• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۱۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

برگزاری بیش از هزار تجمع و راهپیمایی در نقاط مختلف کشور به مناسبت ۱۳ آبان

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: پویش دنیای بدون تاریکی، دنیای بدون آمریکا در راهپیمایی امروز در بیش از هزار تجمع و راهپیمایی در نقاط مختلف کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما شبکه سراسری خبر در برنامه سلام خبرنگار خود با حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره راهپیمایی ۱۳ آبان امروز گفت و گویی کرد.برگزاری بیش از هزار تجمع و راهپیمایی در نقاط مختلف کشور بمناسبت ۱۳ آبان

سوال: در مورد جزئیات برنامه امروز بفرمایید، شعار امسال نظم نوین جهانی با نسل آرمانی است؟
حجت الاسلام محمودی: روز ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است که در حقیقت سه تا مناسبت مهم را در خودی جای داده است، سالروز تبعید حضرت امام در سال ۴۳ به خاطر اعتراض حضرت امام به کاپیتولاسیون آمریکایی، شهادت شهدای دانش آموز در سال ۵۷ در خیابان‌های تهران به دست رژیم شاه و در نهایت سال ۵۸ تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام که این سه تا مناسبت در تقویم به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ثبت شده است. امروز سراسر ایران اسلامی شاهد خروش و شور و شعور انقلابی مردم خواهد بود، چرا که انگیزه حضور مردم را امسال اتفاقاتی مضاعف کرده، این بحث جنایات رژیم غاصب صهیونیستی که عمال آمریکا هستند و آمریکا دارد مستقیماً این جنایات را هدایت می‌کند و حمایت از ملت مظلوم غزه و فلسطین که این روز‌ها در شدیدترین شرایط تحت ظلم رژیم غاصب هستند در این راهپیمایی امروز ان شاءالله مردم با این نگاه‌ها و با این انگیزه‌ها حضور پرشورتری دارند. بیش از هزار نقطه کشور امروز تجمع و راهپیمایی برگزار می‌شود، همه  قشرها می‌آیند خصوصاً دانش آموزان عزیز، جوانان عزیز که امروز روز دانش آموز نامگذاری شده، قطعاً خیل عظیم جوانان و نوجوانان دانش آموز، دانشجو، طلاب،  قشرهای مختلف امروز در صحنه حاضر خواهند بود و یک ۱۳ آبان تاریخی رقم می‌خورد.
سوال: از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود؟
حجت الاسلام محمودی: بله مراسم در تهران از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود از میدان فلسطین و به صورت راهپیمایی حرکت می‌کنند به سوی لانه جاسوسی سابق آمریکا در خیابان آیت الله طالقانی که برنامه‌های مختلف و جذابی پیش بینی شده که ان شاءالله امروز اجرا خواهد شد و یقیناً همکاران شما که همیشه ما در حوزه مراسم مزاحم عزیزان بودیم و پای مراسم بودند امروز این جلوه‌های حضور را به نمایش می‌گذارند و خواهند گذاشت، جلوه‌های ویژه مثلاً از میدان فلسطین امروز عده‌ای از مادران با کالسکه با بچه هایشان حرکت می‌کنند به یاد مادران فلسطینی و بچه‌های فلسطینی و در این مسیر راهپیمایی غرفه‌های فرهنگی، ایستگاه‌های فرهنگی، اجرای‌های گروه‌های سرود و کار‌هایی که جذابیت دارد، ایستگاه‌های ویژه کودکان و نوجوانان، لذا هم تهران هم کل کشور و بحمدلله پیش بینی‌های خوبی صورت گرفته و ان شاءالله با حضور باشکوه مردم این جلوه‌های ویژه را رسانه‌ها رصد و ثبت خواهند کرد.
سوال: یک پویش هم دارید که با راهپیمایی امروز برگزار می‌شود، پویش دنیای بدون تاریکی، دنیای بدون آمریکا، در خصوص این پویش هم توضیح می‌فرمایید؟
حجت الاسلام محمودی: بله، در قالب این پویش و مسابقاتی که طراحی شده در قالب‌های هنری، فراخوان‌هایی که داده شده برای همه  قشرها خصوصاً جوانان و دانش آموزان عزیز در حوزه‌های مختلف هنری بیایند و آثار خودشان را ارائه دهند و بالاخره این مفاهیم و مضامین انقلابی در قالب هنر مطرح شود حالا شعر است، دست نوشته است، کاریکاتور است، این‌ها موضوعاتی است که ماندگار می‌کند یک واقعیت را، در این پویش‌ها مطرح شده و درخواست شده ان شاءالله دانش آموزان عزیز حضور پیدا کنند و همچنین اتفاق دیگری که اتفاق می‌افتد و کار بسیار ارزشمندی است شکایت حقوقی ملت ایران از حاکمان آمریکاست، آمریکا در طول چند دهه اخیر خیلی به ملت ایران ظلم کرده، به تعبیر مقام معظم رهبری ظلم آمریکا هم از تسخیر لانه جاسوسی به بعد نبوده، سابقه داشته از کودتای ۲۸ مرداد. این‌ها باید یک جایی مورد توجه قرار بگیرد و امروز یک شکایت حقوقی تنظیم شده که در مسیر راهپیمایی مردم امضا می‌کنند و ان شاءالله حقوقدانان خوب کشورمان دنبال کنند در مجامع بین المللی، در محاکم قضایی داخلی، بالاخره یک روزی باید این آمریکایی‌ها محاکمه شوند حالا آن جنایاتی است که در گذشته در حق ملت ایران رخ داده، امروز هم که در فلسطین جنایاتشان را دنیا می‌بینند و واقعاً اگر وجدان‌های بیدار در دنیا بخواهند کاری کنند حداقل کار این است که باید همه دست به دست هم بدهند، سران آمریکا و سران صهیونیست را به پای میز محاکمه بکشند و در واقع به این جرایم رسیدگی شود، لذا این‌ها کار‌هایی است که در قالب پویش، در قالب شکایت، کار‌های نو و جذابی است که بحمدالله طراحی شده در مجموعه‌های مختلف، خود آموزش و پرورش، مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سایر مجموعه ها، الحمدلله امسال واقعاً اتفاقات خوبی رقم خورده و امیدوارم ان شاءالله با استقبال خوب جوانان و نوجوانانی که همیشه خلاق بودند، همیشه آثار خوب، یقیناً امروز در این مسیر راهپیمایی جلوه‌های ویژه اش را خواهیم داد که خلاقیت‌های جوانان و آنچه که با زبان جوانان است و با هنر این جوانان می‌آید مطرح می‌شود و در واقع پیام شان را با این آثار به دنیا منتقل می‌کنند.
سوال: جمع بندی بفرمایید؟
حجت الاسلام محمودی: واقعاً من می‌خواهم عرض کنم که امروز روز مهمی است گاهی از مواقع یک مقاطعی است که حضور انسان، تلاش و برنامه ریزی یک فرد و اثرگذاری اش می‌تواند ماندگار باشد، امروز فریاد فلسطین بلند است، امروز دنیا بر علیه اسرائیل دارد فریاد می‌زند، امروز اوج نفرت از دنیای استکبار را در سراسر کره زمین ما شاهد هستیم یقیناً مردم عزیزی که الان صدای من را می‌شنوند می‌دانند، الحمدلله مردم ایران بصیر و آگاه هستند، حضورشان، قدم گذاشتن به میدان، آمدن به راهپیمایی، یک پرچم را برافراشتن، یک پیام را به دنیا منتقل کردن امروز هم یک عبادت است بر مبنای آیات قرآن و هم یک حرکت تأثیرگذار سیاسی و انقلابی که ملت ایران، همیشه یک ملت تأثیرگذار بوده، ان شاءالله امروز خانوادگی بیایند، با کودکانشان بیایند، نشان بدهند که پای آرمان‌ها ایستادند و حقیقتاً ملت در این امتحانات همیشه موفق بودند و حالا امروز هم موفقیتشان نشان داده خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)