• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۹۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

لزوم رسیدگی به شرایط بیمه‌ای و رفاهی سینماگران

نشست مشترک روسای دو سازمان سینمایی و تامین اجتماعی به منظور بهره‌مندی، پوشش، بهبود و تکمیل شرایط بیمه‌ای سینماگران برگزار شد.

لزوم رسیدگی به شرایط بیمه‌ای و رفاهی سینماگرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی کشور؛ این نشست با حضور مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما، اصغر فارسی، منوچهر محمدی، فرهاد قائمیان، یزدان عشیری، مهدی کوهیان، علی لقمانی، نجف زاده و جمعی از مدیران سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.

محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی در این جلسه گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی هنرمندان موضوع بیمه است. به دلیل فقدان ساز و کار مشخص در این حوزه و عدم پیش بینی شرایط لازم برای دوران بازنشستگی به منظور حمایت از سینماگران به ویژه در سنین بالاتر، نیاز به برنامه بیمه‌ جامع در این زمینه ضروری است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های شخص دکتر اسماعیلی وزیر محترم ارشاد اصلاح و ارتقای وضعیت بیمه و رفاه هنرمندان و سینماگران است خاطر نشان کرد: تمهیدات خوبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر در این زمینه صورت گرفته است ولی در عین حال، مجموعه بسته‌های خدماتی تعریف شده از سوی سازمان تامین اجتماعی کافی نیست و امیدواریم با همکاری سازمان تامین اجتماعی و سایر دستگاه‌ها، تمهیدات مشخصی برای هنرمندان پیشکسوت ایجاد شود. برخی هنرمندان به دلیل وجود مشکلات با سنوات پایینی بازنشسته شده‌اند که وضعیت مناسبی ندارند.




خزاعی اضافه کرد: پیشنهاد ما این است که کمیته مشترکی بین سازمان سینمایی و سازمان تأمین ‌اجتماعی برای بیمه هنرمندان و سینماگران شکل گیرد تا مسائل مربوط به آن‌ها را به صورت مداوم پیگیری و کارگشایی کند.

رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه خانواده سینما و هنر به میزان نقش آفرینی و تاثیرات اجتماعی که در جامعه دارند باید از تسهیلات و شرایط رفاهی شایسته تری برخوردار شوند و اهتمام سازمان سینمایی در سالجاری با تمرکز بر ایجاد اشتغال، توسعه پایدار، بهبود وضعیت معیشتی، رفاهی و بیمه‎‌ای سینماگران است.

وی گفت: همچنانکه جامعه هنری و سینمایی کشور نسبت به ایران عزیز، منافع ملی و فرهنگ و هنر و تاریخ این سرزمین رسالت سنگینی بر شانه دارند، که باید به درستی نقش خود را ایفا کنند همه ما نیز، باید برای رفع مشکلات این قشر، مسئولیت داریم و امیدواریم با مساعدت سازمان تأمین‌اجتماعی مشکلات جامعه سینمایی رفع شود.

خزاعی گفت: باید حساب اکثریت خانواده سینما را از اقلیتی که دچار مشکل هستند جدا کرد و نباید خطای اقلیت را به پای خانواده سینما نوشت.

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی دغدغه هنرمندان را دارند و چندین بار تأکید کرده‌اند که برای بیمه هنرمندان اقدامی اصولی صورت گیرد. سازمان تأمین‌اجتماعی برای تحت پوشش قرار دادن هنرمندان عزیز و فعالان تمامی حوزه‌های فرهنگی و هنری از جمله سینماگران آمادگی دارد و پیش از این توافق‌ها و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است که لازم است با جدیت بیشتری پیگیری و تکمیل شود.

وی با بیان اینکه باید منابع بیمه‌ای موردنیاز برای ارائه خدمات به هنرمندان تأمین شود، افزود: اقشار مختلف در زمان بروز مشکلات به تأمین‌اجتماعی مراجعه می‌کنند و در شرایط عادی زندگی توجه کافی به موضوع بیمه ندارند. انتظار ما این است که جامعه هنری کشور برای ترویج فرهنگ بیمه و آینده‌نگری، پیشگام بوده و الگوی سایر اقشار باشند. ما باید مزایای خدمات بیمه‌ای را برای مردم توضیح دهیم و حق مردم در استفاده از این مزایا را برای همه جامعه تبیین کنیم.




مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: باید شرایطی فراهم کنیم که هنرمندان نیز همچون همه اقشار جامعه از خدمات جامع و کامل تأمین‌اجتماعی استفاده کنند. معاونت بیمه‌ای سازمان نیز نهایت همکاری را برای بیمه هنرمندان داشته باشد و برای قرارداد‌های هنری از همه ظرفیت‌های قانونی برای کمک به هنرمندان استفاده کنند. بنابراین در حوزه بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی قرارداد‌های هنری با رویکردی بررسی شود که هنرمندان و تهیه‌کنندگان برنامه‌های هنری با رضایت خاطر با سازمان تأمین‌اجتماعی تعامل داشته باشند.

مرضیه برومند، مدیرعامل خانه سینما نیز در این جلسه گفت: ما باید بتوانیم با تأمین‌اجتماعی در چارچوب مشخصی به نتیجه برسیم و بیمه هنرمندان را ادامه دهیم. از تأمین‌اجتماعی انتظار داریم که از هنرمندان حوزه سینما حمایت کنند و امیدواریم با تشکیل کارگروه به مسائل این صنف توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

محمد محمدی، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این جلسه گفت: ۴۵ هزار نفر را تحت‌پوشش بیمه هنرمندان داریم و جا دارد که بررسی شود و هنرمندانی که تمام‌وقت کار هنری می‌کنند را تحت‌پوشش قرار دهیم و منابع محدود اختصاص یافته برای بیمه هنرمندان بهتر از این هزینه شود. اولین تفاهم‌نامه را برای بیمه هنرمندان در سال ۸۰ امضا کردیم که بخشی از حق بیمه را وزارت ارشاد بدهد و از آن زمان در جلسات کارشناسی من همیشه این سؤال را داشتم که چرا هنرمندان با حداقل حقوق بیمه شده‌اند و در زمان بازنشستگی نیز حداقل حقوق را دریافت می‌کنند درحالی‌که بسیاری از این عزیزان حقوق بالاتری در زمان اشتغال دریافت می‌کنند و حق آن‌ها است که بتوانند در قالب یک تفاهم با پرداخت حق بیمه متناسب، در زمان بازنشستگی نیز حقوق مناسب‌تری دریافت کنند.




محمدی با تأکید بر آمادگی سازمان تأمین‌اجتماعی برای تشکیل کارگروه مشترک و همکاری در زمینه بیمه هنرمندان گفت: برخی از آئین‌نامه‌ها و روند‌های اجرایی فعلی در زمینه بیمه هنرمندان نیاز به اصلاح و بازنگری دارد و ما در چارچوب مقررات آماده همکاری کامل با سازمان سینمایی کشور و خانه سینما - از مجموعه های تحت حمایت این سازمان سینمایی- هستیم تا پوشش بیمه‌ای هنرمندان و قرارداد‌های پیمان این حوزه به نحو مطلوب‌تری انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکنش‌ پاکستانی‌ها به تجاوز نظامی آمریکا علیه ونزوئلا
آغاز ساخت مرکز پایش برخط زیست محیطی در بندرعباس
از تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی جدا خوداری کنید
آغاز صادرات جوجه یکروزه از دوغارون تایباد به افغانستان
تجمع مردم دارالمومنین همدان در محکومیت نا آرامی‌های اخیر 
پایان پر گل دیدار تیم فوتبال منتخب کیش با پیکان
از سرگیری صادرات تخم مرغ
تحقق تعهد ایجاد اشتغال امسال در استان سمنان
صدرنشینی بحرگستر پارس در بانوان و استقلال در مردان
شب خاطره روایت حبیب
حرم شاهچراغ(ع) رخت عزا به تن کرد
آموزش ۹ هزار سرباز و جوان در کشور
مهلت ثبت نام ۱۵روزه برای کسانی که یارانه دریافت نمی کنند ،بدون مراجعه حضوری
­مرحله دوم لیگ آب‌های آرام؛ معرفی برترین‌های ۵۰۰ متر
زیرساخت‌های فرهنگی استان نیازمند تقویت است
نشست آموزشی نرم‌افزار «سنجاب» در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت
تجهیز ۸۵ درصد از اماکن شهری استان به طرح جی‌نف
صعود نماینده قم به لیگ برتر تفنگ کشور
جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی
آغاز بکار نخستین نمایشگاه روستا آباد در زاهدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)