• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۴۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
ورزشی » بانوان

یاری: در فینال فقط به بالا بردن پرچم ایران فکر می‌کردیم

کاپیتان تیم فوتسال دختران زیر ۱۷ سال کشورمان گفت: بازی با چین‌تایپه در مرحله نیمه نهایی یکی از نفس‌گیرترین بازی‌های ما بود. هر دو تیم دفاع منسجمی داشتند و موقعیت‌های گلزنی کم بود.

یاری: در فینال فقط به بالا بردن پرچم ایران فکر می‌کردیم

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، حدیث یاری، کاپیتان تیم فوتسال دختران زیر ۱۷ سال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، با ابراز خوشحالی از کسب این عنوان تاریخی گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستیم در این رقابت‌های سخت و فشرده، عنوان قهرمانی را برای ایران به دست بیاوریم. واقعا حس فوق‌العاده‌ای است که تلاش چندماهه‌مان به نتیجه رسید. تک‌تک بازیکنان تیم با تمام وجود، دل و جان در زمین گذاشتند و تا آخرین لحظه جنگیدند. این قهرمانی فقط حاصل تمرین و بازی نیست؛ حاصل عشق، ایمان، همدلی و تلاش جمعی است. ما مثل یک خانواده کنار هم بودیم و همین روحیه باعث شد در روز‌های سخت از پا ننشینیم.
 
وی درباره سطح رقابت‌ها افزود: مسابقات امسال واقعا سطح بالایی داشت. تیم‌های حاضر با آمادگی خوبی شرکت کرده بودند. بازی‌های اول و دوم‌مان مقابل هنگ‌کنگ و بحرین به ما کمک کرد تا ریتم خودمان را پیدا کنیم و با تمرکز بالا بازی‌ها را کنترل کنیم. اما از مرحله بعد رقابت‌ها بسیار جدی‌تر شد. تیم‌های چین‌تایپه و چین هم از نظر فنی و هم از لحاظ فیزیکی بسیار قدرتمند بودند. بازی با چین‌تایپه در مرحله نیمه نهایی یکی از نفس‌گیرترین بازی‌های ما بود. هر دو تیم دفاع منسجمی داشتند و موقعیت‌های گلزنی کم بود. نتیجه دو بر دو مساوی شد و بازی به ضربات پنالتی کشید. در آن لحظات، آرامشی که از سمت کادر فنی منتقل شد و اعتماد بین بچه‌ها باعث شد با تمرکز کامل در پنالتی‌ها پیروز شویم و به فینال برسیم.
 
کاپیتان تیم مفوتسال نوجوانان در ادامه درباره دیدار پایانی گفت: فینال همیشه خاص است و شرایط روحی بازیکنان متفاوت می‌شود. تیم چین یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بود، با قدرت بدنی بالا و نظم تاکتیکی مثال‌زدنی. اما ما فقط به یک چیز فکر می‌کردیم؛ بالا بردن پرچم ایران. بازی از نظر فنی بسیار سطح بالایی داشت و مثل نیمه‌نهایی، به ضربات پنالتی کشیده شد. خوشبختانه باز هم با تمرکز و ایمان به هم‌تیمی‌هایمان توانستیم برنده شویم. لحظه‌ای که ضربه آخر گل شد و همه در آغوش هم شادی کردیم، یکی از زیباترین لحظات زندگی‌ام بود.
 
یاری با اشاره به نقش مهم کادر فنی گفت: از صمیم قلب از کادر فنی فوق‌العاده‌مان تشکر می‌کنم، مخصوصا از سرمربی عزیزمان خانم فاطمه شریف که با صبر، دانش و اعتمادشان در تمام لحظه‌ها کنار ما بودند. ایشان نه‌تنها از نظر فنی، بلکه از نظر روحی هم الهام‌بخش تیم بودند. هر تمرینی که طراحی می‌کردند هدف مشخصی داشت و هر صحبتشان به ما یاد می‌داد که چطور قوی‌تر و با ایمان‌تر وارد زمین شویم. این قهرمانی بدون هدایت دلسوزانه و حرفه‌ای ایشان و دیگر اعضای کادر فنی ممکن نبود.
 
کاپیتان تیم نوجوانان در پایان گفت: قبل از هر چیز این قهرمانی را تقدیم می‌کنم به مردم عزیز ایران که همیشه پشتیبان ما بودند. همچنین از خانواده‌هایمان که از راه دور با دعا و دلگرمی‌هایشان ما را حمایت کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین این موفقیت را به همه دختران ایران تقدیم می‌کنم، چون باور دارم با تلاش، پشتکار و ایمان می‌توانند به هر رویایی برسند. ما در این مسابقات نشان دادیم که دختران ایرانی می‌توانند در سطح آسیا بدرخشند و افتخارآفرین باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)