• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
سیستان و بلوچستان » اقتصادی
استاندار سیستان و بلوچستان:

فعالیت در مرز‌ها و پایانه‌ها باید ساماندهی شود

استاندار سیستان و بلوچستان به صورت سرزده از مراکز عرضه کالا در خاش و برخی پروژه‌های عمرانی بازدید کرد و گفت: فعالیت ۲۴ ساعته در مرز‌ها و پایانه‌ها به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود.

فعالیت در مرز‌ها و پایانه‌ها باید ساماندهی شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، منصور بیجار امروز درجریان سفر به شهرستان خاش در بازدید سرزده از سطح شهر خاش و با حضور در بازار‌ها و سوپرمارکت‌های محلی، از نزدیک و بدون واسطه با کسبه و مردم گفت‌و‌گو کرد و در جریان وضعیت تأمین کالا‌های مورد نیاز، قیمت اقلام اساسی و دغدغه‌های روزمره شهروندان قرار گرفت.

وی در این بازدید‌ها خاطرنشان کرد: هیچگونه کمبود و محدودیتی در تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم وجود ندارد و با تدابیر اندیشیده شده حجم ذخایر کالا‌های استراتژیک و اقلام اساسی در انبار‌های استان مطلوب است.

در جریان گفت‌وگوی بی‌واسطه استاندار با مردم، تعدادی از شهروندان ضمن محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور از حضور مدیران بین مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تشکر کردند و به بیان برخی نظرات و خواسته‌های خود پرداختند که در این زمینه دستور پیگیری از سوی استاندار صادر شد.

استاندار تاکید کرد:کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها محور تخصیص بودجه و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها خواهند بود.

استاندار با تاکید بر اهمیت مدیریت منابع و راهبری توسعه شهرستان‌ها، بر ضرورت فعال‌سازی کامل کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستانی تأکید کرد و گفت: از این پس، تخصیص منابع و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی بر مبنای پیشنهادات و گزارش‌های کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستانی انجام خواهد شد.

بیجار، با بیان اینکه پاسخگویی فرمانداران نسبت به پروژه‌های عمرانی، حوزه‌های آب، راه و آموزش یک الزام اجرایی است، افزود: فرمانداران و بخشداران نباید در جایگاه ناظر منفعل یا منتقد بیرونی قرار گیرند، بلکه مسئولیت اجرایی، نظارتی و هماهنگی کامل بر عهده آنان است.

استاندار با اشاره به اجرای طرح ملی عدالت آموزشی، تحقق ساخت و بهره‌برداری از بیش از هزار کلاس درس در استان طی یک سال را اولویت قطعی دولت دانست و تصریح کرد: فرمانداری‌ها، نهاد‌های خیّری و دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تحقق این هدف را در صدر برنامه‌های خود قرار دهند. منابع دولتی باید در خدمت عدالت آموزشی و با مشارکت حداکثری مردم، به‌ویژه در مناطق رو به توسعه، هزینه شود.

بیجار با اشاره به نزدیکی ایام اربعین و مسئولیت استان در میزبانی از زائران پاکستانی، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها، حمل‌ونقل جاده‌ای، و فعالیت ۲۴ ساعته در مرز‌ها و پایانه‌ها باید به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود.

استاندار همچنین با اشاره به لزوم توسعه طرح‌های اشتغال‌زای کلان نظیر شهرک سلامت و تسریع در طرح‌های آبرسانی روستایی، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی از این دست باید دقیقاً ارزیابی، اولویت‌بندی و مرحله بندی شوند تا تخصیص منابع به‌صورت هدفمند انجام گیرد.

وی در پایان تأکید کرد:نظارت دقیق، ارزیابی مستمر و تضمین کیفیت اجرا، مأموریت بی‌واسطه شورای فنی استان است و باید از موازی‌کاری و اجرای پروژه‌های بی‌نتیجه جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کدام شکر سالم تر است ؟ سفید یا قهوه ای ؟
استقرار ۷ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه صنعتی همدان
مهار آتش‌سوزی در مزارع گندم و جو دیونی ماهان
نیم صفحه رروزنامه‌های ورزشی ۱۰ تیرماه
۷مصدوم در واژگونی سواری سمند در محور تربت جام _فریمان
نقش مربیان کرمانی درقهرمانی فوتسال ناشنوایان ایران در مسابقات جهانی
صادارت حدود ۴۲ هزار تن محصول کشاورزی از هرمزگان
آغاز برداشت ۶ رقم گیلاس از باغات چهارمحال و بختیاری
موشک نه که دعای مظلومان است
پاسخ شاعر انقلابی به جنایات صهیونیست‌ها
این نعره‌های شیر مردان است 
حذف تیم‌های منچسترسیتی و اینتر
اختصاص ۱۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری چغاخور
برگزاری پویش «ایستاده برای ایران» در همدان
کشف و ضبط ۲۰ کیسه آرد عرضه خارج از شبکه دربردسکن
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم تیرماه ۱۴۰۴)
اصفهان در دو منطقه ویک شهر ناسالم برای گروه‌های حساس
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
عارف: سرمایه اجتماعی شکل گرفته در جنگ تداوم یابد
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
پایان جنگ را فرزندان سپاه رقم زدند  (۱ نظر)
قانون «تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی» ابلاغ شد  (۱ نظر)
ایران اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد  (۱ نظر)
امیر نصیر زاده: مبارزه با تروریسم نیازمند اتحاد و همکاری جهانی است  (۱ نظر)
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
بیرانوند نامزد عنوان بهترین دروازه‌بان آسیا شد  (۱ نظر)
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل  (۱ نظر)