• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

کاهش تصادفات جاده‌ای با شبیه‌ساز خودرو‌های سنگین ایرانی

انواع شبیه‌ساز رانندگی با خودرو‌های سبک، سنگین، ویژه و موتورسیکلت به منظور آموزش و سنجش مهارت‌های رانندگی در یک شرکت دانش بنیان ایرانی تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مهیار ابراهیمی، رئیس مرکز راهبری ستاد‌های ویژه توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حمزه ذاکری، رئیس مرکز توسعه آموزش، مطالعات و نوآوری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شهاب خدامرادی، مدیر گروه خودرویی و هوشمندسازی ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان حمل و نقل و فضایی در بازدید از شرکت فناور شبیه ساز نصیر از نزدیک با دستاوردها، محصولات و مسائل و نقطه نظرات تولیدکنندگان این شبیه‌ساز‌ها آشنا شدند.

کاهش تصادفات جاده‌ای با شبیه‌ساز خودرو‌های سنگین ایرانی
طی این بازدید، عبدالهادی، مدیرعامل این شرکت فناور، با اشاره به این که نبود آموزش‌های کافی و دوره‌های مهارت افزایی در آمار بالای تصادفات رانندگی در کشور که سالانه جان تعداد زیادی از هموطنان را می‌گیرد و سبب خسارت‌های اجتماعی سنگینی برای کشور می‌شود موثر است اظهار داشت: شبیه ساز‌های رانندگی شامل دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری می‌باشند که به صورت هماهنگ با هم کار می‌کنند و یک محیط مجازی را خلق و در نهایت احساس رانندگی را به راننده منتقل می‌کنند. به صورت کلی شبیه ساز‌های رانندگی دارای سکوی راننده شامل داشبورد، صندلی راننده، پدال‌ها و حسگر (سنسور‌)های موقعیت پدال‌ها، مدل گرافیکی از جاده‌ها و محل تردد رانندگان به همراه عابرین پیاده و حضور سایر خودروها، مدل دینامیکی خودروی واقعی، دربرگیرنده رفتار‌های خودرو در محیط، فرمان نیرویی جهت بازخورد گشتاور فرمان روی دست کاربر و سناریو‌های آموزشی، مهارتی و درک خطر هستند.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از شبیه ساز‌های آموزش رانندگی در سیستم‌های واقعیت مجازی، کاربر در معرض یک محیط رانندگی شبیه سازی شده قرار می‌گیرد، به طوریکه احساس حضور در محیط واقعی به او دست خواهد داد و این احساس حضور به وسیله تعامل کاربر با محیط و غوطه ور شدن در آن ایجاد می‌شود. منظور از تعامل، ارتباط متقابل میان کاربر و محیط است، به نحوی که هم کاربر روی محیط اثر می‌گذارد و هم محیط می‌تواند روی کاربر اثر بگذارد. در این حالت اگرچه او در یک محیط مجازی قرار دارد، اما عکس العمل‌های او به محیط، کاملا طبیعی و مطابق با واقعیت خواهد بود.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: در این مجموعه انواع شبیه ساز‌های خودروی سبک، سنگین، ویژه و موتورسیکلت تولید می‌شود که از جمله ویژگی‌های این شبیه‌ساز‌ها می‌توان به استفاده­ از قطعات واقعی وسیله نقلیه در سیستم شبیه ساز، استفاده از سریع‌ترین پردازنده‌ها به منظور ایجاد محیط تعاملی بلادرنگ، ایجاد صدای موتور و محیط، شبیه سازی نیرو‌ها و حرکت‌های وارده از طرف وسیله نقلیه به راننده و ایجاد تصاویر سه بعدی با زاویه دید مناسب به همراه آینه مجازی یا واقعی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از دستگاه‌های شبیه ساز خودرو‌های سنگین می‌توان بسیاری از آموزش‌های اولیه و نیز آموزش‌های حرفه‌ای را برای رانندگان خودرو‌های سنگین فراهم آورد. پیش بینی می‌شود بهره گیری از این شبیه ساز‌ها درصد تصادفات درون محیط کاری را به‌صورت چشم گیری کاهش دهد. همچنین با استفاده از این شبیه ساز‌ها می‌توان میزان توانایی فرد را در کنترل وسایل نقلیه سنجیده و برای وی گواهینامه صلاحیت رانندگی حرفه‌ای را صادر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رشد تولید و صادرات در صنعت رنگ و رزین
اهدای دو ویلچر به مددجویان ایلام توسط هلال‌احمر
تعیین سقف کیفری مهریه در مجلس
۱۲۰ هزار اصله نهال توت برای کاشت در خراسان‌شمالی آماده شد
آزادی ۱۳۰ زندانی در استان یزد
پیگیری اجرای مصوبات سفر وزیر راه و شهرسازی به بوشهر
کسب رتبه دوم کشوری جشنواره ملی جوان خوارزمی توسط دانش‌آموزان راوری
انباشت آلاینده‌های جوی با سکون نسبی جو
ریشه حماسه‌هایی چون ۹ دی در تربیت مادران ولایی است
مرمت بنای تاریخی برج قربان شاهنجرین 
تنظیم بازار با اجرای دادرسی عادلانه
چین: آمریکا با موضوع تایوان با احتیاط برخورد کند
جنبش دانشجویی؛ پیشگام مبارزه با استعمار
هشدار سطح زرد در یزد
مصوبات شورای آب برای رفع ناترازی ها در شاهرود
۳۹.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
حوزه‌های علمیه نقش مهمی در آگاهی بخشی دارند
کسب رتبه دوم کشوری جشنواره ملی جوان خوارزمی
کیفیت آب شرب آذربایجان‌شرقی، مطابق استاندارد‌های ملی
پرسش و پاسخ دولتی‌ها با خبرنگاران در حیاط دولت ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
سقف کیفری مهریه مشخص شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)