• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۰۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
اقتصادی » صنعت

رشد ۱۸ درصدی تولید فولاد خام

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت از رشد ۱۸ درصدی تولید فولاد خام در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.

رشد ۱۸ درصدی تولید فولاد خامبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از وزارت صمت؛ آقای سیف‌االله امیری افزود: تولید ۶ ماهه نخست امسال در این ماده معدنی ۱۵ میلون و ۳۰۰ هزار تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.
 
وی گفت: تولید فولاد خام از جمله مواد معدنی در کشور است که ظرفیت‌های خوبی برای تولید آن در کشور وجود دارد و امسال این ظرفیت ۴۷ میلیون تن در سال برآورد می‌شود.
 
امیری اضافه کرد: در ۷ ماهه نخست امسال در مجموع ۳ میلیون و ۶۸۲ هزار تن فولاد خام از کشور به سمت کشور‌های هدف صادر شد.
 
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت افزود: همچنین صادرات سیمان کشور از فروردین‌ماه تا پایان مهرماه سال جاری به ۷ میلیون و ۶۲۹ هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳ درصد رشد یافت.
 
به گفته وی تولید این ماده پر مصرف معدنی با ظرفیت تولید ۸۸ میلون تن در سال طی ۶ ماهه نخست سال به ۳۲ میلیون و ۱۳ هزار تن رسید.
 
امیری با بیان اینکه تولید کاشی و سرامیک از دیگر محصولات معدنی است که با رشد تولید و صادرات در ماه‌های نخست سال همراه بوده است، افزود: صادرات این محصول در ۷ ماهه ابتدای سال با ۶ درصد رشد به ۲ میلیون و ۵۵۵ هزار تن افزایش یافت و با تولید ۲۴۸ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در ۶ ماهه ابتدای سال به رشد ۱۲ درصدی در کشور رسید.
 
همچنین ظرفیت تولید این محصول معدنی سالیانه ۶۱۲ میلیون متر مربع است و این نشان از ظرفیت بالای تولید کاشی و سرامیک در کشور و وجود ظرفیت‌های بالاتر صادراتی به دیگر کشور‌های دارد.
 
به گفته مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در همین مدت ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید شد و کاهش حدود ۵۰ درصدی صادرات این محصول معدنی از سویی و افزایش ۲۰ درصد تولید آن حاکی از رشد مصرف داخلی بوده و این درحالی است که ظرفیت تولید محصول ذکر شده حدود ۳۷ میلیون تن در سال است.
 
وی ادامه داد: صادرات سنگ آهن با افت ۴۱ درصدی مواجه بوده است، به‌طوری‌که با وجود تولید ۵۲ میلیون تن سنگ آهن در ۷ ماهه ابتدای سال حدود ۵۳۳ هزار تن صادرات صورت گرفته است، درحالی‌که صادرات آن در مدت مشابه سال قبل ۹۰۷ هزار تن بوده است.
 
امیری گفت: شمش آلومینیوم هم از محصولاتی است که در ۶ ماهه ابتدای سال، ۲۰ درصد رشد تولید داشته است. امیری در این خصوص هم تاکید کرد: طی این مدت ۳۱۸ هزارتن شمش تولید شد و از این مقدار ۲۵۱ هزار تن به خارج از مرز‌های ایران صادر شد که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۳۴ هزار تن با رشد ۸۷ درصدی همراه بوده است.
 
وی افزود: بررسی آمار‌ها نیز نشان می‌دهد از فروردین‌ماه تا پایان مهرماه سال جاری ۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندله آهن تولید شد و صادرات این محصول با ۱۶۲ درصد افزایش به رقم ۲ میلیون و ۴۱۳ هزار تن در ۷ ماهه نخست سال رسید.
 
امیری اضافه کرد: کنسانتره آهن نیز رشد ۲۰ درصد صادرات را طی ۷ ماه گذشته تجربه کرد و به ۵۱۶ هزار تن افزایش یافت. البته تولید این محصول در ۶ ماه ابتدای سال ۲۷ میلیون تن بود که تفاوت فاحشی نسبت به مدت مشابه سال قبل نداشته است.
 
وی گفت: محصولات فولادی نیز در این مدت با رشد ۱۱ درصدی تولید به ۱۰ میلیون و ۳۱۷ هزار تن و صادرات این محصول نیز به مانند مدت مشابه سال قبل در ۷ ماهه ابتدای سال به یک میلیون و ۸۲۶ هزار تن رسید. ضمن اینکه دیگر محصولات معدنی از جمله کنسانتره مس در ۶ ماهه ابتدای امسال ۶۱۰ هزار تن، شیشه تخت ۹۳۰ هزار تن و مس کاتد ۱۴۳ هزار تن با افزایش تولید همراه بودند.
***
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)