• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۰۹۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
فرمانده نیروی هوافضای سپاه :

به همه فناوری‌‍‌های پیچیده در صنعت دفاعی دست یافته ایم

سردار حاجی‌زاده گفت: امروز به تمام فناوری‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست یافته ایم و می‌توانیم در سایر عرصه‌ها مانند صنعت و کشاورزی که بسیار ساده‌تر است نیز مشکلات را حل کنیم. 

به همه فناوری‌‍‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست یافته ایمبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید چمران و روز بسیج اساتید که در دانشگاه مازندران برگزار شد، گفت: شهید چمران در کنار همه ویژگی‌های کم‌نظیر با دشمن‌شناسی و تشخیص جبهه حق از باطل هیچگاه در مسیر دشمن قدم بر نداشت و عمر خود را در مبارزه گذراند. 
سردار امیرعلی حاجی‌زاده افزود: امروز برای بنده توفیق بزرگی است که در محضر بزرگان، اساتید دانشگاه، خانواده معظم شهدا، علما و روحانیون که در جلسه‌ای به مناسبت بزرگداشت شهید مصطفی چمران تشکیل شده است، حضور دارم. در بدو ورود با دیدن دوستان دوران دفاع مقدس خاطرات شیرین آن دوران طلایی یادآور شد. 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: بنده به عنوان عضو کوچکی از لشگر پر افتخار ۲۵ کربلای این استان، دوره کوتاهی را در کنار رزمندگان دلیر خطه شمال مازندران و گیلان حضور داشتم و عمق شناخت بنده نسبت به جوانان و رزمندگان این خطه به دوران دفاع مقدس برمی‌گردد.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: در یکی از عملیات‌ها در زیر آتش سنگین دشمن و شرایط سخت جنگ، زمانی که تعدادی از رزمندگان لشکر امام حسین (ع) سپاه دچار سیل شده بودند، دلاوران پرافتخار لشگر ۲۵ کربلا بعد از پیاده‌روی طولانی، در مقابل و سنگر‌های مستحکم دشمن زیر رگبار گلوله‌ها و آتش سنگین دشمن سنگر‌های صدامیان را یکی پس از دیگری فتح می‌کردند. 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین اظهار کرد: مراسم امروز متعلق به گرامیداشت استاد و نخبه شهید دکتر مصطفی چمران است که در نوع خود بی‌نظیر بود. شهید چمران در دوره خود نمونه و اکنون برای نخبگان، استادان و دانشجویان به عنوان اسوه و الگو است. 
 سردار حاجی‌زاده افزود: شهید چمران در ایران و آمریکا در دانشگاه‌های ممتاز تحصیل و دو دکترای همزمان را کسب کرد. فرصت‌های زیادی برای زندگی آسان و مرفه برای این شهید بزرگوار فراهم بود، ولی او آن زندگی مرفه را رها کرد و با حضور در کشور ایران و زندگی در جنگ خوزستان را ترجیح داد. 
 فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه شهید چمران با اینکه در کشور مسئولیت داشت، تهران را ترک و عازم جبهه شد، تصریح کرد: هدف اصلی شهید چمران رسیدن به جبهه، مبارزه و جهاد و شهادت بود که به آن رسید. زندگی و شهادت چمران برای ملت ایران، جوانان و دانشجویان درس بزرگی است، چرا که شهید چمران با آن همه ویژگی‌های ممتاز و دشمن‌شناسی هیچگاه برای دشمن و به نفع دشمن حتی در آمریکا کار نکرد.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: همه ما باید مراقب باشیم تا هدف را گم نکنیم و مانند چمران زندگی و مرگمان با افتخار باشد. از دید بنده امتیاز برجسته شهید چمران علاوه بر ایمان، اخلاص و دشمن‌شناسی، شناخت جبهه حق و باطل بود.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به گسترش روابط سیاست خارجی در دولت سیزدهم عنوان کرد: در این دولت شاهد هستیم که همزمان چند برنامه در حوزه روابط خارجی از جمله روابط با عربستان و مباحث مرتبط با آژانس هسته‌ای و حوزه‌های دیگر در دست اقدام، اما رئیس‌جمهور آیت‌الله رئیسی شخصاً برای رونمایی از موشک مانورپذیر هایپرسونیک «فتاح» حضور پیدا کرد.
سردار حاجی‌زاده افزود: در گذشته اینطور نبود و در آزمایش‌های موشکی و رزمایش باید اعتراضات آقایان را تحمل می‌کردیم و خارجی‌ها هنگامی که اعتراض از داخل را مشاهده می‌کردند، آن‌ها نیز به آزمایش‌‍‌های ما اعتراض می‌کردند، ولی امروز چنین مواردی مشاهده نمی‌کنیم.
این فرمانده ارشد نیرو‌های مسلح با بیان اینکه اگر در داخل مردم و دولت با وحدت و یکپارچگی با مسائل روبرو شوند مشکل خاصی رخ نمی‌دهد، تأکید کرد: در سرنگونی گلوبال هاوک آمریکا دیدیم، ترامپ که نسبت به سایر رؤسای جمهور آمریکا پرروتر بود، نه تنها اعتراض نکرد، بلکه به خاطر هدف قرار ندادن هواپیمای آن‌ها با ۲۰ – ۳۰ سرنشین تشکر هم کرد.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: این فاصله از کجا به هدست آمد؟، از پیشرفت و اقتدار در حوزه توانمندی‌های دفاعی، ولایت‌مداری و وحدت و یکپارچگی در مقابل دشمن.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: باید ما قدرتمندانه و سریع حرکت کنیم و دشمن را دشمن بدانیم. امروز جوانان و دانشجویان نخبه این کشور که با پول این ملت درس می‌خوانند و به مدارج عالی می‌رسند، بعضی از آن‌ها که به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند، مدیون این آب و خاک و ملت هستند و بایستی برای خدمت به این کشور و میهن بمانند.
سردار حاجی‌زاده افزود: اگر این افراد به خارج مهاجرت می‌کنند، حداقل در حوزه طرحهای صنعت نظامی که علیه ملت ایران و مردم مظلوم جهان استفاده می‌شود، شرکت نکنند. به عنوان مثال، تعدادی از متخصصین پروژه ماهواره استارلینک ایرانی هستند، این جوانان نخبه باید قدر این استعداد خدادادی و مردم ایران را بدانند و شکر این نعمت، خدمت به این مردم و میهن است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه، راهکار رفع مشکلات کشور را روحیه جهادی و انقلابی و تلاش خستگی‌ناپذیر دانست و تأکید کرد: برای رفع مشکلات کشور بایستی با روحیه جهادی و انقلابی و ایستادگی و تلاش خستگی‌ناپذیر و برطرف کردن موانع و مشکلات مانند شهید بزرگوار شهید حسن تهرانی‌مقدم اقدام کرد.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: بنده بیش از سی سال با این شهید زندگی کردم، او با کمبود امکانات و موانع و مشکلات توانست موفقیت‌های بزرگی را بهه دست بیاورد، چرا که ایستاد و مشکلات را برطرف کرد. در حال حاضر در این دولت ریل‌گذاری خوبی شده و بایستی برای رفع این مشکلات و افزایش سرعت پیشرفت کشورمان همه ما، به ویژه مراکز دانشگاهی و دانشجویان دست به دست هم داده و کمک کنیم.
سردار حاجی‌زاده یکی از مشکلات امروز را در حوزه شناخت دشمن عنوان کرد و افزود: مشکل امروز، دشمن‌شناسی است. به عنوان مثال، صدا و سیما برنامه مناظره را پخش می‌کند و استاد دانشگاه که خود را صاحب‌نظر و اندیشمند می‌داند، به‌دلیل عدم شناخت دشمن و عدم شناخت جبهه حق و باطل از آمریکا و غرب حمایت می‌کند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: به شما توصیه می‌کنم برای دشمن‌شناسی که یک امر اکتسابی است، نیاز نیست به دوران قبل از انقلاب و خیانت‌های آمریکا مانند کودتای ۲۸ مرداد مراجعه شود، بلکه در این بیش از چهل سال پس از انقلاب، اگر تاریخ انقلاب مطالعه شود، آن‌گاه دشمنی آمریکا و انگلیس واضح است.
 سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه حمایت‌های آمریکا و غربی‌ها در دوران دفاع مقدس باعث طولانی شدن جنگ و شهادت بسیاری از جوانان کشور شد، خاطرنشان کرد: اگر آمریکا و غربی‌ها از صدام حمایت نمی‌کردند، جنگ دو یا سه سال بیشتر طول نمی‌کشید و بیشتر از ۲۰ یا ۳۰ هزار نفر از جوانان ما به شهادت نمی‌رسیدند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم افزود: با عملکرد دولت قبل، هشت سال کشور عقب افتاد، چرا که از یک طرف فشار حداکثری و تحریم آمریکا و غرب و از طرفی دیگر در داخل، دولت تمام مسائل کشور را موکول به برجام و نگاه به کمک غرب و گرفتن وام گره زد. حتی شرکت‌های خصوصی معطل برجام و نگاه به غرب بودند.
 سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر تلاش‌های سیاسی در حال انجام است، اما کار‌ها معطل نیست، تصریح کرد: ما در داخل با وجود استعداد‌های فراوان و نخبه می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، چون در بخش سخت صنعت دفاعی توانسته‌ایم با تکیه بر توان داخلی و باور جوانان نخبه انقلابی این مرز و بوم با وجود تحریم و فشار‌ها به پیشرفت‌های خوبی برسیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه  ادامه داد: شما اساتید دانشگاه می‌دانید برای شلیک موشک که در یک مرحله این کلاهک آن جدا و چهارصد کیلومتر از جوّ خارج و مجدد به داخل جوّ برمی‌گردد، باید مراقبت شود دچار انفجار و آتش‌سوزی نشود و در عین حال هدایت شود تا به هدف بخورد و یا فناوری ماهواره که بسیار دقیق و نیاز به سرعت خاص برای قرار گرفتن در مدار (سرعت ۵/۷) کیلومتر در ثانیه باید باشد.
سردار حاجی‌زاده عنوان کرد: امروز به تمام فناوری‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست پیدا کرده‌ایم، بنابراین می‌توانیم در سایر عرصه‌ها مانند صنعت و کشاورزی که بسیار ساده‌تر است مشکلات را حل کنیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه  گفت: به شما توصیه می‌کنم بایستی وارد میدان شد، موانع و مشکلات را کنار زد و پای کار آمد. در این استان (مازندران) که از نعمت‌های خدادادی مانند زمین کشاورزی و منابع آبی برخوردار است، می‌توان در زمینه کشاورزی حتی برتر باشد. هدف‌گذاری خود را به حد هلند برسانید.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه، یکی از معضلات کشور در سازمان‌ها و ارگان‌ها را بخش‌های نظارتی دانست و گفت: بایستی بازرسی، نظارت، کنترل و جلوگیری از فساد توسط سیستم نظارتی فعال باشد، ولی سیستم نظارتی نباید جلوی فعالیتی را بگیرد، بلکه باید راهکار ارائه دهد و نه بروکراسی اداری ایجاد کنند. می‌توان در این زمینه از دوران دفاع مقدس الگوبرداری کرد.
سردار حاجی‌زاده ادامه داد: تصور نکنید این مشکلات در نیرو‌های مسلح نیست، به طور مثال، در آغاز حرکت برای رسیدن به تجهیزات پیشرفته در سال ۸۸ اولین قرارداد‌های ما کاملاً متوقف شد، چون مسئول حقوقی نیرو برابر قوانین و مقررات مربوط به مجلس شورای ملی کار ساخت و ساز تسلیحات را وظیفه وزارت دفاع می‌دانست. اما، ما ایستادگی کردیم و متوقف نشدیم، بالاخره موانع برطرف شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: در سطح کشور نیز برای رفع مشکلات باید دشمن‌شناسی را افزایش دهیم و به دشمن اعتماد نکنیم. باید نگاهمان به داخل کشور باشد و مجموعه‌های نظارتی با ارائه راهکار به کمک‌مان بیایند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
سردار حاجی زاده افزود: شما عزیزان نیز بایستی با بسیج و یکپارچگی و شناخت فرصت‌ها به‌ویژه در بخش کشاورزی مشکلات را مرتفع و پیشرفت حاصل کنید، چرا که شما خودتان در استان بخشی از دولت هستید.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ویژگی‌های شخصیتی او عنوان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی در اواخر می‌گفت اگر از سپاه بروم در استان کرمان حتی با وجود مشکلات آب و کمبود زمین حاصلخیز مشغول فعالیت می‌شوم و از دولت مرکزی چیزی نمی‌خواهم و حتی به دولت مرکزی نیز کمک می‌کنم چراکه او معتقد به فعال کردن استعداد‌ها بود.
سردار حاجی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم با تبعیت از منویات رهبر انقلاب، دشمن‌شناسی و شناخت جبهه حق و باطل و تکیه بر توان داخلی و باور توانمندی‌های جوانان این مرز و بوم و وحدت و یکپارچگی، ان‌شاءالله قله‌های پیشرفت و اقتدار را برای ایران اسلامی رقم بزنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
قدرت نظامی جنگیست که قدر دیپلماسی سیاسی بوجو میاورد
....خلاص
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)