• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۴۹۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
بین الملل » غرب آسیا

شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه

رژیم صهیونیستی در محاصره سه هفته‌ای شمال غزه علاوه بر قطع دسترسی فسطینیان به کمک‌های غذایی، مردم را مجبور می‌کند برای حفظ جان خود آواره دیگر مناطق شوند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، رژیم اسرائیل در ۲۱ روز گذشته دستکم ۸۲۰ شهروند فلسطینی را به شهادت رسانده که برخی از آنها زن و کودک بودند. 
خبرنگار: من می‌خواهم بخشی از مشکلاتی که خانواده‌های فلسطینی در اینجا با آن مواجه هستند را نشان شما بدهم. در حال حاضر در این کلاس درس هستیم که یک خانواده فلسطینی آواره در اینجا مستقر شده اند. آنها مجبور شدند از اردوگاه آوارگان به این مدرسه نقل مکان کنند. این خانواده بر روی زمین می‌خوابند، چون هیچ پتوی مناسب و هیچ اقلام ضروری برایشان فراهم نیست. آنها هیچ آب و غذا و حتی سرویس بهداشتی و حمام مناسبی ندارند. در چنین شرایط سختی، سالم ماندن بسیار سخت است، اما شهروندان مجبورند شرایط سخت را پشت سر بگذارند. 
یک زن فلسطینی در این باره گفت: ما تاکنون اینطور مورد تحقیر قرار نگرفته بودیم. ما از حملات تانک‌های اسرائیلی خیلی می‌ترسیم. کودکان ما مدام جیغ زده و گریه می‌کنند. ما هر چه داشتیم در خانه گذاشته و فرار کردیم. حالا نمی‌دانیم کجا برویم و چه کار کنیم.

یک زن فلسطینی دیگر نیز گفت: ما مجبور شدیم از شمال نوار غزه فرار کنیم و برادرم کمک کرد تا به اینجا بیایم. در اینجا تعدادی پتو وجود داشت که آنها را برای کودکانم درنظر گرفتم. پسر من هفت سال دارد و او معلولیت دارد.

یک مادر فلسطینی نیز گفت: ما حدود ۱۷ روز است که در محاصره کامل قرار داریم. اسرائیلی‌ها ما را مجبور کردند از مکانی که حضور داشتیم فرار کرده و براساس نقشه در جایی که به اصطلاح امن بود، حضور داشته باشیم. ما به بیمارستان اندونزیایی رفتیم. ما در آنجا در چادر‌های موقتی حضور داشتیم و سپس در حملات اسرائیل ده نفر که در مسیر این بیمارستان بودند کشته شدند.
خبرنگار: بیست و یک روز متوالی است که اسرائیل این مناطق را به محاصره درآورده است. این وضعیت نابه سامان سبب درد و رنج زیادی برای فلسطینیانی که مجبورند در اینجا پناه بگیرند، شده است.

شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه

 

 

اشغالگران خودرو اسلام عوده را آتش زدند
کانال تلگرام شبکه خبری قدس تصاویری از اقدام اشغالگران به آتش زدن خودرو اسلام عوده بعد از شهادت وی در شرق طولکرم منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

محکومیت حمله اسرائیل به خبرنگاران
ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به خبرنگاران در لبنان را محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کاراکاس، دولت ونزوئلا با انتشار بیانیه ای رسمی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به محل اقامت خبرنگاران در جنوب لبنان را به شدت محکوم کرد.
وزارت امور خارجه ونزوئلا در این بیانیه با اشاره به حمله اسرائیل به محل اقامت خبرنگاران در شهر حاصیبا در جنوب لبنان و شهادت سه تن از خبرنگاران شبکه‌های المنار و المیادین و نیز زخمی شدن جمعی دیگر از اهالی رسانه، این اقدام وحشتناک را به شدت محکوم کرد.
در ادامه این بیانیه حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به خبرنگاران بعنوان یک جنایت جنگی جدید از فهرست طولانی اقدامات هولناک اسرائیل علیه غیرنظامیان بی گناه قلمداد شده و در خصوص ادامه جنایات جنگی نتانیاهو برای همه کشورها هشدار داده است.
این بیانیه می افزاید خطر نتانیاهو برای کل جهان و ادامه جنایات وی بعلت مصونیت و حمایت غرب از نخست وزیر رژیم اشغالگر انجام می شود.
در پایان بیانیه ضمن ابراز همبستگی با ملت های لبنان و فلسطین، دولت ونزوئلا خواستارمحکومیت رژیم اسرائیل از سوی جامعه جهانی شده است.

شهادت ۸۲۰ فلسطینی در سه هفته محاصره شمال غزه

 

 

محکومیت کشته شدن داوطلبان سازمان پزشکان بدون مرز در غزه
سازمان پزشکان بدون مرز در بیانیه ای کشته شدن پزشکان این سازمان در حملات رژیم اسرائیل را شدیداً محکوم کرد. 
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان پزشکان بدون مرز از کشته شدن «حسن صبحه» یکی از پزشکان داوطلبش در حملات رژیم اسرائیل خبرداد. این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد: ما با شدید الحن ترین جملات کشته شدن حسن صبحه ، همکار داوطلبمان در 24 اکتبر را محکوم می کنیم. وی در عملیات شبانه نظامی رژیم اسرائیل در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه کشته شد. صبحه 41 سال داشت و از سال 2019 با سازمان پزشکان بدون مرز همکاری می کرد. او ازدواج کرده و 7 فرزند داشت. ما با خانواده اش و عزیزان او و همچنین دیگر همکارانمان در غزه ابراز همدردی می کنیم. او هشتمین همکار ما بود که از هفتم اکتبر 2023 تاکنون در غزه کشته شده و او دومین داوطبی است که در دو هفته اخیر کشته شده است. در جنگ غزه ، اسرائیل همچنان بی تفاوتی بنیادین اش را به جان شهروندان غیرنظامی نشان می دهد. این رویه باید همین الان متوقف شود. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

دو کشته بر اثر جراحات ناشی از حمله راکتی به شمال اسرائیل

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

هدف قراردادن یک بولدوزر در صور جنوب لبنان

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

انتقال اجساد و مجروحان به بیمارستانی در غزه

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

انفجارها در حومه جنوبی بیروت

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نیروهای اشغالگر در طولکرم
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



تشییع غسان نجار، فیلمبردار المیادین، در آخرین آرامگاه خود در حومه جنوبی بیروت

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)