• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۵۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین و لبنان؛

اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد

اتحادیه جهانی علمای مسلمان از کشورهای اسلامی خواست برای یاری رساندن به ملت فلسطین عمل کنند .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  علی القره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان در حساب کاربری ایکس خود نوشت: مجبور شدن ساکنان بیت لاهیا به مهاجرت که یک نمونه آن گریه بانوی فلسطینی است که می گوید «دیگر نمی کشم.. خدایا خودت به ما رحم کن»، یک جنایت انسانی است که محکومیت در سطح جهان و به پا خاستن برای متوقف کردن جنایات و حمله را ضروری می کند. از کشورهای قدرتمند جهان می خواهیم فورا برای متوقف کردن این جنایات ورود کنند. از جهان اسلام هم می خواهیم برای یاری ساندن به برادرانشان در فلسطین به پا خیزد.
همچنین از کشورهای همسایه می خواهیم به وظیفه خود در یاری رسانی به غیرنظامیان و مقابله با نابود شدن ملت فلسطین عمل کنند. نارضایتی مان را از سکوت سازمان های حقوق بشری و مدنی که در واقع به منزله همدستی و مشارکت در این جنایات است، اعلام می کنیم.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شهامت، نجابت و اخلاق اقتضا می کند مقابل این تجاوزات بایستیم. وجدان بیدار حاضر به سکوت در برابر رنج کشیدن بی گناهان نمی شود. خدایا خودت به داد این ملت برس.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد

 

 موشک باران پایگاه نظامی «ابومطیبق» 
گردان های شهید ابوعلی مصطفی، شاخه نظامی جبهه مردمی آزادیبخش فلسطین با انتشار این تصاویر در کانال تلگرام خود گزارش داد: یگان موشکی در پاسخ به جنایات رژیم اشغالگر و دفاع از دو ملت فلسطین و لبنان، پایگاه نظامی «ابومطیبق» را در شرق استان الوسطی موشک باران کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حمله موشکی حزب الله به فرودگاه بن گوریون
احمد فرحات، تصویربردار شبکه نبا در حساب کاربری ایکس خود تصویری از اصابت مستقیم موشک نزدیک فرودگاه بین گوریون تل آویو منتشر کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون رئیس جمهور سوریه گفت: سید حسن نصرالله می خواست آزادی را برای لبنان و فلسطین تضمین کند. 
بثینه شعبان، مشاور رئیس جمهور سوریه، سید حسن نصرالله را رهبری مقاوم، صادق و ملی دانست که همه هدف او حمایت از لبنان و دفاع از مظلوم بود.
بثینه شعبان، معاون رئیس جمهور سوریه: مرحوم سید حسن نصرالله، شخصیتی ملی، رهبری مبارز و مجاهد راه خدا و میهن بود. در عین حال شخصیتی اخلاقی و سیاسی بود آنهم در زمانی که اخلاق و سیاست کمرنگ شده است. همه هدف او حفظ کرامت لبنان، وحدت و آزادی این کشور از اشغالگری بیگانه بود. سید حسن نصرالله، با اشغالگر، با طرفی که با ما می جنگد و خاک ما را اشغال کرد است مبارزه می کرد. همه هدف او دور کردن ظلم از لبنان و مردم این کشور بود. او می خواست آزادی را برای لبنان و فلسطین تضمین کند و وقتی نسل کشی در غزه و فلسطین آغاز شد، سید حسن نصرالله به عنوان رهبری مقاوم، صادق و ملی از آنچه در غزه می گذشت بسیار ناراحت بود و احساس کرد وظیفه اخلاقی و سیاسی این است که حزب الله در کنار مقاومت فلسطین بایستد و این وظیفه اخلاقی و سیاسی همه رهبران و کشورهای جهان است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
قانون جدید کنست؛ ۲۰ سال تبعید مجازات بستگان اجراکنندگان عملیات در فلسطین اشغالی
به گزارش شبکه الجزیره مباشر، کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد: کنست قانونی تصویب کرد که به وزیر امور داخلی این اختیار را می‌دهد که بستگان اجرا کنندگان عملیات (علیه رژیم صهیونیستی) را تا ۲۰ سال تبعید کند.
 
اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد
 
مسئول سابق شاباک: ایرانیان درایت و پشتکار فراوانی در جذب جاسوس در داخل «اسرائیل» دارند
پایگاه عربی ۲۱ در حساب کاربری ایکس خود نوشت: اریک هاریس باربینگ مسئول پیشین شاباک در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفت: ایرانیان درایت و پشتکار فراوان خود را در زمینه جذب و به کار گیری جاسوس در داخل اسرائیل نشان دادند. آنان نسبت به جامعه اسرائیل شناخت پیدا کرده اند و به نقاط ضعف آن پی برده اند. به همین علت باید فرض را بر این بگذاریم کسانی که بازداشت شدند، در انجام ماموریتشان شکست خوردند، اما افراد دیگری وجود دارند که هنوز دسترسی به آنان میسر نشده است و هم اکنون در اسرائیل بدون هیچ مانعی سرگرم جمع آوری اطلاعات هستند.
یادآور می‌شود این خبر را هیچ منبع دیگری جز پایگاه عربی ۲۱ منتشر نکرده است.
 
اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد
 
انتقاد پژوهشگر افغان از آمریکا: آیا خون کودکان فلسطینی کمرنگ تر از خون کودکان اوکراینی است؟
یک پژوهشگر افغان با انتقاد از استاندارد های دوگانه آمریکا نوشت: مگر خون کودکان فلسطینی کمرنگ تر از خودن کودکان اوکراینی است؟
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، " ملک ستیز " پژوهشگر شناخته شده افغان در حوزه روابط بین الملل با انتشار مطلبی از طریق شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خانم هیلاری کلینتن چقدر زیبا گفته است. «اگر روسیه می‌خواهد به صلح و آتش‌بس دست یابد، پس  قبل از همه بمباران بیمارستان‌ها را متوقف کند.» این پیام سیاستمدار معروف آمریکایی کاملا درست است. اما، ای کاش، چنین پیامی را به اسرائیل نیز مخابره کند. اسرائیل نه تنها بیمارستان‌ها بلکه مدارس، کودکستان‌ها، خانه های مردم، پناهگاه های مهاجرین، چادرهای زخمی‌ها و گروه های امدادرسان یک سرزمین و حتی حیوانات را در غزه نابود می‌کند، اما صدایی از این سیاست‌مدار آمریکایی و رهبران سیاسی کشورش بلند نمی‌شود. مگر خون کودکان فلسطینی از خون کودکان اوکرایینی کم‌رنگ‌تر است؟ مگر انسان اروپایی نسبت به انسان مسلمان و فقیر در جامعه‌ جنگ‌ زده انسان‌ تر است؟
اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار یاری به ملت فلسطین شد
 
حمله پهپادی به یک خودرو در لبنان
خبرگزاری یونیوز با انتشار تصویری در کانال تلگرام خود گزارش داد: پهپاد اسرائیلی یک خودرو را در جبل لبنان، یکی از استان های لبنان هدف قرار داد. براثر این حمله آتش در خودرو شعله ور شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)