• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۴
خراسان جنوبی » اجتماعی
در سه ماهه نخست سال

ارز آوری بیش از ۲ میلیون دلاری صادرات فرآورد‌های خام دامی خراسان جنوبی

صادرات فرآورد‌های خام دامی در خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری تاکنون دو میلیون و ۲۹ هزار و ۱۹۵ دلار ارز آوری داشته است.

ارز آوری بیش از ۲ میلیون دلاری صادرات فرآورد‌های خام دامی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی خراسان جنوبی گفت: در این مدت تخم مرغ و موی بز به کشور‌هایی از جمله افغانستان، پاکستان و چین صادر شده است. 

محمودی زاوه افزود: تخم مرغ با صدور گواهی حمل به تعداد ۷۹ فقره و وزن یک میلیون و ۷۷۴ هزار و ۱۵ بیشترین ارز آوری را به خود اختصاص داده است.

محمودی زاوه افزود: خراسان جنوبی به واسطه دارا بودن بز کرکی تنها استانی در کشور است که بازار هدف خود را در کشور چین پیدا کرده است.

به گفته وی از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۰ هزار و ۷۰۴ کیلوگرم بز کرکی در قالب ۶ محموله با نظارت مجموعه دامپزشکی مقدار ۵۹ هزار و ۵۸۷ دلار برای کشور ارز آوری داشته است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون مقدار چهار میلیون و ۴۴۷ هزار و ۳۹۵ کیلوگرم گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد به سایر استان‌ها صادر شده است و بخشی از نیاز به گوشت سفید سایر استان‌ها توسط خراسان جنوبی تامین شده است.

محمودی زاوه افزود: مطابق آمار مراجع ذی صلاح تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی بیش از نیاز استان است و مازاد آن با نظارت بهداشتی دامپزشکی و رعایت مسائل قرنطینه‌ای به خارج از استان حمل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه حمل هرگونه دام زنده و فرآورده خام دامی مستلزم اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای است که با نظارت‌های دامپزشکی می‌توان به مصرف کنندگان این اطمینان را داد که محصولاتی که تحت نظارت دامپزشکی تولید و حمل می‌شوند را با اطمینان از سلامت و کیفیت محصولات مصرف کنند، افزود: مجموعه دامپزشکی با همکاری نیروی انتظامی و راهداری با حمل کنندگان غیرمجاز دام و فرآورده‌های خام دامی به واسطه به خطر انداختن سلامت عمومی با جدیت برخورد می‌کند.

وی گفت: در سه ماهه نخست سال جاری تعداد ۶۵ هزار و ۲۲۰ رأس دام زنده سبک و سنگین با نظارت دامپزشکی و با اخذ گواهی حمل قرنطینه‌ای به کشتارگاه‌های دام استان و خارج استان حمل شده‌اند.

محمودی زاوه از تولید مازاد تخم مرغ در استان خبر داد و گفت: بخشی از این تولید که به کشور‌های همسایه صادر می‌شود و بخش قابل توجهی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

به گفته وی از ابتدای سال جاری تاکنون مقدار ۵ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۹۰ کیلوگرم در ۹۴۶ گواهی حمل به سایر استان‌های کشور حمل شده است.

وی از تمامی تولید کنندگان و مصرف کنندگان خواست در صورت مشاهده هرگونه حمل غیر مجاز و بدون رعایت شرایط بهداشتی فرآورده خام دامی و دام زنده مراتب را سریعا به شبکه‌های دامپزشکی با شماره گیری ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
درخواست پایان برنامه هسته‌ای ایران بی معنی است
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد