• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۶۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
خوزستان » اقتصادی

توسعه روابط اقتصادی خوزستان و عربستان با تشکیل کارگروه تجاری مشترک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: کارگروه ارتباط تجاری میان خوزستان و عربستان به منظور تقویت و توسعه روابط اقتصادی تشکیل می‌شود.

توسعه روابط اقتصادی خوزستان و عربستان با تشکیل کارگروه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی در نشست کارگروه برقراری روابط اقتصادی و تجاری با کشور عربستان در محل اتاق بازرگانی اهواز گفت: اتاق بازرگانی اهواز در حال تشکیل کارگروه ارتباط تجاری میان خوزستان و عربستان است که این اقدام دستاورد‌های سازنده‌ای را در روابط اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به کار‌های خوب برای تقویت ارتباط تجاری میان خوزستان و کشور عراق، افزود: با کشور عراق به عنوان یکی از مناطق مورد هدف تجارت و صادرات خوزستان تفاهم‌ نامه‌های خوبی برای تسهیل در امر صادرات و ورود ارز بازرگانان خوزستانی به استان انجام شده است که امیدواریم مشابه این روند را با کشور عربستان دنبال کنیم.

شهلا عموری، نائب رئیس اول اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با عنوان اینکه مرز شلمچه یکی از مرز‌های ترانزیتی عراق با خوزستان و ایران است، ادامه داد: از این ظرفیت و بستر می‌توان برای صادرات کالا به کشور عربستان استفاده کرد.

وی می‌گوید: روابط سیاسی عربستان و ایران اخیر ساز و کار جدی تری گرفته و همین موضوع باعث شده تا اتاق بازرگانی اهواز آمادگی خود برای راه‍ اندازی اتاق مشترک ایران و عربستان را به اتاق ایران اعلام کرد.

عموری اضافه کرد: ایجاد اتاق‌های مشترک در استان‌ها به دلیل ملی بودن این موضوع امکان‌پذیر نیست، به همین دلیل استاندار خوزستان برای دریافت این مجوز با مجموعه‌های تصمیم گیرنده ملی نامه‌نگاری کند تا مجوز‌های لازم در این خصوص دریافت شود، این درحالی است که امکان انعقاد تفاهم‌نامه با هدف همکاری‌های مشترک یا خواهرخواندگی با استان‌هایی از دیگر کشور‌ها فراهم است.

ایجاد ارتباط تجاری با کشور عربستان نیازمند حمایت دولت

محمد نجفیان، دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز گفت: بعد از گشایش ارتباط سیاسی ایران و عربستان، اتاق بازرگانی اهواز آمادگی خود را برای برقراری ارتباط تجاری با این کشور اعلام کرد.

وی افزود: قرار بود نمایشگاه توانمندی صادرات ایران در عربستان با مشارکت خوزستان برپا شود، ولی هنوز این امکان فراهم نشده است.

نجفیان با اشاره به اینکه تعاملات سیاسی با کشور عربستان همچنان در اولویت است، ادامه داد: به همین دلیل نیاز است برای ایجاد ارتباط اقتصادی و تجاری با عربستان نشستی با سفیر این کشور برگزار شود.

وی با اظهار اینکه عربستان شرایط خاصی برای برقراری ارتباط تجاری دارد، اضافه کرد: برای ایجاد ارتباط تجاری با کشور عربستان نیاز به حمایت و کمک دولت است به عنوان مثال دولت می‌تواند در اعزام هیات تجاری به کشور عربستان حمایت کند.

نجفیان می‌گوید: پیشنهاد می‌شود که کارگروهی همچون کارگروه ارتباط تجاری با کشور بلاروس در استان تشکیل شود.

به گفته دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز؛ در فروردین و اردیبهشت ماه سال آینده هیات‌های تجاری خوزستان و بلاروس به ۲ منطقه سفر خواهند کرد و تفاهم‌نامه همکاری تجاری منعقد خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه روابط تجاری خوزستان و عربستان، گفت: این کارگروه راهکار‌های لازم برای ایجاد ارتباط تجاری فعالان اقتصادی استان با این کشور را ارائه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داوری حرفه‌ای در کشور احیا شده و به‌سرعت در حال توسعه است
برخورد با درخت در سمیرم دو فوتی و مصدوم داشت
تشییع دو شهید گمنام در زنجان فردا در سالروز شهادت بی بی دو عالم
اسناد مالکیت چندین اثر تاریخی در فارس صادر شد
توزیع هزار دست لباس گرم بین پاکبانان خدوم یزدی
پایان رقابت‌های فوتسال پیشکسوتان کشور در آبادان
۴۹ سورتی پرواز بالگرد‌های هلال‌احمر در آتش سوزی جنگل‌های الیت
دیدار بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان
بهره برداری از ۵ درمانگاه مهر ولایت در آذربایجان غربی
افزایش ۶۰ درصدی صید ماهیان استخوانی در گیلان
رای اصلاحی دعوی پرسپولیس به طرفیت داور بازی
اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
رزمایش جهادگران فاطمی ۵
سرمایه گذاری ۶۴ میلیون دلاری در واحدتولید آب اکسیژنه در ارومیه
بهره برداری از پارکینگ طبقاتی مجتمع تجاری عقیق دزفول
تأکید بر ضرورت تسریع مرمت مسجد امام اصفهان
تحقیقات برای شناسایی عامل آتش‌سوزی الیت ادامه دارد
پلاک کوبی هزار اصله درخت در طرح شجره طیبه در خراسان جنوبی
تقویت ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی در دهه نخست آذر
نقش آفرینی داوری حرفه‌ای در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)