• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

انگلیس و آمریکا کارگروه ایمنی برخط کودکان تشکیل می‌دهند

یورونیوز نوشت: انگلیس و آمریکا در حال ایجاد یک گروه کاری مشترک در زمینه ایمنی برخط کودکان و نوجوانان هستند.

انگلیس و آمریکا کارگروه ایمنی برخط کودکان تشکیل می‌دهند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از یورونیوز، هدف این کارگروه تشویق شرکت‌های فناوری به افزایش شفافیت و درک بهتر تأثیر فناوری بر کودکان و نوجوانان است.
 
این کارگروه برای پیشبرد اهداف مشترکی که در بیانیه جدید مشترک دو کشور درباره بهبود حفاظت‌های دیجیتال برای کودکان و نوجوانان مطرح شده، تشکیل شد. 
 
نظرسنجی‌ها درباره استفاده از رسانه‌های اجتماعی در هر دو کشور نشان داده که تقریباً ۶ نفر از هر ۱۰ نوجوان از برنامه‌های تیک‌تاک، اسنپ‌چت و اینستاگرام استفاده می‌کنند. بیانیه مشترک این دو کشور به مزایای فناوری اشاره کرده، اما در عین حال متذکر شده که شرکت‌های مالک شبکه‌های اجتماعی مسئولیت دارند تا از «امنیت و حریم خصوصی کودکان و نوجوانان» محافظت کنند.
 
علاوه بر اقدامات ایمنی متناسب با سن، این اقدام شامل تدابیری برای مقابله با سوءاستفاده‌های جنسی، آزار و اذیت، انتشار محتوای توهین‌آمیز و همچنین اقداماتی برای جلوگیری از انتشار محتوای ترویج‌دهنده اختلالاتی، چون خودکشی یا اختلالات غذایی است. 
 
وزیر علوم، نوآوری و فناوری انگلیس گفت: جهان آنلاین مزایای شگفت‌انگیزی برای کودکان و نوجوانان به ارمغان می‌آورد و آموزش و زندگی اجتماعی آنها را غنی می‌سازد، اما این تجربیات باید در محیطی انجام شود که از ابتدا ایمنی در آن لحاظ شده باشد، نه اینکه به عنوان یک اولویت ثانویه به آن نگاه شود. 
 
«پیتر کایل» افزود: تحقق این هدف اولویت ماست.
 
قوانین جدید درباره ایمنی برخط کودکان
 
سکو‌های دیجیتال به خاطر تأثیرشان بر کودکان و جوانان تحت نظارت بیشتری قرار گرفته‌اند و قوانین جدیدی در حال اجراست. قانون ایمنی آنلاین انگلیس، مجموعه‌ای از قوانین است که در سال ۲۰۲۳ تصویب شده و از سکو‌ها می‌خواهد که از دسترسی کودکان به محتوای مضر جلوگیری کنند. نهاد‌های نظارتی هم در حال کار بر روی اجرای این قوانین هستند. 
 
نهاد قانون‌گذار در انگلیس قادر خواهد بود اقداماتی علیه شرکت‌هایی که از قوانین جدید پیروی نمی‌کنند، انجام دهد و جریمه‌هایی به مبلغ ۱۸ میلیون پوند (۲۱/۵ میلیون یورو) یا ۱۰ درصد از درآمد جهانی آنها (بسته به اینکه کدام‌یک بیشتر است) اعمال کند.
 
در اتحادیه اروپا، قانون خدمات دیجیتال (DSA) از سکو‌های بزرگ می‌خواهد که خطرات ناشی از این شبکه‌ها برای کودکان و نوجوانان را ارزیابی کرده و اقداماتی را برای تضمین سطح بالایی از حریم خصوصی، ایمنی و امنیت نوجوانان انجام دهند.
 
کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که سکو‌های برخط تا سال آینده دستورالعمل‌های خاصی برای حفاظت از کاربران کودک و نوجوان ذیل این قانون دریافت کنند. 
 
سال گذشته، دکتر «ویوک مورتی» سخنگوی اصلی دولت آمریکا در امور بهداشت عمومی در یک بیانیه اعلام کرد که دلایل کافی وجود دارد که نشان می‌دهند رسانه‌های اجتماعی عامل آسیب‌رسیدن به سلامت روان کودکان و نوجوانان است. 
 
همچنین قانونی در مورد ایمنی برخط کودکان در کنگره آمریکا در حال بررسی است. «جینا ریموندو» وزیر بازرگانی آمریکا هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به مبارزه با بهره‌برداری برخط از کودکان و نوجوانان متعهد هستیم و این توافق تاریخی به ما کمک خواهد کرد تا امکانات را برای حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی توسعه دهیم.
 
در بیانیه مشترک انگلیس و آمریکا تاکید شده که این دو کشور از رسانه‌های اجتماعی می‌خواهند در تلاش‌های خود برای حفاظت از کودکان و نوجوانان، سریع‌تر و بیشتر عمل کنند، با اقدامات فوری و استفاده مداوم از منابع موجود، راه‌حل‌های نوآورانه‌ای را توسعه دهند و اطمینان حاصل کنند که تدابیر مناسبی برای حفظ حریم خصوصی کاربران و آزادی بیان آنها وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)