• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۲۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
بین الملل » اروپا

هفدهمین مجمع بین‌المللی امنیت دسته جمعی با حضور ایران

هفدهمین مجمع بین‌المللی پارلمانی امنیت دسته‌جمعی به میزبانی مسکو روز دوشنبه در حالی برگزار شد که هیات پارلمانی کشورمان، مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بویژه تحولات سوریه را تببین کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلی شورای اسلامی در مراسم گشایش هفدهمین مجمع بین‌المللی پارلمانی در مسکو گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور قدرتمند منطقه، همواره مخالفت خود را با دخالت بیگانگان بویژه ایالات متحـده آمریکا اعلام کرده است.

عباس مقتدایی آمریکا را اصلی‌ترین عامل بی‌ثباتی، انحصار طلبی و یکجانبه گرایی و آتش افروزی، جنگ و ناامنی در مناطق مختلف جهان و بویژه در منطقه دانست و بر ضرورت وحدت ملل و دولت‌ها در برابر توطئه آمریکا و متحدانش تاکید کرد.

عباس مقتدایی افزود: من به نمایندگی از ملت ایران و مجلس شورای اسلامی آمادگی کشورم را برای همکاری جهت تحقق امنیت جمعی، تحکیم صلح و ایجاد ثبات و برطرف کردن نا امنی‌ها از منطقه و جهان اعلام می‌دارم و معتقدم تلاش جمعی ما می‌تواند موجبات امنیت افزون‌تر و جهانی امن‌تر را فراهم آورد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی افزود: ایران همواره پیشتاز و پیشگام مبارزه با یکجانبه گرایی بوده است و در این مسیر با کمک هم پیمانان راهبردی خود مدافع جدی صلح و آرامش در جهان است.

وی تاکید کرد: حامیان تروریسم از وحدت مدافعان صلح هراس دارند، اما ما معتقدیم که گسترش همکاری‌ها در چارچوب سازمان‌های شانگهای، اکو، اوراسیا، بریکس و سایر ترتیبات منطقه‌ای و نهاد‌های جهانی راه درستی است که برای همکاری و پیشرفت باید با جدیت و سرعت بیشتری آنرا دنبال کنیم.

عباس مقتدایی افزود: ایران می‌تواند در اتصال کریدور‌هایی که شرق را به غرب و شمال را به جنوب متصل می‌کند نقش آفرینی کند و عزم ما در جهت همکاری با کشور‌های دوست و همسایه نیز جدی است و با هر نوع ناامنی در جهان، آسیا، منطقه قفقاز، غرب آسیا، خلیج فارس و مناطق دیگر منطقه و جهان مقابله خواهیم کرد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمریکا و هم پیمانان اروپایی آن از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان، در تروریسم دولتی و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم غزه و لبنان و ناامنی در منطقه و تجهیز این رژیم شرور شریک و سهیم هستند افزود: اینک در تحولات سوریه نیز فقط ملت آن کشورند که حق تعیین سرنوشت خود را دارند و اسرائیل و آمریکا نباید در مقدرات آن کشور دخالت کنند. زیرا هرگونه دخالت آنها قطعا موجب تشدید و استمرار بی ثباتی و ناآرامی در سوریه خواهد بود.

مقتدایی گفت: اکنون بیش از هر زمان دیگری به خودباوری، وحدت و مقابله با خشونت و تروریسم دولتی نیاز است و با همکاری گسترده، هماهنگی منطقه‌ای و هم افزایی، پیشرفت و دستیابی به جهانی پرامنیت دست یافتنی‌تر خواهد بود.

آقای مقتدایی افزود: ایران به عنوان کشوری مقتدر، برخوردار از توان دفاعی قوی و پیشگام در جلوگیری از نفوذ آمریکا و بیگانگان در منطقه آسیا به شرکت کنندگان در این اجلاس پیام همکاری و پیشاهنگی در وحدت را مجددا تاکید می‌نماید و در این فرصت از مساعی شما برای ایجاد جهانی امن‌تر پشتیبانی و البته قدردانی می‌نماید.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی از ویچسلاو والودین، رییس مجلس دومای روسیه و کشور‌های عضو پیمان امنیت دسته‌جمعی خواست ترتیبی اتخاذ نمایند تا حرکتی هماهنگ در پارلمان‌های کشور‌های عضو پیمان امنیت جمعی سازماندهی شود تا حجم و وسعت تروریسم دولتی که در ماه‌های گذشته از سوی آمریکا، رژیم اسرائیل و سه کشور اروپایی، منجر به نسل کشی، جنایت علیه بشریت، نقض فاحش حقوق بشر و استفاده از سلاح‌های نامتعارف و نقض حاکمیت کشور‌ها بویژه در غرب آسیا و بخصوص فلسطین شده است را برای افکار عمومی و حتی خواص اثرگذار در پارلمان‌های کشور‌های عضو تبیین نمایند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اظهارات:

۱-ویچسلاو والودین، رئیس مجلس دوکای روسیه

۲-عباس مقتدایی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی

۳-عباس گودرزی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت تنها مسجد چهار مناره تاریخی در داراب
عطر شهدا در قم پیچید
کمک ۲ میلیارد ریالی جانباز کاشمری به حوزه سلامت
استقبال پرشور دانش‌آموزان هرمزی از پیکر مطهر شهید گمنام
رکوردی تازه در توسعه تجدیدپذیرها تا پایان سال
ویژه‌ برنامه‌های رادیو صبا در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) 
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن 
شهر قم با تشییع شهدا عطر آگین شد 
تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خوزستان
فردا: سپاهان - الحسین در نبرد صدرنشینی
ورود اولین محموله کولبری از کشور پاکستان به خراسان جنوبی
امروز: تراکتور به دنبال ۳ امتیاز در خانه نسف قرشی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام -استان‌ها (۲)
نزاع خونین در خواف؛ ۲ نفر جان باختند
دیار علویان در سوگ بانوی دو عالم نشست
احترام نظامی فرمانده مرزبانی گلستان به شهدای گمنام
پخش زنده فوتبال ایران و چین تایپه در قاب شبکه ورزش
همراهی و فداکاری مردم، سرمایه‌ای بزرگ برای ایران اسلامی
دختر پرتابگر دیسک ایران هفتم شد
عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌های خوزستان در اجرای قانون هوای پاک 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)