پخش زنده
امروز: -
دستورالعمل ارزیابی صلاحیت حرفهای تولیدکنندگان کنتور آب شرب در کشور تدوین و اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون مهندسی و توسعه آب و فاضلاب استان اصفهان در نشست کارگروه تخصصی هدررفت ظاهری آب شرب با حضور نمایندگانی از هشت استان کشور به میزبانی آبفای اصفهان، با مقایسه فنی و اقتصادی سه نوع کنتور پرمصرف بازار گفت: کنتورهای چدنی، برنجی و پلیمری از نظر قیمت، دوام، دقت اندازهگیری و مقاومت در برابر شرایط محیطی باید بهصورت جامع ارزیابی شوند.
محسن صالح با تاکید بر تدوین دستورالعمل یکسانسازی استانداردهای فنی، کیفی و اقتصادی کنتورهای آب در شبکه توزیع آب شهری و روستایی، افزود: اولویت با کنتوری است که با حفظ دقت بالا در محاسبه حجم آب مصرفی، کمترین خطا را در بلندمدت داشته باشد.
وی افزود: دقت سنجش کنتورها بهطور مستقیم بر عدالت در محاسبه قبوض و کاهش هدررفت ظاهری تأثیر دارد و به همین دلیل معیارهای کیفی لازم است بر پایه استانداردهای بومی و بینالمللی تدوین شوند.
در این نشست علاوه بر نمایندگان شرکت مهندسی آبفای کشور، نمایندگانی از شرکتهای آب و فاضلاب استانهای تهران، اصفهان، خراسان شمالی، مرکزی، گیلان، قم، فارس و البرز حضور داشتند و نمایندگان شرکتهای آب و فاضلاب، تجربیات عملی خود در زمینه نصب، کالیبراسیون و تعویض کنتورهای معیوب به اشتراک گذاشتند.