• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

انگلیس و آمریکا کارگروه ایمنی برخط کودکان تشکیل می‌دهند

یورونیوز نوشت: انگلیس و آمریکا در حال ایجاد یک گروه کاری مشترک در زمینه ایمنی برخط کودکان و نوجوانان هستند.

انگلیس و آمریکا کارگروه ایمنی برخط کودکان تشکیل می‌دهند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از یورونیوز، هدف این کارگروه تشویق شرکت‌های فناوری به افزایش شفافیت و درک بهتر تأثیر فناوری بر کودکان و نوجوانان است.
 
این کارگروه برای پیشبرد اهداف مشترکی که در بیانیه جدید مشترک دو کشور درباره بهبود حفاظت‌های دیجیتال برای کودکان و نوجوانان مطرح شده، تشکیل شد. 
 
نظرسنجی‌ها درباره استفاده از رسانه‌های اجتماعی در هر دو کشور نشان داده که تقریباً ۶ نفر از هر ۱۰ نوجوان از برنامه‌های تیک‌تاک، اسنپ‌چت و اینستاگرام استفاده می‌کنند. بیانیه مشترک این دو کشور به مزایای فناوری اشاره کرده، اما در عین حال متذکر شده که شرکت‌های مالک شبکه‌های اجتماعی مسئولیت دارند تا از «امنیت و حریم خصوصی کودکان و نوجوانان» محافظت کنند.
 
علاوه بر اقدامات ایمنی متناسب با سن، این اقدام شامل تدابیری برای مقابله با سوءاستفاده‌های جنسی، آزار و اذیت، انتشار محتوای توهین‌آمیز و همچنین اقداماتی برای جلوگیری از انتشار محتوای ترویج‌دهنده اختلالاتی، چون خودکشی یا اختلالات غذایی است. 
 
وزیر علوم، نوآوری و فناوری انگلیس گفت: جهان آنلاین مزایای شگفت‌انگیزی برای کودکان و نوجوانان به ارمغان می‌آورد و آموزش و زندگی اجتماعی آنها را غنی می‌سازد، اما این تجربیات باید در محیطی انجام شود که از ابتدا ایمنی در آن لحاظ شده باشد، نه اینکه به عنوان یک اولویت ثانویه به آن نگاه شود. 
 
«پیتر کایل» افزود: تحقق این هدف اولویت ماست.
 
قوانین جدید درباره ایمنی برخط کودکان
 
سکو‌های دیجیتال به خاطر تأثیرشان بر کودکان و جوانان تحت نظارت بیشتری قرار گرفته‌اند و قوانین جدیدی در حال اجراست. قانون ایمنی آنلاین انگلیس، مجموعه‌ای از قوانین است که در سال ۲۰۲۳ تصویب شده و از سکو‌ها می‌خواهد که از دسترسی کودکان به محتوای مضر جلوگیری کنند. نهاد‌های نظارتی هم در حال کار بر روی اجرای این قوانین هستند. 
 
نهاد قانون‌گذار در انگلیس قادر خواهد بود اقداماتی علیه شرکت‌هایی که از قوانین جدید پیروی نمی‌کنند، انجام دهد و جریمه‌هایی به مبلغ ۱۸ میلیون پوند (۲۱/۵ میلیون یورو) یا ۱۰ درصد از درآمد جهانی آنها (بسته به اینکه کدام‌یک بیشتر است) اعمال کند.
 
در اتحادیه اروپا، قانون خدمات دیجیتال (DSA) از سکو‌های بزرگ می‌خواهد که خطرات ناشی از این شبکه‌ها برای کودکان و نوجوانان را ارزیابی کرده و اقداماتی را برای تضمین سطح بالایی از حریم خصوصی، ایمنی و امنیت نوجوانان انجام دهند.
 
کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که سکو‌های برخط تا سال آینده دستورالعمل‌های خاصی برای حفاظت از کاربران کودک و نوجوان ذیل این قانون دریافت کنند. 
 
سال گذشته، دکتر «ویوک مورتی» سخنگوی اصلی دولت آمریکا در امور بهداشت عمومی در یک بیانیه اعلام کرد که دلایل کافی وجود دارد که نشان می‌دهند رسانه‌های اجتماعی عامل آسیب‌رسیدن به سلامت روان کودکان و نوجوانان است. 
 
همچنین قانونی در مورد ایمنی برخط کودکان در کنگره آمریکا در حال بررسی است. «جینا ریموندو» وزیر بازرگانی آمریکا هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به مبارزه با بهره‌برداری برخط از کودکان و نوجوانان متعهد هستیم و این توافق تاریخی به ما کمک خواهد کرد تا امکانات را برای حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی توسعه دهیم.
 
در بیانیه مشترک انگلیس و آمریکا تاکید شده که این دو کشور از رسانه‌های اجتماعی می‌خواهند در تلاش‌های خود برای حفاظت از کودکان و نوجوانان، سریع‌تر و بیشتر عمل کنند، با اقدامات فوری و استفاده مداوم از منابع موجود، راه‌حل‌های نوآورانه‌ای را توسعه دهند و اطمینان حاصل کنند که تدابیر مناسبی برای حفظ حریم خصوصی کاربران و آزادی بیان آنها وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)