• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
کیش » علمی و فرهنگی

توسعه دیپلماسی اقتصادی و امنیت غذایی با محوریت دریا

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، از نقش مهم همایش اقتصاد دریا‌محور در تقویت دیپلماسی اقتصادی، توسعه صادرات دانش‌بنیان و تأمین امنیت غذایی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، ولی‌اله آقایارزاده در گفتگوی اختصاصی، افزود: شانزدهم آبان‌، یادآور ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا‌محور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ سیاست‌هایی که مسیر تازه‌ای را برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های دریایی کشور در زمینه‌های امنیت، تجارت و غذا ترسیم کرده‌اند.

او با تاکید بر این‌که اقتصاد دریا‌محور یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کشور محسوب می‌شود، افزود: سیاست‌های کلی ابلاغ‌شده، نگاه راهبردی به ظرفیت‌های دریایی دارند، به‌ویژه در حوزه دیپلماسی امنیتی و اقتصادی که کشور ما با وجود تهدیدات امنیتی و تحمیل جنگ ۱۲ روزه، نشان داد توان تأمین امنیت مسیر‌های دریایی و منطقه‌ای را دارد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: توانمندی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در حفظ امنیت آبراه‌ها، نه تنها به امنیت ملی کشور کمک کرده بلکه در نگاه بین‌المللی، ایران را به عنوان کشوری امن برای تجارت دریایی معرفی کرده است.

دستیار رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس با اشاره به امنیت غذایی افزود: اقتصاد دریا‌محور تنها به معنای حمل‌ونقل یا تجارت نیست، بلکه زنجیره تأمین غذا، یکی از ابعاد راهبردی آن است.

ولی‌اله آقایارزاده، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت‌های دریایی خود چه در شمال و چه در جنوب کشور استفاده کنیم تا زنجیره غذایی و امنیت آن را تضمین کنیم.

او تاکید کرد: دستیابی به بازار‌های هدف اقتصادی از طریق دریا، فرصت بی‌نظیری برای صادرات و رشد اقتصادی فراهم می‌کند و این امر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در حوزه زیرساختی، صادرات دانش فنی و حضور فعالان بخش خصوصی است.

آقایارزاده با اشاره به اهمیت برگزاری همایش امسال، گفت: همایش اقتصاد دریا‌محور آبان‌، مانند سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

او افزود: پارسال، حضور سفرای خارجی در این همایش موجب برگزاری اجلاسیه ایران و آفریقا در اسفند به میزبانی کیش شد، رویدادی که با مشارکت شانزده کشور برگزار شد.

ولی‌اله آقایارزاده، افزود: امسال کشور‌های مختلفی علاقه‌مندی خود را برای حضور در همایش اعلام کرده‌اند.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: محور اصلی همایش، توسعه روابط اقتصادی میان فعالان بخش خصوصی ایران و کشور‌های هدف با تمرکز بر صادرات محصولات و صادرات دانش فنی است.

او افزود: صادرات در مفهوم جدید خود صرفاً به فروش مواد اولیه محدود نمی‌شود و امروز ما توانمندی تولید دانش فنی را در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور داریم و می‌توانند پایه‌گذار صادرات نوین باشند و این دانش، سرمایه‌ای است که باید به بازار‌های جهانی معرفی شود.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: دبیرخانه اجلاس و برگزارکنندگان رسمی همایش، اطلاعات تکمیلی از جمله ترکیب دقیق شرکت‌کنندگان را اعلام خواهند کرد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: تجربه سال گذشته و بازخورد مثبت آن، نویدبخش رویدادی مؤثرتر و بین‌المللی‌تر در همایش امسال است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی جشنواره صالحین در گرگان
افزایش حق عائله مندی و اولاد در بودجه سال آینده
باران و برف در راه آسمان قزوین 
کشف دپوی مواد غذایی در اردبیل
روابط ایران و چین در بالاترین حد خود قرار دارد
پیام تقدیر استاندار کرمان از مردم در سالگرد شهید سلیمانی
نشست مشترک مسئولان استان یزد با بازاریان
پذیرایی بانوان فوتسالیست گلبرگ از صدرنشین لیگ برتر
رالی داکار در عربستان؛ پیشتازی شارینا در موتوربایک و لاته گان در اتومبیل رانی
گرامیداشت یاد و نام ۳۲۷ شهید والامقام انتظامی، مرزبانی و یگان ویژه استان گلستان
پایان اردوی آماده سازی تیم ملی اسکی آلپاین در سپیدان
مروری بر سه برنامه ورزشی از شبکه ورزش
سیل‌بند‌های سعدی مانع تکرار خسارات سیلاب به منازل شهروندان
شهرداری منطقه ۸ رتبه برتر اجرای آرای ماده ۱۰۰ را کسب کرد
آیین بزرگداشت رودکی، پدر شعر فارسی
قهرمانی ورزشکار بافقی در وزن منهای ۹۵ کیلوگرم رقابت‌های قوی‌ترین مردان ایران
توسعه بازار‌های میوه و تره‌بار مشهد با هدف کنترل قیمت‌ها و حذف واسطه‌ها
کشف ۱۳ تُن کالای اساسی احتکار شده در ایرانشهر
پاکستان خواستار مخالفت قاطع با اعزام نیرو به غزه شد
ثبت ملی «مکان‌رویداد قیام ۱۹دی شهر قم»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)