پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خسرو شهبازی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار یک هزار و ۱۲۷ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.
او اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر در واحدهای تولیدی قارچ استان اشتغال دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در ادامه گفت: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
شهبازی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
او با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
شهبازی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.