• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
سمنان » سیاسی
خطیب جمعه سمنان:

امروز ابزار دشمن در خدمت جنگ نرم است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان با بیان اینکه استکبار جهانی پس از ناکامی در جنگ سخت، تمرکز خود را بر تهدیدات نرم‌افزاری قرار داده است گفت: کوچک‌نمایی دستاوردها، بزرگ‌نمایی مشکلات و مثبت‌نمایی وعده‌های دشمن، ابزارهای جنگ نرم امروز علیه ملت ایران است.

امروز ابزار دشمن در خدمت جنگ نرم است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان  ،   حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه سمنان، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته که در مصلی بزرگ امام علی علیه‌السلام برگزار شد، با اشاره به سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام در هفتم صفر، بر ضرورت درس‌آموزی از سیره سیاسی آن امام همام برای جامعه امروز تأکید کرد و گفت: باید از سرنوشت ملت زمان امام مجتبی(ع) که در برابر فریب دشمنان دچار غفلت شدند، عبرت گرفت.

وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران با دو نوع تهدید روبرو است، افزود: دشمنان ما علاوه بر تهدیدات سخت، از ابزارهای جنگ نرم نیز به‌صورت هدفمند و گسترده استفاده می‌کنند تا بر افکار عمومی مردم تأثیر بگذارند و روحیه مقاومت و ایستادگی را در جامعه تضعیف کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی تصریح کرد: استکبار جهانی امروز فهمیده که توانمندی‌های جمهوری اسلامی در حوزه نظامی و دفاعی در سطح بالایی قرار دارد و به همین دلیل تمرکز خود را بر ایجاد تهدیدات نرم‌افزاری و عملیات روانی گذاشته است. ایشان با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب، افزود: اگر دشمن بخواهد نظام اسلامی را از مواضع عزتمندانه‌اش عقب براند، راه آن از درون ملت و از طریق ایجاد شکاف‌های فکری، فرهنگی و اقتصادی می‌گذرد.

امام جمعه سمنان با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین روز شهدای دفاع مقدس۱۲ روزه ، گفت: رهبر انقلاب در این پیام بر دو نکته اساسی تأکید داشتند؛ یکی شناخت دشمن و دیگری شناخت شیوه‌های دشمنی او، به‌ویژه در حوزه رسانه و جنگ نرم که امروز با بهره‌گیری از فضای مجازی و رسانه‌های معاند، دنبال تخریب اعتماد مردم نسبت به نظام هستند.

وی با بیان اینکه کوچک‌نمایی پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی یکی از حربه‌های جنگ نرم دشمن است، اظهار داشت: پرتاب ماهواره ناهید به مدار پایین زمین که هفته گذشته انجام شد، یک دستاورد بزرگ در حوزه ارتباطات و فناوری فضایی بود، به‌ویژه برای مناطق فاقد زیرساخت‌های زمینی. اما رسانه‌های بیگانه به‌کلی این موفقیت را سانسور کردند تا عظمت آن در اذهان عمومی کمرنگ شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: در کنار این، بزرگ‌نمایی مشکلات کشور، چه در حوزه معیشت و چه در حوزه مدیریتی، یکی دیگر از ترفندهای دشمن برای ناامید کردن مردم است. این بزرگ‌نمایی‌ها در حالی است که بسیاری از این چالش‌ها ناشی از تحریم‌ها و برخی سوءمدیریت‌هاست، اما با سیاه‌نمایی رسانه‌ای، به‌گونه‌ای مطرح می‌شود که گویی هیچ راه‌حلی وجود ندارد.

مطیعی، فریبکاری دشمن در ارائه وعده‌های دروغین و توخالی، به‌ویژه از سوی آمریکا را از دیگر مصادیق جنگ نرم دانست و گفت: مثبت‌نمایی این وعده‌ها در حالی صورت می‌گیرد که تجربه سال‌های گذشته نشان داده دشمن هیچ‌گاه به تعهدات خود پایبند نبوده است.

وی در ادامه گفت: دشمن همچنین با منفی‌نمایی تصمیمات و سیاست‌های کلان نظام، به‌دنبال بی‌ثبات جلوه دادن ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی است؛ در حالی که جمهوری اسلامی با وجود پنج دهه تحریم، فشار و توطئه، همچنان پابرجا و در حال پیشرفت است. دشمن از همان ابتدای انقلاب ادعا می‌کرد جمهوری اسلامی تا شش ماه دیگر سقوط می‌کند؛ اما امروز شاهدیم که این نظام با اقتدار در برابر همه توطئه‌ها ایستاده است.

امام‌جمعه سمنان در ادامه با اشاره به ۱۴ مرداد، روز حقوق بشر اسلامی، گفت: اسلام و ادیان الهی از پیشتازان واقعی دفاع از حقوق بشر بوده‌اند، اما امروز مدعیان حقوق بشر در جهان، در برابر جنایت‌های آشکار رژیم صهیونیستی در غزه، سکوت اختیار کرده‌اند و این مسئله لکه ننگی بر پیشانی مدعیان دروغین حقوق بشر است.

وی ابراز امیدواری کرد: با بیدارتر شدن وجدان‌های آگاه جهانی، نسل‌کشی و کودک‌کشی‌های صهیونیست‌ها در نوار غزه متوقف شود و جهانیان با اتحاد و حمایت از ملت مظلوم فلسطین، این جنایات را محکوم و متوقف کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان در بخش پایانی خطبه از برگزاری همایش سیاسیون استان سمنان که با حضور نمایندگان احزاب، گروه‌ها و فعالان سیاسی برگزار شد، قدردانی کرد و گفت: این همایش با محوریت تقویت وحدت و همدلی و با میزبانی استانداری برگزار شد و نشان داد که دغدغه‌مندان انقلاب و مردم، فارغ از اختلاف دیدگاه‌های سیاسی، می‌توانند حول محور خدمت به مردم و پشتیبانی از نظام اسلامی گردهم آیند.

وی این اتفاق را گامی در جهت انسجام سیاسی و اجتماعی استان دانست و گفت: اتحاد کلمه، انسجام نیروهای داخلی و همدلی مسئولان با مردم، رمز تداوم عزت جمهوری اسلامی است و امیدواریم برگزاری چنین برنامه‌هایی تداوم یابد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)