• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۰۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

عملیاتی شدن مصوبه سفر رئیس دستگاه قضا به استان البرز

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام عملیاتی شدن یکی از مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان گفت: صاحبان اعیانی خانه‌های ساخته شده در اسلام‌آباد کرج می‌توانند برای دریافت سند اقدام کنند.

عملیاتی شدن مصوبه سفر رئیس دستگاه قضا به استان البرزبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسین فاضلی هریکندی در نشست مشترک با تعدادی از مدیران ستادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در محل دادگستری کل استان البرز برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر برای اجرایی شدن مصوبات سفر فروردین ماه سال جاری رئیس قوه قضاییه به استان البرز، اظهار کرد: به منظور اجرای مصوبات این سفر «شورای هماهنگی، پیگیری و اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان البرز» به ریاست وی در دادگستری کل استان تشکیل شده است.

وی با اعلام اینکه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان البرز به عنوان دبیر این شورا تعیین شده است، گفت: یکی از اقدامات فوری در این شورا پیگیری مطالبات مردمی از رئیس قوه قضاییه بود که تعیین تکلیف فوری صدور اسناد مالکیت «منطقه اسلام آباد» کرج یکی از این مطالبات است که مساحت حدود ۱۷۰ هکتاری و جمعیت ۳۵ هزار نفری را شامل می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و پیگیری‌های چندین باره در این خصوص در مجموعه قضایی استان متذکر شد: از آنجایی که سند مالکیت این منطقه به نام شهرداری کرج ثبت شده است با رعایت مفاد قانونی، فروش اراضی شهرداری کرج در اسلام آباد به صاحبان اعیانی خانه‌های ساخته شده در اراضی مذکور به عنوان یک راهکار در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی لازم بین اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، شهرداری کرج و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز مصوب شد تا با توجه به شرایط خاص این محله و بر اساس سوابق و مستندات موجود، با رعایت حقوق کلیه مالکان، شهرداری با کمک شورای اسلامی شهر کرج و اداره کل راه و شهرسازی استان و با هدایت و راهبری دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار شهری اقدام مقتضی را انجام دهند و متصرفان و ذی نفعان با رعایت ضوابط مربوطه فورا به انضمام مستندات از شهرداری کرج به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان معرفی شوند تا نسبت به صدور سند مالکیت عرصه‌هایی که در آن‌ها اعیانی احداث شده اقدام شود.

فاضلی هریکندی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مسئولان استانی در عملیاتی شدن این مطالبه مردمی، با اشاره به پیگیری مستمر رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این موضوع برای حل مشکل اهالی منطقه اسلام آباد کرج، گفت: حضور مسئولان ستادی سازمان در استان البرز نشان از جدیت آن‌ها داشت.

وی افزود: از آنجایی که نمایندگان دستگاه قضایی برای عضویت در هیئت‌های رسیدگی موضوع ماده ۹ قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از ابتدای سال به اداره کل ثبت استاد و املاک استان معرفی شدند به معاون منابع انسانی و امور فرهنگی استان هم به عنوان دبیر کمیته نظارت بر مراجع شبه قضایی ماموریت داده شد تا با هماهنگی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان نسبت به ظرفیت‌سنجی هیئت‌های موصوف مخصوصا برای شهر کرج با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان هماهنگی لازم برقرار و پیشنهادات لازم را ارائه دهند.

رئیس کل دادگستری استان البرز ضمن اعلام تشکیل کارگروه ویژه تعیین تکلیف فوری اراضی اسلام آباد، یکی از برنامه‌های مورد حمایت را شناسایی «فضا‌های بی‌دفاع» و پیگیری برای اجرای «طرح توانمندسازی» در استان ذکر کرد و گفت: به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان نیز ماموریت داده شده تا با هماهنگی ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان نسبت به تهیه و تدوین برنامه پیشگیرانه مناسب اقدام کند.

وی همچنین از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خواست تا در صدور شیوه نامه اجرایی در دست تدوین هیئت‌های رسیدگی موضوع ماده ۹ قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری تسریع کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)