• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳
تهران » سیاسی

دفاع ملی در سایه رهبری مقتدر

معاون امور استان‌های جمعیت جوانان انقلاب تاکید کرد: آنچه بار دیگر ایران را در برابر یک تهدید گسترده، پیروز و سرافراز نگاه داشت، نقش راهبردی رهبر انقلاب بود.

دفاع ملی در سایه رهبری مقتدر
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرهاد باقری معاون امور استان‌های جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در یادداشتی نوشت؛ وقایع روز‌های اخیر، به‌ویژه تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به حریم هوایی و سرزمینی جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر نشان داد که دشمنی دیرینه صهیونیسم جهانی با ملت ایران، نه از سر قدرت، بلکه حاصل درماندگی در برابر رشد استقلال‌طلبانه، نفوذ منطقه‌ای و مقاومت ملت ایران است.
 
این تجاوز، هرچند در ظاهر، یک اقدام نظامی بود، اما در عمق خود، تلاشی مذبوحانه برای ترمیم چهره تخریب‌شده امنیتی و بازدارندگی متزلزل تل‌آویو تلقی می‌شود. پاسخ سریع، حساب‌شده و هوشمندانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر نقاب از چهره پوشالی (افسانه قدرت اسرائیل) برداشت.
 
نقطه اتکای اصلی ملت ایران در این نبرد آشکار، چیزی فراتر از تجهیزات نظامی و توان بازدارندگی بود. آنچه بار دیگر ایران را در برابر یک تهدید گسترده، پیروز و سرافراز نگاه داشت، نقش راهبردی و آرامش‌بخش رهبر معظم انقلاب اسلامی بود. تدبیر حکیمانه، تأکید بر وحدت جبهه مقاومت، و باور به اقتدار ملت، سه ضلع طلایی فرماندهی کلان کشور در این موقعیت پیچیده بود.
 
رهبر انقلاب، نه‌تنها با بیان‌های صریح و موضع‌گیری‌های راهبردی، خطوط قرمز جمهوری اسلامی را برای دشمن شفاف‌سازی کردند، بلکه با هدایت افکار عمومی و مدیریت روانی جامعه، زمینه‌ساز آرامش ملی و تقویت روحیه مقاومت شدند. این کارویژه رهبری، در هیچ نظام سیاسی منطقه‌ای، مشابهی ندارد.
 
در کنار این رکن هدایت، باید از همراهی کم‌نظیر مردم یاد کرد؛ مردمی که بی‌توجه به جنگ رسانه‌ای دشمن، در صفوف منظم، با اهدای خون، شرکت در رزمایش‌های مردمی، حضور در تجمعات خودجوش و حتی ارائه خدمات پشتیبانی، تصویر یک ملت ایستاده را به جهان نشان دادند. مردم ایران نه فقط تماشاچی، بلکه خود جبهه‌دار امنیت ملی هستند.
 
از سوی دیگر، نقش فنی و میدانی نیرو‌های مسلح ایران در خنثی‌سازی حمله، نیازمند تحلیل مستقل است. کارآمدی سامانه‌های دفاعی، واکنش سریع هوایی، و آمادگی دائمی یگان‌های سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی، نشان داد که جمهوری اسلامی ایران نه تنها آماده دفاع است، بلکه در صورت ضرورت، در موضع (ابتکار راهبردی) قرار دارد؛ و در این میان، چگونه می‌توان نام شهدای اقتدار را بر زبان نیاورد؟ همان دلیرمردانی که با ایستادگی در خط مقدم جبهه‌های مقاومت، آسمان ایران را امن نگاه داشتند، و با نثار جان خود، به دشمن فهماندند که هزینه تجاوز به این سرزمین، بیش از آن چیزی است که در محاسبات‌شان می‌گنجد. نام آنها، چون مشعل روشنی، مسیر امنیت ملی ما را تا نسل‌های آینده روشن خواهد کرد.
 
در نهایت باید گفت که این واقعه، آزمونی بود برای اثبات انسجام ملی، اثربخشی رهبری و عمق اعتقاد ملت به آرمان‌های انقلاب اسلامی. ایرانِ امروز، بیش از هر زمان دیگر، در جایگاه ملت-دولت مقاوم ایستاده است؛ ملتی که نه در برابر حملات نظامی، بلکه در برابر تمام جنگ‌های ترکیبی، روانی و اقتصادی نیز ایستاده است و خواهد ایستاد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)