• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۱۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
خوزستان » اقتصادی

اجرای قانون کالای همراه ملوان با هدف تسهیل در واردات

معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان با اشاره به اجرای قانون جدید کالای همراه ملوان گفت: این قانون شامل لنج‌های کمتر از ۵۰۰ تن است که می‌تواند سالانه حداقل دو سفر داشته باشد و این تعداد قابل افزایش است.

اجرای قانون کالای همراه ملوان با هدف تسهیل در واردات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، عبدالکریم مزیدی‌فر اظهار کرد: اگرچه طبق قانون وظیفه تأمین کالا‌های اساسی به جهاد کشاورزی محول شده، اما دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار استان همچنان در اختیار اداره کل صمت است و کمبود‌ها را به‌طور مستمر رصد می‌کنیم.

وی افزود: طی روز‌های اخیر به دلیل شرایط غیرعادی، مصرف برخی کالا‌های اساسی همچون روغن، برنج و مرغ دو برابر و این افزایش مصرف موجب شد تا کمبود‌هایی در بازار ایجاد شود، اما با پیگیری و تشکیل قرارگاه امنیتی و قضائی، بخشی از مشکلات رفع شد.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان خاطرنشان کرد: تنها شرکت فربه و گلستان دزفول روزانه بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ تن روغن به استان تزریق می‌کرد، اما شرایط ویژه موجب شد این حجم خود را در بازار نشان ندهد و از زمان آتش‌بس، آرامش نسبی در بازار ایجاد شد که پیش‌بینی می‌شود عرضه مرغ و سایر کالا‌ها به‌تدریج متعادل شود.

مزیدی‌فر اضافه کرد: ما به‌صورت روزانه با معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان در ارتباط هستیم و پیشنهادات استان برای تأمین کمبود‌ها به وزارتخانه منتقل می‌شود.

معاون اداره کل صمت خوزستان گفت: در حوزه اصناف، استان خوزستان دارای حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، ۲۲ اتاق اصناف و ۴۱۷ اتحادیه است و از ابتدای سال تاکنون برای تأمین و نظارت بازار، تعداد بازرسان اتاق اصناف را از ۱۱ به ۴۰ نفر افزایش داده‌ایم و سایر معاونت‌ها نیز نیرو‌های پشتیبان اعزام کرده‌اند.

مزیدی‌فر عنوان کرد: نظارت بر بازار وظیفه تمام حوزه‌ها است و نباید تنها بر دوش یک معاونت باشد، به همین دلیل جلسات متعددی با اتحادیه‌های نانوایان، خواربارفروشان و بنکداران برگزار شد تا در کنار تأمین کالا، بر بازار هم نظارت داشته باشند.

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی شده است تا انتخابات اتحادیه‌های صنفی بدون تأخیر برگزار شود، همچنین آموزش اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه‌ها در دستور کار قرار دارد تا هر صنف خود بر عملکرد اعضا نظارت کند.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان ادامه داد: کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی که مسائل نرخ‌گذاری و سایر امور اصناف را بررسی می‌کند، به‌طور ماهانه برگزار می‌شود و تصمیم داریم سال جاری نشست‌های فوق‌العاده این کمیسیون را برگزار کنیم.

مزیدی‌فر با اشاره به اجرای قانون جدید کالای همراه ملوان ادامه داد: این قانون موجب شد واردات این کالا‌ها در سراسر کشور مجاز شود و دیگر محدودیتی در گردش این کالا‌ها وجود ندارد، در گذشته بعضی محدودیت‌ها موجب قاچاق و شکل‌گیری شوتی‌ها می‌شد که با قانون جدید این مشکل رفع شد.

وی تاکید کرد: طبق قانون ساماندهی مبادلات مرزی، سالانه هفت درصد صادرات کشور می‌تواند به‌عنوان کالای همراه ملوان و کولبری وارد شود، این قانون شامل لنج‌های کمتر از ۵۰۰ تن است که می‌توانند سالانه حداقل دو سفر داشته باشند و این تعداد نیز قابل افزایش است، همچنین امکان واردات کالا‌های گروه ۴ همچون کولر و لوازم خانگی فراهم شد که پیش‌تر ممنوع بود.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان تاکید کرد: درصد ارزش دلاری محموله به‌عنوان عوارض و حقوق گمرکی دریافت می‌شود و کالا ترخیص خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: در حال بررسی تحریم‌های شدیدتر علیه روسیه هستم
خبر‌های ورزشی هفدهم تیر ماه در سمنان
مولدسازی طرح‌های نیمه‌تمام
شهادت ۹ نفر از فعالان رسانه‌ای کشور
بزرگداشت اسرا و مفقودان در روستای ده زیار کرمان
جایگاه «مختک» در عزاداری‌های بوشهر
استقرار توده هوای گرم در چهارمحال و بختیاری
میراث‌فرهنگی، زبان گویای ملت در برابر روایت‌سازی دشمنان است
هشدار نارنجی هواشناسی برای آسمان اصفهان
اجتماع زینبیون به یاد بانوی کربلا
بلاتکلیفی طرح الحاقی بیمارستان شهدای آبیک
رای پزشکان انگلیسی به اعتصاب بر سر درخواست افزایش دستمزد
کاهش تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی با رهاسازی آب از سد مهاباد
استفاده از ظرفیت‌های مردمی، کلید موفقیت در مقابله با فساد
بازدید استاندار از پارک علم و فناوری در یازدهمین روز از همت اقتصادی
اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت
مدیران پیگیر، اعتبارات اداره خود را جذب کرده اند
اجرای طرح تابستانه مهارت در فارس؛ آموزش رایگان برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال
تداوم بازتاب‌های مردمی از حضور رهبر معظم انقلاب در جمع عزاداران حسینی
فعالیت ۲۰۰ روحانی در طرح «هادیان کریمه» در دهه اول محرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
آسمان کشور دوباره آبی شد
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
گذرنامه؛ مبنای حضور اتباع خارجی در کشور
هدف از حمله به ایران، فروپاشی ایران مقتدر بود
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)