• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
سیاسی » مجلس

پاسخی پشیمان کننده به ترامپ قمارباز خواهیم داد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود مستقیم آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی رژیم اسرائیل در مقابله با ایران است، گفت: پاسخی خواهیم داد که ترامپ قمارباز را از تجاوز به ایران عزیز پشیمان کند.

پاسخی پشیمان کننده به ترامپ قمارباز خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، تیر ماه ۱۴۰۴) در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه ورود مستقیم آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی رژیم اسرائیل در مقابله با ایران است گفت: مجلس درحال تدوین طرحی برای توقف همکاری‌ها با آژانس تا گرفتن تضمین‌های عینی است.

متن کامل نطق رئیس مجلس به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا.

سرانجام رئیس جمهور متوهم آمریکا خطای راهبردی خود را در حمایت از باند جنایتکار رژیم صهیونی تکمیل کرد و با ورود مستقیم، شراکت در جنگ علیه ایران را رسمیت بخشید. البته برای همه روشن است که آمریکا از روز آغازین جنگ، بخشی جدایی‌ناپذیر از ارتشِ رژیم بوده است؛ اما دفاع جانانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمایت یک پارچه مردم، طراحی نظامی اسرائیلی_آمریکایی علیه مردم ایران را به شکست کشاند و رئیس‌جمهور متوهم آمریکا مجبور شد چهره فریبکار خود را بار دیگر آشکار کرده و با وجود همه شعار‌های ضدجنگ انتخاباتی خود، رسماً نیز وارد جنگ شود.

به عبارت دیگر ورود مستقیم و رسمی آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی اسرائیل در جنگ با ایران است. در عین حال علیرغم اینکه ما این‌حمله را ناشی ازشکست راهبردی رژیم در رسیدن به اهدافش می‌دانیم، اما آن را تحمل نخواهیم کرد و قطعاً پاسخی خواهیم دادکه ترامپِ قمارباز را از تجاوز به کشور عزیزمان ایران پشیمان کند.

ما حمله‌آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به خاک ایران می‌دانیم و تاریخ گواهی روشنی‌است که ایرانی تعرض به خاکش را تحمل نخواهد کرد، علاوه بر آن، تضمین امنیت و حفظ تمامیت ارضی کشور ایجاب می‌کند، هر متعرضی به خاک کشور از کرده خود پشیمان شود تا در آینده هیچکس جرئت نکند برای تمامیت ارضی کشور عزیزمان ایران خیال‌بافی کند.

ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به یکی از مهمترین فرصت‌های استراتژیک خود در فناوری صلح آمیز هسته‌ای می‌دانیم که ایران را از یک کشور وابسته به یکی از بازیگران بزرگ در نظم جدید بین الملل تبدیل کرده است.

ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به ساختار‌های رسمی بین‌المللی می‌دانیم که علیرغم قطعنامه‌های سازمان ملل متحد و تعهدات قانونی آژانس بین المللی انرژی اتمی نه تنها مانعی برای متجاوزان نشده‌اند، بلکه با دادن اطلاعات محرمانه فعالیت‌های صلح آمیزمان به دشمن و ارائه گزارش‌های خلاف واقع، برای حمله به مراکزهسته‌ای ایران زمینه سازی کرده‌اند. ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را در حالی که در حال گفت‌و‌گو بودیم، حمله به دیپلماسی و عقلانیت می‌دانیم.

براین اساس ازپاسخ نیرو‌های مسلح خود به تجاوز آمریکایی‌ها حمایت کامل می‌کنیم و اعلام می‌نمائیم که از امروز تا زمانی که حمایت آمریکا از این باند تبهکار ادامه‌داشته‌باشد، به‌خویشتنداری در برابر مشارکت آمریکا در تجاوز رژیم صهیونی پایان می‌دهیم.

ما در مجلس شورای اسلامی به دنبال تصویب طرحی هستیم که همکاری‌های ایران با آژانس را تا زمانی که تضمین‌های عینی از رفتار حرفه‌ای این سازمان بین المللی نداشته باشیم، متوقف کند.

مطابق با فتوای شرعی رهبر حکیم انقلاب، ایران برای فعالیت‌های غیرصلح آمیز هیچ برنامه‌ای ندارد، اما دنیا به وضوح مشاهده کرد که آژانس انرژی اتمی به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرده و تبدیل به یک ابزار سیاسی شده است.

در کنار پیروزی‌های میدانی، معتقدیم انقلاب اسلامی به یک پیروزیِ راهبردی دیگر نیز دست پیدا کرده است. امروز جمهوری اسلامی با رفتار مقتدرانه خود که با خویشتنداری حداکثری همراه بود، برای ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و مردم عدالت طلب دنیا، روشن کرده است که خلاف همه‌ی فضاسازی‌ها ایران خطری برای امنیت منطقه نیست بلکه این رژیم صهیونیستی است‌که باحمایت آمریکایی‌ها تهدید اصلی برای امنیت همه کشور‌های مسلمان محسوب می‌شود.

امروز همه فهمیده‌اند که نه تنها از سوی ایران هیچ خطری کشور‌های همسایه و مسلمان را تهدید نمی‌کند بلکه ایران برای تقویت همبستگی بین ملت‌ها و کشور‌های اسلامی، به جنگ با دشمن شماره یک جهان اسلام رفته است و سیاستمدارن واندیشمندان و حاکمان کشور‌های مسلمان به این می‌اندیشند که ایران خاکریز اول مقابله با توسعه فضای سرزمینی رژیم صهیونی و پیاده سازی هدف از نیل تا فرات است و معلوم نیست نقطه هدف بعدی این رژیم کدام کشور اسلامی خواهد بود؟ بار دیگر در پیشگاه مردم ایران از همه قومیت ها، مذاهب و سلیقه‌های مختلف سیاسی که با درک بالا و شجاعتی مثال زدنی، یکپارچگی خود را در این لحظه تاریخ‌ساز، درمقابل دشمن حفظ کرده‌اند، سرتعظیم فرود می‌آورم و امیدوارم ما مسئولان بتوانیم دین خود را به آنان ادا کنیم.

در پایان شهادت همکار وظیفه‌شناس و فداکارمان، شهید رضا بوسلیک را به خانواده ایشان و همه همکاران خود در مجلس تبریک و تسلیت میگویم و از درگاه الهی علو درجات وی و همه شهدا را خواستارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لرستان میزبان جشنواره ملی کاریکاتور
رفع چالش کمبود آب نیازمند عزم ملی است
کاروان تیم ملی فوتبال بانوان میهمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان
تداوم بارش رگباری باران در سمنان
آغاز حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان
اسلوونی ۲ وزیر تندروی رژیم صهیونسیتی را ممنوع الورود کرد
طولانی شدن مدت زمان احداث بزرگراه بستان آباد- سراب -نیر
دستگیری ۱۱ سارق در بروجرد
یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان شد
ایران میزبان نشست جهانی مراکز مقوله دوم میراثی در سال ۲۰۲۶
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
دیدار استاندار آذربایجان شرقی با خانواده های شهدا
بارندگی شدید باعث جاری‌شدن سیلاب در رودخانۀ شهباوگِ بشاگرد شد
تقدیر معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش از حرکت فرهنگی بانوان بسکتبالیست
ایجاد ۱۰ پارک باغ‌میوه در مناطق مختلف تبریز
تلاش دولت برای رفع موانع تولید صنایع دستی
ابلاغ سلام و دعای رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی
ثبت ۵ عنوان برتر رزمی کاران دختر قمی درمسابقات کشوری
خبر‌های ورزشی بیست و ششم تیر ماه در سمنان
صدرنشینی بارمان ابزار توسن در لیگ برتر تکواندو نوجوانان دختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
اسماعیل‌نژاد و سمنیوک امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و لهستان
کریمی: خوب بودیم، اما نتیجه دلخواه‌مان حاصل نشد
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
نتایج آزمون سراسری نیمه اول مهر اعلام شود
ارائه مستندات حملات رژیم صهیونیستی به مراجع بین‌المللی
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)