• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۵۴۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۵
اقتصادی » بازاروتجارت
در میز اقتصاد مطرح شد؛

آغاز اجرای طرح کالابرگ در ۳ استان دیگر

مجری طرح کالابرگ الکترونیکی از آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سه استان (قزوین، گیلان و مرکزی) خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حمید فرداد مجری طرح کالابرگ الکترونیکی با حضور در برنامه «میز اقتصاد» با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن طرح کالابرگ الکترونیکی در استان هرمزگان گفت: اطمینان از سامانه‌ها و پشتیبانی از حوزه فنی، ضریب نفوذ طرح برای فروشگاه‌ها در دورترین نقاط و رضایت مردم از فرآیند خرید، سه شاخصی بود که با موفقیت در این استان اجرا شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با اشاره به ثبت حدود چهار هزار خرید در این سامانه افزود: در این طرح فراگیری مدنظر است به عبارتی دسترسی عموم مردم به فروشگاه‌های متصل به طرح فراهم باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مجری طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۱۰ بهمن) در سه استان (قزوین، گیلان و مرکزی) اجرایی می‌شود.

فرداد افزود: در این طرح قیمت ۱۰ قلم کالای اساسی برمبنای شهریور  ۱۴۰۰ محاسبه می‌شود و دولت براساس سبد کالایی مشخص شده، مابه‌التفاوت قیمت کالا را در طول دوره پرداخت می‌کند.

وی با اشاره مزیت‌های طرح کالابرگ الکترونیکی بیان کرد: براساس این طرح یارانه یک‌ماه زودتر در حساب سرپرست خانوار شارژ می‌شود و فرد ۱۰ قلم کالای اعلام شده را بعد از شارژ اعتبار می‌تواند خریداری کند.

فرداد با بیان اینکه در این طرح، فرد بخشی از قیمت کالا را خودش پرداخت می‌کند و مابقی از یارانه ماه بعد برداشت می‌شود، گفت: به عنوان مثال هم‌اکنون قیمت روغن ۶۲ هزار تومان است و در شهریور ۱۴۰۰ قیمت این محصول ۱۴ هزار تومان بوده است، شما ۱۴ هزار تومان را پرداخت می‌کنید و ۴۸ هزار تومان باقیمانده از یارانه پرداخت می‌شود. 

مجری طرح کالابرگ الکترونیکی افزود: شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، مرغ، تخم‌مرغ، برنج، قند و شکر ۱۰ قلم کالایی هستند که مشمول این طرح می‌شوند.

وی تأکید کرد: افراد درصورت تمایل نداشتن به خرید کالا برگ الکترونیکی می‌توانند یارانه خود را، پایان هر ماه نقدی دریافت کنند.

فرداد گفت: افراد برای مشاهده فروشگاه‌های طرف قرارداد این طرح می‌توانند به سامانه و برنامه «شما» مراجعه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مجری طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: طرح‌های مختلف دیگری در دست اقدام است که می‌توان آنها را بر روی شبکه ملی اعتبار بارگذاری کرد و بسیاری از یارانه‌ها که بر اساس دارایی‌ها پرداخت می‌شود به کدملی‌ها اختصاص یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مجتبی معین‌وزیری مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان ادامه داد: طبق آخرین آمار حدود یک‌هزار و ۳۲۶ فروشگاه به درگاه شبکه پرداخت متصل شده‌اند و حدود ۳۵۰ فروشگاه هم در انتظار اتصال به سامانه هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
واقعا من در عجب کارهای دولت محترم هستم!!!! خوب یعنی مثلا برای یک روغن 62 هزاری 14 هزار رو از جیب خودمان و 48 هزار رو از یارانه نقدی خودمان (از جیب خودمان باز هم:چون ماه بعد این 48 هزار از یارانه نقدی کم خواهد شد) رو باید پرداخت کنیم. یکی نیست توی این مجلس محترم بگه به دولت، خوب این چه کاریه، خودمون از همون یارانه نقدی هر ماه 62 هزار رو مثلا برای روغن میدیم. برای سایر اقلام هم همین طوره. دیگه واقعا چه نیازی به این کالابرگ و اینا هست... شایدم این نرم افزار مربوطه برای یه سری رانت داره؟!!
واقعا من در عجب کارهای دولت محترم هستم!!!! خوب یعنی مثلا برای یک روغن 62 هزاری 14 هزار رو از جیب خودمان و 48 هزار رو از یارانه نقدی خودمان (از جیب خودمان باز هم:چون ماه بعد این 48 هزار از یارانه نقدی کم خواهد شد) رو باید پرداخت کنیم. یکی نیست توی این مجلس محترم بگه به دولت، خوب این چه کاریه، خودمون از همون یارانه نقدی هر ماه 62 هزار رو مثلا برای روغن میدیم. برای سایر اقلام هم همین طوره. دیگه واقعا چه نیازی به این کالابرگ و اینا هست... شایدم این نرم افزار مربوطه برای یه سری رانت داره؟!!
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)