• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
بین الملل » غرب آسیا

فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی

گزارش ویژه‌ای که توسط مرکز تحقیقات و اطلاعات کنست منتشر شده است، آمار نگران‌کننده‌ای را برای رژیم صهیونیستی از فرار صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  بر اساس این گزارش، حدود ۱۴۵,۹۰۰ اسرائیلی بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی اسرائیل را ترک کرده‌اند که بیشتر از تعداد کسانی است که به اسرائیل امده اند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۴,۰۰۰ اسرائیلی که مدت طولانی در کشور اقامت داشتند، اسرائیل را ترک کردند. در سال ۲۰۲۱ میلادی، این تعداد به ۴۳,۴۰۰ نفر رسید. در مقابل، در این دو سال به ترتیب ۳۲,۵۰۰ و ۲۳,۶۰۰ نفر به اسرائیل بازگشتند.

در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی، اسرائیل افزایش شدیدی در تعداد اسرائیلی‌هایی که به صورت بلندمدت کشور را ترک می‌کردند، تجربه کرد. در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۵۹,۴۰۰ اسرائیلی کشور (فلسطین اشغالی) را ترک کردند که ۴۴٪ بیشتر از سال قبل بود. در سال ۲۰۲۳ میلادی، این تعداد به ۸۲,۸۰۰ نفر رسید که ۳۹٪ بیشتر از سال قبل بود. در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی، پس از آغاز جنگ، افزایش قابل توجهی در تعداد افراد ترک‌کننده کشور (فراری) مشاهده شد.

این روند افزایشی در سال ۲۰۲۴ میلادی نیز ادامه یافت. تعداد افرادی که بین ژانویه تا اوت ۲۰۲۴ میلادی اسرائیل را ترک کردند، مشابه تعداد افرادی بود که در ماه‌های مشابه سال ۲۰۲۳ میلادی کشور را ترک کرده بودند، یعنی حدود ۵۰,۰۰۰ نفر در هر دو سال. 
فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی فرار بی بازگشت صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی

در همین حال، تعداد اسرائیلی‌هایی که پس از اقامت بلندمدت در خارج از کشور در سال ۲۰۲۳ میلادی بازگشته بودند (۲۴,۲۰۰ نفر)، کمتر از سال ۲۰۲۲ میلادی (۲۹,۶۰۰ نفر) بود.

این روند در سال ۲۰۲۴ میلادی نیز ادامه یافت. تعداد افرادی که بین ژانویه تا اوت ۲۰۲۴ میلادی بازگشته بودند (۱۲,۱۰۰ نفر)، کمتر از تعداد افرادی بود که در همان بازه زمانی در سال ۲۰۲۳ میلادی بازگشته بودند (۱۵,۶۰۰ نفر).

بر اساس گزارش روزنامه "یدیعوت احرونوت"، در همه سال‌های اخیر، تعداد افرادی که پس از اقامت بلندمدت در خارج از کشور بازگشته‌اند، کمتر از تعداد افرادی بوده است که به صورت بلندمدت کشور را ترک کرده‌اند. این آمار در سال ۲۰۲۳ میلادی تقریباً دو برابر شد و به ۵۸,۶۰۰ اسرائیلی رسید. در سال ۲۰۲۴ میلادی (تا اوت)، این رقم به ۳۶,۹۰۰ اسرائیلی رسید.

گلعاد کاریو، رئیس کمیته مهاجرت و جذب کنست، موج مهاجرت فعلی را "سونامی" توصیف کرد و هشدار داد که افزایش تعداد اسرائیلی‌هایی که مهاجرت می‌کنند در مقابل کاهش تعداد کسانی که بازمی‌گردند، تهدیدی راهبردی برای جامعه اسرائیل به شمار می‌رود.

وی توضیح داد که موج مهاجرت اجتناب‌ناپذیر نیست، بلکه نتیجه سیاست‌های دولت است که جامعه را از هم پاشیده و از جبهه داخلی غافل شده است. وی هشدار داد که ادامه این سیاست‌ها بحران را عمیق‌تر خواهد کرد و آینده جامعه اسرائیل را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

در همین حال، مشخص شده است که دولت اسرائیل فاقد یک برنامه منظم برای متوقف کردن این پدیده و تشویق بازگشت جامعه یهودی به اسرائیل است. بر اساس داده‌های دفتر آمار مرکزی، ۷۹,۰۰۰ اسرائیلی بین سال‌های گذشته و امسال به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند.

گزارش نشان می‌دهد که اکثر مهاجران در سال ۲۰۲۴ میلادی از تل‌آویو (یافا)، حیفا، نتانیا و اورشلیم بوده‌اند، در حالی که کمترین درصد از هرتزلیا، عسقلان و بئرسبع بوده است. همچنین، تعداد مردان ترک‌کننده کشور بیشتر از زنان بوده است و گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ سال بیشترین مهاجرت را داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)