• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۵۵۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
خیاطیان خبر داد:

پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور در دانشگاه مراغه از پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها از سوی این صندوق در سال جاری خبر داد.

پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدصادق خیاطیان در سفر استانی خود به آذربایجان شرقی طی نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور شهرستان مراغه که با حضور دکتر سید فرید موسوی نماینده مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه و جمعی از نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد مراغه برگزار شد، گفت: مأموریت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور در جمع این شرکت‌ها است، اما همیشه با علاقه و افتخار در دانشگاه و جمع دانشگاهیان حضور پیدا می‌کنم. باور داریم که رویش و جوشش شرکت‌های دانش‌بنیان، از دانشگاه نشأت می‌گیرد و اگر از حمایت از این بخش (دانشگاه‌ها) غافل شویم، روند ایجاد و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان متوقف می‌شود. 
 
خیاطیان خاطرنشان کرد: وظیفه و رسالت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است و طبیعتا نمی‌توانیم از دانشگاه‌ها حمایت کنیم، اما بر اساس قانون، برای حمایت از دانشگاهیان، خدمتی به نام «گرنت فناورانه» در صندوق تعریف شده است که البته باید یک سمت موضوع، دانش‌بنیان باشد. در حوزه تقاضای فناوری، اگر یک نیاز فناورانه از سمت یک شرکت دانش‌بنیان مطرح شده و یک گروه پژوهشی یا عضو هیئت علمی دانشگاه در این حوزه اعلام آمادگی کند، تا ۵۰۰ میلیون تومان گرنت پرداخت می‌کنیم. 
 
وی تصریح کرد: در حوزه عرضه فناوری نیز اگر یک گروه پژوهشی یا عضو هیئت علمی دانشگاه، یک طرح فناورانه را ارائه و یک شرکت یا شتابدهنده دانش‌بنیان روی این طرح سرمایه‌گذاری کند، گرنت فناورانه ۵۰۰ میلیون تومانی پرداخت می‌کنیم و در صورتی که طرح جزء اولویت‌های اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی باشد، سقف این گرنت قابل افزایش است. فراخوان‌های هر دو بخش تقاضا و فناوری به صورت مستمر در سایت صندوق نوآوری و شکوفایی منتشر شده و در دسترس عموم پژوهشگران، متخصصان و اساتید است.
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان، گفت: نقطه عطف این قانون، ماده ۱۱ و بحث اعتبار مالیاتی است. بر اساس این ماده شرکت‌های بزرگ مالیات‌پرداز می‌توانند این مالیات را مثلا برای ساخت یک آزمایشگاه (با شرایط خاص) در دانشگاه یا پارک علم و فناوری هزینه کنند که این هزینه‌کرد، معادل اعتبار مالیاتی برای آنها محسوب خواهد شد. 
 
وی افزود: در بحث احداث پردیس در دانشگاه مراغه هم اگر این اتفاق انجام شود، زمینی از سوی دانشگاه به دانش‌‎بنیان‌ها اختصاص پیدا کرده و شرکت‌ها می‌توانند در قالب خط استقرار (برای ایجاد/ تکمیل سوله، کارگاه، دفتر کار) تسهیلات مورد نیاز را از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند. 
 
خیاطیان همچنین با اشاره به خدمت تسهیلات در صندوق نوآوری، گفت: ادبیات تأمین مالی بسیار گسترده است و دریافت تسهیلات برای همه شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ویژه شرکت‌های کوچک الزاما نمی‌تواند ابزار مفیدی باشد و بهترین گزینه در این شرایط، سرمایه‌گذاری خطرپذیر است و این کار با حضور یک نهاد واسط دانش‌بنیان مثل صندوق پژوهش و فناوری و سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری انجام می‌شود.
 
وی تأکید کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی اولویت‌های اصلی کشور از جمله «امنیت غذایی» و «بایوتکنولوژی» را در دستور کار قرار داده است و در حوزه‌هایی که استان آذربایجان شرقی و شهرستان مراغه از ظرفیت خوبی برخوردار است، آماده حمایت کامل از این حوزه‌ها هستیم. 
 
پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها از سوی صندوق در سال جاری
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه این نشست نیز در جمع خبرنگاران گفت: ظرفیت بسیار خوبی در حوزه دانش‌بنیان و واحد‌های فناور در کل استان آذربایجان شرقی و مرکز رشد واحد‌های فناور شهرستان مراغه وجود دارد و برای حمایت از این حوزه، روز چهارشنبه، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ یک هزار میلیارد تومان (یک همت) تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان استان آذربایجان شرقی مصوب شد که به مرور پرداخت خواهد شد. 
 
خیاطیان افزود: برای حمایت از شرکت‌های فناور شهرستان مراغه نیز تسهیلات از طریق صندوق پژوهش و فناوری استان پرداخت می‌شود. همچنین تلاش می‌کنیم در حوزه سرمایه‌گذاری، منابع خوبی را برای شرکت‌های فناوری که ظرفیت تبدیل‌شدن به شرکت دانش‌بنیان را دارند، اختصاص دهیم. 
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: با اهتمام دولت در تخصیص منابع به صندوق نوآوری و شکوفایی، در سال جاری حدود ۱۵ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است که این رقم تا پایان سال افزایش خواهد یافت. با توجه به افزایش منابع صندوق انتظار داریم برای سال آینده، دامنه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با توسعه بیشتری رو‌به‌رو شود. در صندوق نوآوری و شکوفایی به دنبال این هستیم که دانش‌بنیان‌ها در مسیر کمک به حل مسائل ملی از جمله موضوع ناترازی انرژی گام بردارند و این ظرفیت در دانش‌‍‌بنیان‌ها وجود دارد. 
 
صندوق نوآوری و شکوفایی از ارکان کلیدی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است
 
به نقل از صندوق نوآوری، دکتر سید فرید موسوی، نماینده مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی از ارکان کلیدی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است و می‌تواند نقش اساسی در تحول اقتصادی کشور و منطقه به طور خاص ایفا کند. حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی، چراغ امید را در دل فناوران، نخبگان، فعالان حوزه دانش‌بنیان و کارآفرینان روشن نگاه داشته است. 
 
وی تصریح کرد: توسعه پایدار در مراغه در گرو توجه به ظرفیت‌های علمی و فناوری این شهرستان است و از صندوق نوآوری و شکوفایی انتظار داریم با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان آذربایجان شرقی، تسهیلات مناسبی را برای کل استان و به خصوص شهرستان مراغه اختصاص دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)