• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴
سیاسی » عمومی

وحیدی:علت انفجار حادثۀ تروریستی کرمان در حال بررسی است

وزیر کشور گفت: علت انفجار حادثۀ تروریستی کرمان درحال بررسی است و مردم به شایعات توجه نکنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، احمد وحیدی وزیر کشور  در ارتباط زنده با شبکه خبر درباره  حادثۀ تروریستی کرمان  گفتگو کرد .

وحیدی: این حادثه همان طور که مطلع شدند ملت عزیزمان ساعت ۳ بعدازظهر اولین انفجار اتفاق می‌افتد و وقتی که مردم دیگر و سایر زائران می‌آیند به کمک کسانی که دچار مصدومیت شده بودند و جمع می‌شوند انفجار دوم اتفاق می‌افتد که حدوداً ۳ و ۲۰ دقیقه انفجار دوم بود. عمده شهدا و مجروحان ما هم در همین انفجار دوم دچار حادثه می‌شوند و بعد از آن با حضور امدادگران، هلال احمر، اورژانس منطقه مجروحان به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند و پیکر پاک شهدا هم منتقل می‌شوند.

اوضاع در شهر کرمان در حال حاضر عادی است و اوضاع تحت کنترل است 

وحیدی: اکنون اوضاع در شهر کرمان عادی است و همه چیز در کنترل نیرو‌های انتظامی و امنیتی است و آرامش کامل برقرار است، البته آمار شهدای ما بالغ بر ۱۰۰ نفر باشد، مجروحان عزیزمان هم هستند که در بیمارستان‌ها اکنون مورد مداوا و مراقبت قرار دارند.این توطئه جدید و کاری که امروز اتفاق افتاد ادامه همان توطئه‌هایی بود که این‌ها مدت‌ها به دنبالش بودند و در مراسم‌های مختلف هم تلاش کردند این انفجار‌ها را رقم بزنند که با هوشیاری و قدرت نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی این‌ها مورد هدف قرار گرفتند و جمعی دستگیر و جمعی کشته شدند، ولی این دو مورد که امروز اتفاق افتاد مدت بسیار زیادی است که این‌ها تلاش کردند و ناموفق بودند، طبیعتاً پاسخ مقتدرانه و کوبنده دستگاه‌های امنیتی و نظامی و انتظامی در کوتاهترین مدت به دنبال آن‌ها خواهد بود. این عمل بزدلانه و جنایت کوری که انجام شد علیه کسانی بود که عشق شان و راهشان این بود که گرامی بدارند آن اسطوره مقاومت شان را و آن سردار دل‌ها و کسی که حماسه ملی برای آن‌ها آفریده بود و نماد قدرت ملی بود، نخواستند و نمی‌پسندند که این سیلی را که از محور مقاومت خوردند و دلخورند از ضرباتی که دریافت می‌کنند، این را با کودکان و زنان و کسانی که هیچ گناهی نداشتند الا عشق به بهترین مجاهدشان که این روز‌ها سالگرد شهادت این شهید بود.

پاسخی قاطعانه خواهیم داد

وحیدی: طبیعتاً همه چیز در کنترل است، نگرانی نداشته باشند، مردم عزیز ما و نیرو‌های نظامی، انتظامی ما هوشیار هستند و ان شاءالله سیلی محکمی به کسانی که چنین جنایتی را مرتکب شدند خواهد زد و امیدواریم که این مسیر طوفنده مردم عزیز ما همچنان پررهرو است و آن‌ها اشتباه فکر می‌کنند که با این کار‌های بزدلانه و کار‌های کور عزم ملت ما را تضعیف کنند، ملت ما بحمدلله هوشیار، بیدا، مستقیم و با قامت استواری که دارد ان شاءالله این حرکت عظیم انقلاب ما به جلو می‌رود، کار‌ها در کنترل است، دستگاه‌های امدادرسان و وزارت بهداشت، هلال احمر، اورژانس همه مشغول خدمت رسانی هستند، دستگاه‌های اطلاعاتی - امنیتی هم در منطقه حضوری کامل دارند و نگرانی ان شاءالله نخواهد بود.

سوال: فقط نوع انفجار چگونه بوده، عامل انتحاری بوده یا کیف یا بسته‌های انفجاری که الان در فضای مجازی مطرح شده، مشخص شده است؟
وحیدی: این در حال بررسی است اطلاعاتی ما داریم، ولی فکر کنم بهتر است که ما قطعی که شد به استحضار مردم عزیزمان برسانیم. من خواهش می‌کنم که به شایعات توجه نشود و نهایتاً دشمن تلاش می‌کند که عملیات روانی انجام دهد، همه عزیزان مراقبت کنند و گوش به شایعات ندهند و این‌ها از مسیر رسانه ملی از طریق مقامات مسئول اطلاعات لازم به استحضار ملت عزیزمان خواهد رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)