• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • امام خامنه‌ای، قلب تپنده امت اسلامی
  • پیشتازی شازند در تولید محصولات کشاورزی
  • چکیدن خون از چنگال رژیم جعلی اسرائیل با شهادت پنج نفر از اعضای یک خانواده
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۹۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
مرکزی » اجتماعی
همراه با تسهیل و تسریع در فرایند سرمایه‌گذاری؛

جذب سرمایه‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی

ساتبا فراخوان شناسایی سرمایه‌گذار برای احداث واحد‌های نیروگاه خورشیدی تا پیش از زمان اوج‌ مصرف سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.

جذب سرمایه‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سازمان توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق ساتبا فراخوان شناسایی سرمایه‌گذار برای احداث واحد‌های نیروگاه خورشیدی تا قبل از پیک سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.

در این فراخوان آمده است:

مخاطبان محترم؛ متقاضیان محترم به سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک، نظر به برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده در راستای رفع ناترازی برق، در چارچوب تدوین برنامه‌های کوتاه و میان‌مدت، وزارت نیرو با محوریت «سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)» در نظر دارد از کلیّه علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی (فتوولتائیک) جهت همکاری دعوت به عمل آورد.

طی بررسی‌های به‌عمل آمده و تشریک مساعی با صاحبان صنایع و فعالان ذی‌ربط، مسائل و مشکلات احتمالی در این حوزه احصاء، و مترتب با آن هیئت محترم وزیران در قالب مصوبه شماره ۱۳۴۱۳۷/ت ۶۳۳۶۵ هـ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ نسبت به تسهیل فرایند و رفع موانع احتمالی اقدام کرده است.

از این‌رو؛ این سازمان در راستای سیاست‌های کلان دولت چهاردهم جهت توسعه ظرفیت تولید برق از منابع خورشیدی، نسبت به شناسایی و آماده‌سازی اراضی مستعد در مجاورت پست‌های فوق توزیع و خطوط ۲۰ و ۳۳ کیلوولت توزیع کشور اقدام و شرایط لازم را برای سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت‌های سه (۳) الی بیست (۲۰) مگاوات فراهم کرده است.

با توجه به موارد عنوان شده فوق و در راستای تسریع در انجام بررسی‌های لازم، مقتضی است علاقه‌مندان به مشارکت در این مهم، ضمن اعلام آمادگی، نسبت به ارائه مدارک و مستندات مورد اشاره در بند «ب» این فراخوان اقدام کنند.

الف- شرایط و الزامات کلّی

۱. تأمین مالی: تامین مالی احداث نیروگاه‌های موضوع فراخوان حاضر بر عهده متقاضیان سرمایه‌گذاری خواهد بود.

۲. تأمین تجهیزات: صاحبان صنایع و تولیدکنندگان داخلی در اولویت تامین تجهیزات مورد نیاز می‌باشند (بر اساس فهرست و مشخصات فنی تائید شده).

۳. واگذاری اراضی: اراضی مستعد توسط «ساتبا» شناسایی شده و در مرحله آماده سازی اولیه می‌باشند، در چارچوب ضوابط مشخص به متقاضیان سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌ها واگذار خواهد شد.

۴. بازگشت سرمایه: منابع مالی تأمین شده از سوی متقاضیان سرمایه‌گذاری به‌انضمام عواید حاصل از سرمایه‌گذاری (اصل و فرع) از طُرق خرید تضمینی (تا ظرفیت ۳ مگاوات)، فروش برق در بورس انرژی و یا تهاتر با صنایع، مسترد خواهد شد.

۵. تسهیل در فرایند سرمایه‌گذاری: «ساتبا» همراهی و حمایت لازم از متقاضیان را در معرفی به بانک‌ها برای پذیرش عاملیت و استفاده از خطوط اعتباری، معمول خواهد نمود.

۶. اعلام ظرفیت و توان مالی متقاضی برای سرمایه‌گذاری: با توجه به پراکندگی و گستردگی نقاط شناسایی شده از سوی ساتبا، متقاضیان می‌تواند نسبت به سرمایه‌گذاری برای یک و یا چند ساختگاه به‌صورت هم‌زمان اعلام آمادگی نمایند.

ب- فهرست مدارک و اطلاعات موردنیاز

۱. ارسال مدارک و مستندات لازم برای ایجاد شرایط احراز توانمندی متقاضی در سرمایه‌گذاری و احداث نیروگاه متناسب با ظرفیت مورد درخواست (حداقل به میزان ۳ مگاوات) تا قبل از پیک (تابستان) سال ۱۴۰۴.

۲. ارسال سوابق ثبتی و حرفه‌ای متقاضی، از قبیل اساسنامه، آگهی آخرین تغییرات و صورت‌های مالی حسابرسی و تائید شده طی سه (۳) سال گذشته.

۳. ارائه سوابق کاری متقاضی در زمینه تأمین تجهیزات و احداث نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک و یا سایر پروژه‌های صنعتی.

۴. اعلام آمادگی رسمی متقاضی مبنی بر احداث نیروگاه تا پیش از پیک برق سال ۱۴۰۴ به‌انضمام ارائه روش تامین مالی و مدل بازپرداخت.

ج- اقدامات ساتبا در راستای تسهیل و تسریع در فرایند سرمایه‌گذاری

۱. اراضی مستعد از سوی ساتبا پتانسیل‌یابی و آماده‌سازی اولیه گردیده‌اند و در چارچوب ضوابط مشخص به متقاضیان سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه واگذار خواهند شد.

۲. همکاری در اخذ مجوز‌های "اتصال به شبکه" (از شرکت توانیر) و "زیست‌محیطی"

۳. صدور پروانه احداث

۴. انعقاد قرارداد با متقاضی بر اساس رویکرد اتخاذی در خصوص بازگشت سرمایه (فروش برق)

۵. همکاری با متقاضی به‌منظور اخذ مجوز‌های لازم برای تأمین تجهیزات موردنیاز طرح

۶. در صورت درخواست متقاضی، ساتبا نسبت به صدور موافقت اصولی و یا نامه معرفی به موسسات مالی و بانک‌ها اقدام خواهد نمود.

با استناد به موارد عنوان شده فوق، لازم است متقاضیان محترم سرمایه‌گذاری حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ نسبت به ارسال نامه درخواست منضم به مدارک و مستندات مورداشاره با درج عنوان «متقاضیان و علاقه‌مندان به مشارکت و سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک» به نشانی؛ تهران، شهرک قدس، انتهای بلوار شهید دادمان (پونک باختری)، جنب بزرگراه یادگار امام، ساختمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) به کد پستی ۱۴۶۸۶۱۳۱۲۲ اقدام نمایند.

به درخواست‌های واصله بعد از تاریخ مورد اشاره (۱۴۰۳/۱۰/۲۴)، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

شماره تماس ۸۸۰۷۳۶۵۲ آماده پاسخ‌گویی به سئوالات و انجام هماهنگی‌های لازم با متقاضیان محترم است.

.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سه شنبه‌های هر هفته یک کتاب
دستگیری ۱۵ سارق حرفه‌ای و مال‌خر در سلماس
افزایش ساعات خاموشی‌ها در یزد به دلیل ناترازی برق ناشی از گرمای شدید
گرمای هوا و تعطیلی شرکت ها، موسسه‌ها و بانک‌ها در کیش
معرفی مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد
قطع برق ۱۲ اداره پر مصرف در لرستان
رفع مشکل چندین‌ساله افت فشار و قطعی آب در مجتمع ۵ روستایی خوی
رشد ۴۱ درصدی صادرات از مرز کیله سردشت
مخزن آب شرب اشنویه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
اعزام نخستین گروه خادمان موکب حرم حضرت معصومه (س) به عراق از سوم ماه صفر
هزینه صدور گذرنامه زیارتی اربعین ۵۰ درصدکاهش یافت
منطقه آزاد انزلی تعطیل شده است؛مردم به منطقه آزاد مراجعه نکنند
توسعه بوم‌گردی در روستا‌های هدف گردشگری آذربایجان غربی شتاب می‌گیرد
راه اندازی قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس فدراسیون فوتبال: چالش تیم امید را به وزیر گفتم
دعوت ورزشکاران خراسان رضوی به اردوی تیم ملی بوچیا
توزیع ۱۸ پنل خورشیدی در مناطق عشایری ارومیه با همکاری شرکت توزیع برق و امور عشایر
موفقیت دو دانشجوی ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی
اعطای تسهیلات ویژه اربعین به مددجویان لرستانی
امسال ۹ میلیون نوبت راس دام در آذربایجان‌غربی مایه‌کوبی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)
خبر فوری
  • امام خامنه‌ای، قلب تپنده امت اسلامی
  • پیشتازی شازند در تولید محصولات کشاورزی
  • چکیدن خون از چنگال رژیم جعلی اسرائیل با شهادت پنج نفر از اعضای یک خانواده