پخش زنده
امروز: -
حزب حاکم انگلیس میگوید بهبود چشمگیری در خدمات رسانی سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور انجام شده است، اما نهادهای ناظر مستقل، مردم به ویژه بیماران منتظر درمان و خانواده هایشان میگویند تغییری حس نمیکنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، کایر استارمر نخست وزیر و رهبر حزب حاکم کارگر انگلیس در تبلیغات انتخابات، یکی از اولویتهای خود را کاهش صف بیش از هفت و نیم میلیون نفری بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی این کشور اعلام کرد، اما با گذشت نزدیک یک سال از دولت جدید نهادهای ناظر مستقل، مردم بیماران و خانواده هایشان میگویند تغییری حس نکردهاند.
این در حالی است که نخست وزیر انگلیس کاهش صف بیماران منتظر درمان را یکی از دستاوردهای بزرگ خود اعلام میکند.
حزب حاکم کارگر در کارزار انتخاباتی گفته بود کاهش صف انتظار بیماران منتظر درمان از اولویت هایش است و در صورت برنده شدن در انتخابات، ما هر سال دو میلیون عمل جراحی، اسکن و قرار معاینه پزشکی را انجام خواهیم داد تا صف بیش از هفت و نیم میلیون نفری بیماران منتظر درمان کاهش یابند.
اسکای نیوز به نقل از یک موسسه مستقل بررسی به نام «اصل حقیقت (Full Fact)» میگوید: یافته هایش نشان میدهد که این وعده محقق نشده است و در واقع نشان دهنده کاهش فعالیتهای جدید سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس موسوم به ان. اچ. اس است.
این نهاد مستقل میگوید بارها از دولت پرسیدیم که بگوید دقیقاً چگونه میزان پیشرفت این تعهد را اندازهگیری میکند، اما هر باراز توضیح در این باره خودداری کرد و حتی یک بار هم دولت، نحوه دستیابی به آمار اعلامی را که بر اساس آن نتیجه گرفته که در وضعیت رسیدگی به بیماران منتظر درمان بهبودی حاصل شده است بیان نکرد.
بحران در نظام بهداشت و درمان انگلیس و افزایش شمار مرگ بیماران قابل درمان، چندین سال است که به صدر اخبار محافل سیاسی، پزشکی و رسانهای در انگلیس مبدل شده است و همه دولتهای سالهای اخیر به اهمال در توجه به جان بیماران متهم شدهاند و میگویند آنها حاضر نیستند با اقدام ویژه، صف بیماران منتظر درمان از جمله بیماران سرطانی و کودکان بیمار را به سرعت کاهش دهند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس که مربوط به کمتر از سه ماه پیش است. شمار کل بیماران در فهرست انتظار بیمارستانهای انگلستان به حدود هفت میلیون و چهارصد هزار نفر رسید که نسبت به سال قبل دویست هزار نفر کاهش داشته است.
از این تعداد، حدود ۱۹۴ هزار نفر بیش از یک سال است که در انتظار آغاز درمانند که موجب نگرانی شدید بیماران و خانواده هایشان شده است.