• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۶
بین الملل » تحلیلی
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی:

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، درباره حمله حزب الله به پایگاه هوایی میرون رژیم صهیونیستی گفت: دشمن از این حمله، پیام خوبی دریافت کرده است.

 به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه ارتش این رژیم، خسارت‌های حمله حزب الله لبنان به پایگاه میرون را پنهان می‌کند، درباره توانایی‌های حزب الله ابراز نگرانی کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 اذعان تل آویو به اصابت موشک ها به پایگاه هوایی میرون و آسیب دیدن این پایگاه
به گزارش شبکه تلویزیونی ”المیادین“، رسانه های اسرائیلی اعلام کردند یک روز پس از انتشار ویدئوی حزب الله لبنان از حمله موشکی این گروه به پایگاه هوایی میرون در شمال فلسطین اشغالی، ارتش اسرائیل اعتراف کرد که پایگاه هوایی میرون (به عنوان تنها مرکز مدیریت، نظارت و کنترل هوایی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی) هدف حمله موشکی قرار گرفته و آسیب دیده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

رسانه‌های رژیم صهیونیستی: ارتش خسارت‌ها در پایگاه میرون را پنهان می‌کند
رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه ارتش این رژیم، خسارت‌های حمله حزب الله لبنان به پایگاه میرون را پنهان می‌کند، درباره توانایی‌های حزب الله ابراز نگرانی کردند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه المیادین، رسانه‌های اسرائیلی درباره توانمندی‌های حزب الله به ویژه پس از عملیات حمله به پایگاه نیروی هوایی «میرون» هشدار دادند.

رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله از ابتدای جنگ، هدف «کور کردن سامانه‌های اسرائیلی در منطقه شمال» را تعیین کرده است.

نوعام امیر تحلیلگر امور نظامی کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل گفت: «توانایی‌های حزب الله باید برای ما به ویژه پس از عملیات اخیر، به شدت نگران کننده باشد. ارتش درباره میزان خسارت‌ها به سامانه‌های اطلاعاتی در پایگاه هوایی میرون، پنهان کاری می‌کند. زیرا ارتش نمی‌خواهد هیچ توضیحی درباره نتایج این حمله در اختیار نصرالله قرار دهد.»

رسانه‌های اسرائیلی حمله مقاومت اسلامی لبنان به پایگاه میرون را «ارتقای سطح حملات» توصیف و تاکید کردند این حمله از نظر مقدار اطلاعاتی که حزب الله از مکان‌های بسیار راهبردی اسرائیل در اختیار دارد، نگران کننده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

عباس فنیش تحلیلگر لبنانی پیش از این اطلاعاتی را درباره جزئیات عملیات مقاومت اسلامی در حمله به پایگاه هوایی میرون، بیان کرده بود.

فنیش گفت: مقاومت به عمد، در روز این پایگاه را هدف قرار داد. این عملیات در اوج تمرکز اطلاعاتی و پرواز گسترده پهپاد‌های اسرائیلی در آسمان جنوب لبنان اجرا شد که بیانگر میزان قدرت مقاومت در فراتر رفتن از همه ابزار‌های شناسایی اسرائیل است. این حمله به صورت مشترک با توپخانه و موشک‌های هدایت شونده صورت گرفت و رزمندگان در آن، از موشک‌های هدایت شونده با برد بیشتر استفاده کردند که به دقت به اهداف اصابت می‌کند و قدرت تخریبی زیادی دارد.
ستاد تبلیغات جنگ مقاومت اسلامی لبنان پیش از این، تصاویری را از عملیات هدف قرار دادن پایگاه هوایی میرون اسرائیل منتشر کرده بود که اصابت دقیق راکت‌ها و موشک‌ها به این پایگاه را نشان می‌دهد. این حمله نخستین پاسخ حزب الله به جنایت اسرائیل در ترور صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ضاحیه جنوب بیروت بود.

نبیه بری: دشمن صهیونیست از حمله به پایگاه میرون، پیام خوبی دریافت کرده است
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، روز یکشنبه درباره حمله حزب الله به ”پایگاه هوایی میرون“ رژیم صهیونیستی گفت: دشمن از این حمله، پیام خوبی دریافت کرده است.

نبیه بری افزود: رفتار دیوانه واری که از دو روز پیش شاهد آن هستیم، نشان دهنده درد شدیدی است که به دشمن صهیونیست در نتیجه حمله حزب الله وارد شده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

 کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد بر اثر حمله موشکی دو روز قبل حزب‌الله، آسیب بزرگی به پایگاه میرون وارد شده‌است.

 یدیعوت آحارانوت نوشت: حزب‌الله موفق شد که ضرر‌هایی به زیرساخت‌های سامانه‌های رصد در پایگاه میرون وارد کند.

 رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد ارتش اجازه اعلام این خبر را داده که پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)