشی، نیروی متخصص و محتوای درسی بومی به عنوان ارکان اصلی ارتقای کیفیت آموزش، تاکید کرد.

وی همچنین به تشریح چالش‌های عمده نظام آموزشی استان خوزستان پرداخت و افزود: آسیب‌شناسی و تصمیم‌گیری ساختاری برای حل مشکلات آموزش و پرورش باید انجام شود.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پدیده مهاجرت معلمان از خوزستان به عنوان یک چالش جدی، گفت: دلیل اصلی مهاجرت‌ها نبود تمایز در حقوق و مزایا است.

وی خاطرنشان کرد: وقتی نیرویی که در منطقه‌ای با آب و هوای نامساعد تدریس می‌کند، به استان‌هایی مانند تبریز یا تهران منتقل شود، نه تنها از حقوقش کم نمی‌شود، بلکه ممکن است مزایای بهتری نیز دریافت کند، دیگر دلیلی برای ماندن ندارد.

امیر همچنین خواستار تصمیم‌گیری ساختاری از سوی دولت شد و گفت: در استان‌های بد آب و هوا باید شرایط ویژه‌ای برای پرداخت حقوق در نظر گرفته شود؛ معلمی که در منطقه گرمسیر خدمت می‌کند، باید تفاوت ویژه‌ای در حقوقش باشد تا انگیزه ماندن پیدا کند.

وی با اشاره به ویژگی‌های جمعیتی خوزستان، گفت: هر ساله تعداد دانش‌آموزان بیشتر می‌شود و به مدارس بیشتری نیاز داریم.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی یاداور شد: اکنون علاوه بر نیاز به احداث مدارس جدید، بازسازی و تقویت مدارس موجود نیز ضروری است.

وی برای بهبود شرایط آموزش و پرورش، مدلی مبتنی بر چهار محور کلیدی ترسیم کرد و گفت: اگر مدیریت قوی باشد، می‌تواند به راحتی بسیاری از کاستی‌ها را جبران کرد.

امیر تصریح کرد: فضای آموزشی باید در حد و اندازه ظرفیت و استعداد دانش‌آموزان باشد و نیروی آموزشی قوی نیز در مدارس وجود داشته باشند.

وی همچنین به محتوای آموزشی کاربردی و بومی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کتاب‌های زیاد درسی یکجا در ذهن دانش‌آموزان نمی‌گنجد و باید از کتب درسی علمی‌تر، کاربردی‌تر و بومی‌تر استفاده شود.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی به مشکل کمبود نیروی متخصص در مدارس، به‌ویژه در مقطع متوسطه دوم و مناطق کم‌برخوردار اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کلاس‌ها بخصوص در مناطق کم‌برخوردار یا روستایی، از نیروی متخصص استفاده نمی‌شود.

وی افزود: در برخی مدارس برای دبیر شیمی از نیروی ابتدایی استفاده شده تا کلاس‌های معوق جبران شود؛ این تنها یکی از دلایلی است که قدرت رقابت دانش‌آموزان ما را در امتحانات نهایی و کنکور نسبت به بسیاری از استان‌ها پایین می‌آورد.

امیر اظهار کرد: در ۲ سال گذشته رتبه علمی استان نیم درصد افزایش پیدا کرده که این یک نوید است که اگر این روند ادامه پیدا کند، می‌توانیم به آینده امیدوار باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)