• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

قطب فناوری سلامت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می‌شود

بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، قطب فناوری سلامت در این دانشگاه راه اندازی می‌شود.

بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، قطب فناوری سلامت در این دانشگاه راه اندازی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکترعلیرضا رهایی در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت؛ به استقبال دانشگاه برای توسعه همکاری با صنعت اشاره کرد و گفت: این همکاری با مجموعه‌های ذی نفع از جمله انجمن‌ها، شرکت‌های دانش بنیان یا مجموعه‌هایی که به صورت مستقل با سلامت و شرکت‌های مرتبط دخیل هستند، صورت می‌گیرد تا بر این اساس باب همکاری باز شود.
وی گفت: در موضوع تفاهم نامه فوق نیز مطرح شده است تا افرادی از دو طرف به عنوان نماینده موضوع را پیگیری کنند، دکتر حمید کشوری که از همکاران با سابقه حوزه سلامت هستند و در دانشکده مهندسی پزشکی و پژوهشکده سلامت دانشگاه نیز فعالیت‌های گسترده دارند به عنوان نماینده دانشگاه در این زمینه معرفی می‌شوند و سایر همکاران نیز در کنار ایشان فعالیت خواهند کرد تا تیم فعالی از طرف دانشگاه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم شرکت‌های دانش بنیانی که در این زمینه فعال هستند را با یکدیگر مرتبط کنیم تا زمینه‌ای برای فعالیت‌های تخصصی گسترده فراهم شود تا اساتید، پژوهشگران و دانشجویان نیز در کنار این جمع قرار گیرند تا یک همکاری نمونه و موثری شکل بگیرد.
رئیس پژوهشکده سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: واقعیت این است که ظرفیت‌های دو طرف برای انجام تفاهم نامه فوق جدی و واقعی است بر این اساس، اگر این ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر قرار بگیرند موجب برکات جدی ترمی‌شود. در واقع مدیریت این همکاری بسیار مهم است.
کشوری همچنین یادآور شد: امیدوارم در این دوره، این همکاری به صورت جدی و واقعی‌تر باشد. قطعا ارتباط دانشگاه با شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند باعث برکات زیادی شود دانشکده مهندسی پزشکی در این زمینه همکاری‌های خود را به بهترین شکل انجام خواهد داد.
دکتر شاهرخ مهدوی دبیر و عضو هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت نیز در این مراسم تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه، انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت با کمک دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌تواند قطب فناوری سلامت را تاسیس و اجرایی کند. چرا که تجارب دانشگاه با تجارب صنعت با اهدافی، چون اشتغال جوانان و ارائه طرح‌های فناورانه، نوآورانه به صنعت و رفع نیاز‌های صنعت در حوزه سلامت در کنار هم قرار می‌گیرد.
وی تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه در یک مدت کوتاه ساز و کار اجرایی همکاری فوق آماده خواهد شد و طبق این برنامه همکاری، قطب فناوری سلامت را با مشارکت طرفین راه اندازی خواهیم کرد.
این تفاهم نامه‌ در راستای سیاست‌های راهبردی کلان و نقشه جامع علمی کشور با هدف توسعه فناوری‌های نوین سلامت و بومی سازی و کمک به فناوران سلامت برای تجاری سازی این محصولات، همکاری برای جذب، رشد و شتاب دهی واحدهای فناور حوزه سلامت بین دکتر علیرضا رهایی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و حسین وطن پور رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تهران به امضا رسید.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور ایجاد قطب فناوری و نوآوری سلامت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاراته قهرمانی جهان؛ دومین برد پیاپی اباذری در قاهره
حضور پزشکان متخصص در شهر دوزه شهرستان جهرم
حیدری با یک برد و ۲ شکست از مسابقات کاراته جهان کنار رفت
کشف گنج ۸۰۰ میلیارد تومانی در مشهد صحت ندارد
برگزاری یادواره شهدا در روستای آهنگری ممسنی
حماس خواستار اعمال مجازات‌های بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی شد
آینده ایران را فناوری‌های ساخته‌شده در داخل می‌سازند
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
استقبال امامان جمعه شهر های مختلف استان از طرح ایران جان ،گلستان ایران
رونمایی از کتاب «او اولین بود» در آران و بیدگل
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی پیکان مقابل ملوان بندر انزلی
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار به مناسبت روز نیروی دریایی
آغاز به کار نخستین همایش کشوری رویکردهای نوین آموزش علوم پزشکی در بابل
برپایی آیین وحدت‌بخش نماز جمعه در کردستان
نفس‌های شهر در دود فرسودگی
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
برگزاری میز خدمت قوه قضائیه در محل برگزاری نماز جمعه تهران
فردا ادارات و‌ دانشگاه های البرز دایر و‌ مقطع ابتدایی غیر حضوری است
سخنان اخیر مقام معظم رهبری از موضع اقتدار بود و عزت در آن موج می‌زد.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)