• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۵۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ناوگروه ۸۶ نداجا آمریکا را تحقیر کرد

ارشد نظامی ارتش در استان هرمزگان در آیین گرامیداشت اولین سالروز بازگشت غرورآفرین ناوگروه ۸۶ به میهن، اعزام ناوگروه ۸۶ به مأموریت اقتدار ۳۶۰ در نظم جدید جهانی را ضامن اقتدار نظام اسلامی دانست و افزود: ناوگروه ۸۶ آمریکا را تحقیر کرد.

*** ناوگروه ۸۶ نداجا آمریکا را تحقیر کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، همزمان با فرارسیدن ۲۷اردیبهشت ماه سالروز ورود ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندرمکران از مأموریت یک دور گردش پیرامون کره زمین، مراسمی با حضور فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی هرمزگان و فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش در منطقه یکم دریایی امامت برگزار شد.

در این مراسم ارشد نظامی ارتش در استان هرمزگان و جانشین قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا حرکت بزرگ ناوگروه ۸۶ را فاتح قله‌های عزتمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: دور افتخار و اقتدار ناوگان نظامی ایران اسلامی گرداگرد کره زمین، با ابعاد و اهداف از پیش تعیین شده، دارای تاثیرات بسیار چشمگیر و عزت آفرین در سطح بین الملل و منطقه بود و این مهم عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران را در مرز‌های دریایی هزاران کیلومتر جابه جا کرد.

امیر دریادار دوم مقدم، حضور جوانان برومند ایران اسلامی در ناوگروه ۸۶ که توانستند برای اولین بار در تاریخ ایران زمین با ناو شکن تمام ایرانی دنا کره زمین را دور بزنند، در راستای جامه  عمل پوشاندن به فرمان ولی امر زمان خود و بیانیه گام دوم انقلاب توصیف کرد و گفت: ناوگروه ۸۶ توانست با اهتزاز پرچم مقدس ایران اسلامی در عمق اقیانوس‌ها، پیام صلح و دوستی ملت شریف و نجیب ایران را به دنیا مخابره کنند.

ارشد نظامی ارتش در هرمزگان افزود: با حضور ناوگروه ایرانی در ۷ دریا، ۳ اقیانوس، ۵ تنگه راهبردی و استقرار در بنادر ۳ قاره جهان، پیام خودکفایی، خوداتکایی جمهوری اسلامی ایران در علم، در فناوری، در صنعت دریایی و در قدرت نظامی دریایی که مولفه اصلی و تاثیرگذار قدرت دریایی است، برای جهانیان به نمایش گذاشت.
جانشین قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا اظهار داشت: حضور در این مأموریت طولانی و دشوار شایستگی‌های صنعت کشتی‌سازی نیروی دریایی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و علم و دانش فرزندان شایسته ایران را در یکی از پیچیده‌ترین و دشوارترین عرصه‌های دریانوری به اثبات رساند.

امیر دریادار دوم مقدم دریانوردی در اقیانوس‌ها و عبور از طوفان‌های سهمگین اقیانوسی را نشان از حضور کارکنانی با اراده و ایمان، شجاع، وطن پرستی، متخصص و با تجربه دانست و گفت: معنی این مهم این است که فقط یک ابر قدرت دریایی می‌تواند اینگونه باشد.

ارشد نظامی ارتش در هرمزگان گفت: ماموریت ناوگروه ۸۶ یک سفر یا دریانوردی عادی نبود بلکه هم اقتدار دریایی و هم اقتدار علمی، صنعتی و فناوری ایران را به نمایش گذاشت.
ارشد نظامی ارتش در هرمزگان موفقیت ناوگروه رزمی ۸۶ نداجا را گام اساسی و تاریخی در مسیر سیادت و آقایی ملت ایران تصریح کرد و گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعزام ناوگروه ۸۶ رزمی به ماموریت اقتدار ۳۶۰ در نظم جدید جهانی، اقتدار نظام اسلامی را روی موج دریا‌ها و اقیانوس‌ها به نمایش گذاشت و آمریکا را تحقیر کرد.

امیر دریادار دوم مقدم ابراز امیدواری کرد: این سرآغاز تاریخ جدید برای تولید و رشد قدرت دریای جمهوری اسلامی ایران است که با این گونه ماموریت‌ها آغاز شده و با قدرت و اقتدار ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)